Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(Dianocka @ 2010 07 04, 22:37)
Sveikos merginos,

Stai mano savaitgalinis darbelis: vaisinis tortas, šokoladinė apdengimo masė ir MMG.

user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif nu labai grazu,nematyta,tiesiog nuostabu,saunuole!!
Atsakyti
Na ir GROZIAI wub.gif

Gal kas padetu 4u.gif kaip issifruoti MMG ? Bandziau google, bet nerandu, noreciau surasti is ko ir kaip gaminama bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 07 05, 12:45)
TORTAI RAFAELKO IR MASCARPONES SURIO...TA PRASME DETA VIENAS ANT KITO,KAD AUKŠTAS TORTAS BUTU........DENGTA MMG
user posted image

Koks cekavas thumbup.gif 2ia kaip suprantu akvariumas??? g.gif

likta, gražu bigsmile.gif rožės labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2010 07 05, 13:17)
Na ir GROZIAI  wub.gif 

Gal kas padetu  4u.gif  kaip issifruoti MMG ?  Bandziau google, bet nerandu, noreciau surasti is ko ir kaip gaminama  bigsmile.gif

MMG mein mase su gliukoze..... va čia.....
http://www.supermama...?...78104&st=96
Papildyta:
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 05, 13:19)
Koks cekavas  thumbup.gif  2ia kaip suprantu akvariumas???  g.gif

taip čia akvariumas...... mirksiukas.gif
Atsakyti
tai is karto matosi, kad akva.. plaukioja gupijos ir molinezijos smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Atsventem mano sunelio gimtadieni. Jis pas mane nepescias, uzsake torta su drakonu, sake, pili tu man su drakonu padaryk. Vos atkalbejau, kas mes su tokiu tortu darysim? Menesi valgysim g.gif . tai likom prie paprastesnio varianto, svarbu kad su drakonu biggrin.gif

Kadangi tortas buvo baiginejimas sode, neturejau visu reikalingu priemoniu, tai stai kas gavos.

user posted image

user posted image user posted image

Viduje Megeju tortas su braskemis, sokoladu ir riesutais. Danga MMG, drakonas is pastilazo

O cia pjuvis
user posted image
Atsakyti
kirbe, paprastutis, bet mielas akvariumas wub.gif

asseni, tu kaip visada blink.gif mega_shok.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 05 liepos 2010 - 13:01
aseni,kaip iš pasakos drakonas-superinis,jau vaikis matyt apsipatenkinęs visas smile.gif
Atsakyti
Asseni, drakonas jegiskas thumbup.gif

Dianocka, laabai grazus tortas thumbup.gif

Tailandietisku bananu tortas. Puosta grietinele. Neduok tu dieve tokiais orais grietinele puost... dar pas mane virtuvej tai vesu, bet pas ka saule kepina virtuvej, tai man atrodo ne nebandyt...
Masinytes- marcipanas.

Makvynas, salis ir luigi smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutes kepejeles, as tokiu klausimeliu, labai tikiuos kad nesupyksit...
Gal patarsit kur galima Vilniuje isigyti valgomuju dazu? tos vadinamosios marcipanines mases torto dengimui? ir dar gal patarsite kur iesktoi torto stovo (3 aukstu?) Labai dekinga buciau uz atsakymus - sedevra parodyciau vasaros pabaigoje.... jei galima - man i AZ. ACIU is anksto visoms atsiliepusioms...
Atsakyti
Pagal kokius brezinius jus darot Ratu masineles ir is kokios mases ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 07 05, 19:01)
Pagal kokius brezinius jus darot Ratu masineles ir is kokios mases  ax.gif

visi breziniai stai cia http://www.google.lt...t...een&spell=1, vadinai, ziuri ir lipdai mirksiukas.gif

O mase tai bet kokia.... marcipanas, pastilazas, saldainiu mase, nesvarbu is ko
Atsakyti