Na ir grožių užderėjo
Sveikos senai cia buvau ilidus nu jus saunuoles kokia pazanga ir naujokes kaip patobulejo dziugu labai saunuoles ir daug nauju as tai retai kada bekepu nu taip nera progu bet va viena parodysiu sio savaitgalio
medutis pastiliazas aisingas, spalvos tai skiriasi labai bet va kad fotikas tik taip nufotkina siaip cia su ruzava tokia spalva
medutis pastiliazas aisingas, spalvos tai skiriasi labai bet va kad fotikas tik taip nufotkina siaip cia su ruzava tokia spalva
angel,grazus tortas
Angel koks torukas tikrai, kad seniai cia besilankei galetum dazniau apsilankyti
[quote=wingaile,2010 07 03, 12:11]
[quote=Dianocka,2010 07 02, 22:21]
sveikos merginos,
kiek svere tortukas?
[/quote]
2,5 kg.
[quote=Dianocka,2010 07 02, 22:21]
sveikos merginos,
kiek svere tortukas?
[/quote]
2,5 kg.
Vaje, koks nuotaikingas
pasivaidelensiu ir aš dėl kvapo
Glacce braškių tortas, MMG, drugeliai, gėlės pastiliažas...
labai patiko čia Jūsų idėjos su ornamentais, tai pabuvau beždžionėlė ir šituo tortu noriu paneigti mitą, kad tortas rasoja nuo šlapio torto - netiesa visiška, man apačia bėgte bėgo šito torto, sausinau servetėlėmis, ko nedariau tik, kad surinkti braškių sulčių perteklių, nesupratau net iš kur jis susidarė toks gausus, niekada tokio nebūdavo apačia praktiškai laikosi ant to sirupo ir per naktį masei nieko nenutiko, fotografuota šiandien po kelių valandų buvimo šaldytuve, masė nešlapiavo nei dengiant, nei pastovėjusi... raštelis iš marcipano...toks pats Glacce braškių tortas viduje, dengta MMG...
pasivaidelensiu ir aš dėl kvapo
Glacce braškių tortas, MMG, drugeliai, gėlės pastiliažas...
labai patiko čia Jūsų idėjos su ornamentais, tai pabuvau beždžionėlė ir šituo tortu noriu paneigti mitą, kad tortas rasoja nuo šlapio torto - netiesa visiška, man apačia bėgte bėgo šito torto, sausinau servetėlėmis, ko nedariau tik, kad surinkti braškių sulčių perteklių, nesupratau net iš kur jis susidarė toks gausus, niekada tokio nebūdavo apačia praktiškai laikosi ant to sirupo ir per naktį masei nieko nenutiko, fotografuota šiandien po kelių valandų buvimo šaldytuve, masė nešlapiavo nei dengiant, nei pastovėjusi... raštelis iš marcipano...toks pats Glacce braškių tortas viduje, dengta MMG...
Olesta, taviškis su drugeliais PASAKIŠKAS
Papildyta:
pas mane ir paskutiniu metu isbega torto perliejimas, tai servetelem sausinu bet ka ten prisausinsi, uzdedu aisingo tas trupučiuką patęžta, bet kai išdžiūsta būna gerai viskas. O del rasojimo tai tikrai nerasoja niekas kai apačia sušlampa.
Papildyta:
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 03, 20:38)
Olesta, taviškis su drugeliais PASAKIŠKAS
pas mane ir paskutiniu metu isbega torto perliejimas, tai servetelem sausinu bet ka ten prisausinsi, uzdedu aisingo tas trupučiuką patęžta, bet kai išdžiūsta būna gerai viskas. O del rasojimo tai tikrai nerasoja niekas kai apačia sušlampa.
QUOTE(bitule @ 2010 07 01, 19:21)
Paskutiniu metu susidūriau su tokia problema, kad aptepus tortą sviestiniu kremu su trupinukais (atrodo viską darau tiksliai pagal receptą) palaikius šaldytuve ir uždengus pastilažu, normalus vaizdas būna kokias dešimt minučių po to tiesiog akyse atsiklijuoja torto šonai, tokios kaip ir didelės šlapokos pūslės susidaro. Vaizdas belekoks, o priklijuoti niekaip nebeišeina Jau porą kartų taip atsitiko, nors esu bandžiusi mase dengti žiemą tai viskas lyg ir pavykdavo turbūt čia temperatūra kalta Nors stengiuosi tortą kuo trumpiau laikyt ne šaldytuve, bet nelabai padeda. Gal kam taip pasitaikė? Ką darau ne taip?
Tai nuo šonų masė tik man vienai atsiklijuoja nesuprantu kas ne taip
QUOTE(gitule @ 2010 07 03, 17:23)
*Monikute, as jau laukiu kaip atrodys tavo sakotis, tik neuzmirsk pasirodyt
**Medutis, sokoladine saldainiu mase, MMG:
* na, jaunavedžiai pamatę gėlytes nusprendė dėti ant vestuvinio torto, o ne ant šakočio, tai kadangi torto aš nedariau, tai nežinau kuom ten viskas baigėsi gal kulinarė sudėjo visgi gėlytes ant tortuko jei gausiu foto, tai parodysiu
**Labai smagus kempiniukas
QUOTE(Olesta @ 2010 07 03, 17:54)
Labai smagu, kad vaideniesi
Su drugeliais tortukas laaabai dailutis
Kirbes ir Olestos drugeliukai
kazkaip drugeliu manija darosi
pasivaidensiu ir as
kazkaip drugeliu manija darosi
pasivaidensiu ir as
QUOTE(meduolytee @ 2010 07 04, 00:36)
Nepaprasta