Labas
nu jus kaip visada su superiniais tortais.Jau tas su gelem ir lapeliais koksfainas. toks tvarkingas, kruopstus...is kur to kruopstumo ir kantrybes gauti ?
ateinu ir as parodyti ka sutveriau
cia va katik baigiau
Cia ant staigiai seimynai sulesti nulipdziau,buvo labai karsta, tai sokoladas tuoj nulinko Bet greitai suvalgem
Cia savo gimtadieniui dariau. Rugiagele... as irgi pradejau nekesti beze Vis as jos nedaverdu ir per skysta gaunasi
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 07, 11:05)
As tai atrodo isviriau gerai, nes virsus buvo geras,nenubego, o va sonai man buvo beda... perpuosiau... gal kur dregmes pagavo... nu zodziu... viriau 3 kart vakar po 3 kiausus beje, as darau su 3 baltymais ir 200 g cukraus, ir 6 saukstais vandens.
Va tas nelaimelis, medaus tortas ir beze
gal kuri turit dideliu ramuniu lycna formele parduoti ?
Parsisiunciau is ebay.. bet jau tokia lieva...reikia normalios
kirbe, liuuuks
rugiagele. grazus tabis Nematau as jokiu nubegimu
Parsisiunciau is ebay.. bet jau tokia lieva...reikia normalios
kirbe, liuuuks
rugiagele. grazus tabis Nematau as jokiu nubegimu
kirbe, koks fainuolis ir idėja su atpjautu gabaliuku labai faina
rugiagele26 koks fainas
rugiagele26 koks fainas
Tai nubegimai buvo sonuose, bet as perpuosiau sonus, tai dabar ten jau viskas tvarkoj
Aciu
Aciu
Ieskau kas galetu padaryti torta krikstynoms kaune rugpjucio 7d. Noriu laaabai grazaus Laukiu A.Z.
kepejeles....prasau pagalbos...nebezinau kur dingt
Orai karsti...o mano sunaus pirmasis gimtadienis uz savaiteles... Noriu iskept tortuka...
Koks tortas atlaikys buvima gamtoje per karscius? Kuom ji geriausia butu puost, kad nebutu istize?
Labai prasau pagelbekit
Orai karsti...o mano sunaus pirmasis gimtadienis uz savaiteles... Noriu iskept tortuka...
Koks tortas atlaikys buvima gamtoje per karscius? Kuom ji geriausia butu puost, kad nebutu istize?
Labai prasau pagelbekit
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 07 07, 14:04)
kepejeles....prasau pagalbos...nebezinau kur dingt
Labai prasau pagelbekit
Labai prasau pagelbekit
Manau geriausia puošti trupiniais arba dengimo mase
O koks torto vidus turėtų būti tai neįsivaizduoju aš pamenu paeitą vasarą dariau napoleoną pagal Asseni, tai jis man gerai per karščius atlaikė ir jo kremas nerūgta kaip kokia grietinėlė su braškėm ar kažkas panašaus
Olesta nu jau liemuo, talija, klubai tiesiog kaip pas manekenę laaabai graži barbė
vau,kokia liemeninga barbė