Atnešiau savo pirmąjį dviaukštį tortą. Dariau jį be jokių "pagaliukų", abu tortai ant padėkliukų, viršutinį tortą "klijavau" prie apatinio aisingu (ačiū Asseni už patarimus ).
Krikštynų tortas:
Viduje - tortas "Snikersas", vaisinis tortas. Papuošimai - petinicija (pirktinė masė), aisingas, pastilažas.
QUOTE(Migle79 @ 2010 07 08, 14:07)
Atnešiau savo pirmąjį dviaukštį tortą. Dariau jį be jokių "pagaliukų", abu tortai ant padėkliukų, viršutinį tortą "klijavau" prie apatinio aisingu (ačiū Asseni už patarimus ).
Krikštynų tortas:
Viduje - tortas "Snikersas", vaisinis tortas. Papuošimai - petinicija (pirktinė masė), aisingas, pastilažas.
Krikštynų tortas:
Viduje - tortas "Snikersas", vaisinis tortas. Papuošimai - petinicija (pirktinė masė), aisingas, pastilažas.
Turiu klausimą, o kaip padarėte batukus? tokie lengvi mergaitiški, turiu kaip tik tortą kepti sesers dukrelės krikštynoms, bet niekaip nesugalvoju kaip padaryti gražius batukus nesunkius tokius lengvus
QUOTE(Sandr_e @ 2010 07 08, 13:24)
Turiu klausimą, o kaip padarėte batukus? tokie lengvi mergaitiški, turiu kaip tik tortą kepti sesers dukrelės krikštynoms, bet niekaip nesugalvoju kaip padaryti gražius batukus nesunkius tokius lengvus
Dėl batukų. Iš pradžių reikia turėti vaikiško batuko schemą, kurią galima nesunkiai susirasti internete. Padą dariau iš pastilažo, galima iš bet kurios kitos masės (saldainių, MMG). Toliau iš medžiagos iškirpau batuko viršų ir priklijavau jį prie pado aisingu. O toliau vėl gi aisingu "apipaišiau" batuką. Viskas.
Migle79 nuostabus tortukas
orile1 kokios gražios gėlytės
orile1 kokios gražios gėlytės
QUOTE(orile1 @ 2010 07 08, 15:22)
sveikos noriu ir as parodyti savo padaryta krikstynu torta [
o kaip cia tos gelytes padarytos? is toli neiziuriu
Klausimas Cipciukui, sakykite, o kur yra Jūsų cikrinė masė dengimui tortų, tai parašyta kad reikia želatinos, ir būtų gerai kad turėtume baltosios, stiprios, kokiu ji pavadinimu parsiduoda? Galiu nerasti užmiesčio parduotuvėse, jeigu dėtume įprastą želatiną, tai turbūt reiktų didinti normą reikia patarimo
Ačiū Migle79
Ačiū Migle79
QUOTE(GITALE @ 2010 07 08, 17:04)
o kaip cia tos gelytes padarytos? is toli neiziuriu
Tokias maciau pirkti parduotuvej,tai galiu teigti kad cia pirktines,nes neisivaizduoju kaip tokias namuose butu galima pasidaryt. plikyti papuosimai kazkokie berots.
Papildyta:
QUOTE(Sandr_e @ 2010 07 08, 19:08)
Klausimas Cipciukui, sakykite, o kur yra Jūsų cikrinė masė dengimui tortų, tai parašyta kad reikia želatinos, ir būtų gerai kad turėtume baltosios, stiprios, kokiu ji pavadinimu parsiduoda? Galiu nerasti užmiesčio parduotuvėse, jeigu dėtume įprastą želatiną, tai turbūt reiktų didinti normą reikia patarimo
Baltaja zelatina perkame kauno bazese . UAB BAIVA zelatina. Tos pacios firmos ir juodaja kakava perkam. Dedant paprasta zelatina kieki reiktu didint.
QUOTE(GITALE @ 2010 07 08, 17:04)
o kaip cia tos gelytes padarytos? is toli neiziuriu
gelytes tikrai matosi ,kad pirktines.....o šiaip torčiukas tikrai dailiai atrodo.....
QUOTE(GITALE @ 2010 07 08, 18:04)
o kaip cia tos gelytes padarytos? is toli neiziuriu
sveikos,
as nedrysciau sakyti,kad jos pirktines zinant,Migles kruopstuma,jos manau jos pacios darytos,o panasias galima pasidaryti su tokiom formelemis :
http://www.sugarshac...Plunger_Cutters
Tik dar pridursiu,kad Migles tortas,kaip visad
Gal kas Kaune tortus krikstynom darot? Reiktu rugpjucio 21 dienai.