Kokie žmonės Tu kur dingęs buvai, pasiilgom Tavo tortų
QUOTE(Olesta @ 2010 07 04, 09:06)
Kokie žmonės Tu kur dingęs buvai, pasiilgom Tavo tortų
Vauuuu... Kaip čiotkai
Na lyg ir mokiausi paskutiniu metu o tortų tai buvo ir ne vienas ir ne du, bet kad nieko išskirtinio nebuvo, tai nesivaidenau
Makka Pakka iš filmuko "In the night garden":
Viduje - vaisinis su vyšniomis, viduje akmenukų - "bulvytė". Papuošimai - bezė, pastilažas.
Viduje - vaisinis su vyšniomis, viduje akmenukų - "bulvytė". Papuošimai - bezė, pastilažas.
Merginos zinau kad ne i tema bet..... ant torto dedu gyvas geles...kaip jas islaikyt gyvas??? ka su jom padaryt kad nenuvystu nuo ryto iki vakaro ,ACIU
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 04, 18:45)
Merginos zinau kad ne i tema bet..... ant torto dedu gyvas geles...kaip jas islaikyt gyvas??? ka su jom padaryt kad nenuvystu nuo ryto iki vakaro ,ACIU
as, manyciau, kad sumerkti jas i kolbeles su vandeniu, tada deti, smeigti ant torto kaip tau reikia
QUOTE(*Marta* @ 2010 07 04, 20:06)
as, manyciau, kad sumerkti jas i kolbeles su vandeniu, tada deti, smeigti ant torto kaip tau reikia
Aš taip pat apie puošimą gyvom gėlėm jau seniai galvojau, taip pat pagalvojau ir apie tas kolbutes, bet sakykim jei nori ant torto uždėti 10 rožių, tai manau jei dėt tiek pat kolbučių tai torte vien tos kolbutės ir tebūtų. Nors aš nebandžiau, gal ir klystu...
merkti i zelatina,ir jos gerai laikysis
Skaiciau, kad i skysta vaska reikia pamirkyti kotelius
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 04, 21:05)
merkti i zelatina,ir jos gerai laikysis
Ta prasme koteli ? nesupratau
QUOTE(rutyte11 @ 2010 07 04, 21:06)
Skaiciau, kad i skysta vaska reikia pamirkyti kotelius
Aciu :4u:tik man kazkaip vaskas torte ni ni
Aš merkiau gėlių kotelius į karštą vašką ir įvyniojau į maistinę plėvelę, išlaikė per vestuves, nenuvyto.
QUOTE(rekaliuke @ 2010 07 04, 22:14)
Aš merkiau gėlių kotelius į karštą vašką ir įvyniojau į maistinę plėvelę, išlaikė per vestuves, nenuvyto.
O kai geles trauke is torto plevele torte neliko ...ta prasme ji nenusmuko nuo geles
Sveikos merginos,
Migles torciukas kaip visada be zodziu.
Stai mano savaitgalinis darbelis: vaisinis tortas, šokoladinė apdengimo masė ir MMG.
Migles torciukas kaip visada be zodziu.
Stai mano savaitgalinis darbelis: vaisinis tortas, šokoladinė apdengimo masė ir MMG.