Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

oi pamirsau dar viena tortuka ,stai jis-
user posted image

tik nuo karscio kepure sulinko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doloresa @ 2010 06 23, 17:37)
sveikutes, nežinau ar į temą aš, bet turiu skubū klausimą, šnd darau du tortukus, abu dengiu MMG mase, pirmasis gavosi super, bet db bandau iškočioti antrojo masę... doh.gif  nesuprantu kas ne taip, bet ji trupa, neina kočioti, lūžinėja... doh.gif  verysad.gif  kas netaip? ka daryti? smile.gif ar jau mest lauk, ir daryti iš naujo?

as ne profesionale bet, gal ismaigyk kose geriau, nes apstingsta ji o kai ilgiau minkai tampa vel elastinga unsure.gif
Atsakyti
Jav, man tai patinka tavo tortukai smile.gif o del tu ilinkimu baika, kita kart zinosi kas kaip... O del sulinkusios kepures, tai is ko darei ja? Nes is pastilazo man niekad niekas nesulinko...

Atnesu ir as viena tortuka. Skirtas sesei mokslu baigimo proga. Per aukstai uzrasa dejau, ir isbandziau viena antgaliuka, kur turejo but roziu lapeliai, bet nesigavo kazkas, tai dejau dar ir lapelius is pastilazo. Visos dekoracijos pastilazas, dengta grietinele. Ten rozes 3 yra biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vos ne vos isgimdziau pirma papuosima. Nesu pateninta rezultatu, nes nesigavo, kaip planuota, bet kaip pirma karta, tai kaip ir sueis smile.gif
Dariau marshmallow mase pagal Asseni, gavosi super, tik dar truksta man dengimo igudziu smile.gif
Sokoladine marshmallow mase gavos blogai - per mazai grietineles idejau, tai isemus is saldytuvo ryte buvo it akmuo. Pasildziau mikrobanginei - nelabai padejo. Rezultatas - rozes sunkios, storais sutrukinejusiais lapeliais. Zodziu - nieko gero sad.gif

user posted image

Dar mastau gal rozes perdaryti tiesiog is sokolado su medumi? Ka patartumete?
Atsakyti
Tiesiog Braskinis....,Balti biksvitai ,plombyrine varske/grietinele ir daug braskiu .
user posted image
Atsakyti
Vistik pakeiciau geles. I Asseni Marshmallow mase pridejau sokolado ir truputi paminkius padariau lengvesnes rozytes. Stai kas gavos, manau, kad geriau nei pries tai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 06 23, 22:33)

Tikrai geriau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 24 birželio 2010 - 12:23
gal kas matet papuosta tortuka su policininku labai reiktu tortu pavizdziu noreciau broliui ka nors graziai papuost
Atsakyti
Kokių nuostabių torčiukų pridėjot wub.gif žaviuosi 4u.gif

Eda.dita,o man kaip tik pirmasis variantas labiau patiko(dėl spalvos) blush2.gif

jav,žiūriu,kone ant kiekvieno tavo torčiuko kartojasi toks papuošimas,tokia ištęsta banga,koks čia antgalis? blush2.gif

*Jone*,žiūriu žiūriu ir niekaip nesuprantu,kaip čia padaryta? bigsmile.gif turbūt kažkokia spec.forma? rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Ech kiek graziu tortu,vestuvinis ir misko uogos krikstunu labai istrigo wub.gif

O as atnesu siandienines nesekmes,tortai Janinoms ax.gif
1.Sviesus biskvitai su grietineles surelio mases ir grietines pertepimu,su persikais kiviais ir vynuogemis
nepasiseke man su tvorele doh.gif
user posted image
user posted image

2.Sviesus biskvitai su grietineles ir plombyrines varskes kremu,anasu gabaliukais ir citrinine zele ax.gif
user posted image
Atsakyti
Atnesu Joniniu tortuka 4u.gif

Medutis, beze, pastiliazas, marcipanas.
user posted image
Atsakyti