Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Labas
nu jus kaip visada su superiniais tortais.Jau tas su gelem ir lapeliais koksfainas. toks tvarkingas, kruopstus...is kur to kruopstumo ir kantrybes gauti ? blush2.gif

ateinu ir as parodyti ka sutveriau
user posted image
cia va katik baigiau

Cia ant staigiai seimynai sulesti nulipdziau,buvo labai karsta, tai sokoladas tuoj nulinko doh.gif Bet greitai suvalgem blush2.gif
user posted image

Cia savo gimtadieniui dariau. Rugiagele... as irgi pradejau nekesti beze doh.gif Vis as jos nedaverdu ir per skysta gaunasi unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Kuklus mascarpones surio torčiukas...MMG
user posted image
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 07, 11:05)
Labas
[/img]

As tai atrodo isviriau gerai, nes virsus buvo geras,nenubego, o va sonai man buvo beda... perpuosiau... gal kur dregmes pagavo... nu zodziu... viriau 3 kart vakar po 3 kiausus biggrin.gif beje, as darau su 3 baltymais ir 200 g cukraus, ir 6 saukstais vandens.

Va tas nelaimelis, medaus tortas ir beze doh.gif

user posted image

Atsakyti
gal kuri turit dideliu ramuniu lycna formele parduoti ? blush2.gif
Parsisiunciau is ebay.. bet jau tokia lieva...reikia normalios

kirbe, liuuuks wub.gif
rugiagele. grazus tabis thumbup.gif Nematau as jokiu nubegimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 07 liepos 2010 - 10:30
kirbe, koks fainuolis thumbup.gif ir idėja su atpjautu gabaliuku labai faina thumbup.gif

rugiagele26
koks fainas thumbup.gif
Atsakyti
Tai nubegimai buvo sonuose, bet as perpuosiau sonus, tai dabar ten jau viskas tvarkoj smile.gif
Aciu smile.gif
Atsakyti
Ieskau kas galetu padaryti torta krikstynoms kaune rugpjucio 7d. Noriu laaabai grazaus tongue.gif Laukiu A.Z.
Atsakyti
4u.gif kepejeles....prasau pagalbos...nebezinau kur dingt doh.gif

Orai karsti...o mano sunaus pirmasis gimtadienis uz savaiteles... Noriu iskept tortuka... ax.gif
Koks tortas atlaikys buvima gamtoje per karscius? Kuom ji geriausia butu puost, kad nebutu istize?
Labai prasau pagelbekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 07 07, 14:04)
4u.gif  kepejeles....prasau pagalbos...nebezinau kur dingt doh.gif

Orai karsti...o mano sunaus pirmasis gimtadienis uz savaiteles... Noriu iskept tortuka... ax.gif
Koks tortas atlaikys buvima gamtoje per karscius? Kuom ji geriausia butu puost, kad nebutu istize?
Labai prasau pagelbekit 4u.gif

Manau geriausia puošti trupiniais arba dengimo mase g.gif
O koks torto vidus turėtų būti tai neįsivaizduoju g.gif aš pamenu paeitą vasarą dariau napoleoną pagal Asseni, tai jis man gerai per karščius atlaikė smile.gif ir jo kremas nerūgta kaip kokia grietinėlė su braškėm ar kažkas panašaus ax.gif
Atsakyti
Šį kartą sijoną kepiau keksinėse, na lyg ir geriau gavosi nei mano pirmieji kampuotieji, tortas žinoma, ne be trūkumų, bet visgi... varškės tortas su vaisiais, MMg

user posted image
Atsakyti
Olesta nu jau liemuo, talija, klubai tiesiog kaip pas manekenę thumbup.gif laaabai graži barbė wub.gif
Atsakyti
vau,kokia liemeninga barbė thumbup.gif
Atsakyti