Ne nu Tu tai fantastinė išradėja - torčiukas superinis, liuks atrodo - nauja nematyta idėja, sveikinu, MALAČIUS
Dianocka, be žodžių
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 04, 21:23)
visa gele,jei nieko neturetu atsitikti,tik gal truputi blizgesio duos
Dianočka,šaunuole...kažkas naujo nematyto.....super vaizdelis......
Aciu Kirbe, Olesta, Spyglis merginos, mane tikrai motyvuoja jusu pagyros o kai tave pagiria sios srities profesionales - tai ir atsiranda noras vis daugiau tu ideju kurti ir jums atsiskaityti
QUOTE(Dianocka @ 2010 07 04, 23:37)
Sveikos merginos,
Migles torciukas kaip visada be zodziu.
Stai mano savaitgalinis darbelis: vaisinis tortas, šokoladinė apdengimo masė ir MMG.
Migles torciukas kaip visada be zodziu.
Stai mano savaitgalinis darbelis: vaisinis tortas, šokoladinė apdengimo masė ir MMG.
Va čia va liux sužavėtas
Dėl tortų dekoravimo gyvom gėlėm, tai didelis AČIŪ
Dianočka, kad čia tuoj iki Tavęs dar pasistiebti reikės, jei tokiais dideliais žingsniais į aukštumas varysi
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 04, 23:06)
visa gele,jei nieko neturetu atsitikti,tik gal truputi blizgesio duos
visa gele? Esi jau taip dariusi? Gal gali foto parodyti?
Labai idomus variantas.. Noretusi pabandyti tokia roze palaikyti namuose nuo ryto iki vakaro ir paziureti, kas gaunasi..
QUOTE(kice @ 2010 07 05, 10:35)
visa gele? Esi jau taip dariusi? Gal gali foto parodyti?
Labai idomus variantas.. Noretusi pabandyti tokia roze palaikyti namuose nuo ryto iki vakaro ir paziureti, kas gaunasi..
pati dar nedariau,bet turetu laikyti,pabandyk viena gele imerkti ir tegu stovi ,paziuresi kaip ten