Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Na ir grožių užderėjo swoon.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos senai cia buvau ilidus nu jus saunuoles kokia pazanga ir naujokes kaip patobulejo dziugu labai saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir daug nauju as tai retai kada bekepu nu taip nera progu biggrin.gif bet va viena parodysiu sio savaitgalio
medutis pastiliazas aisingas, spalvos tai skiriasi labai bet va kad fotikas tik taip nufotkina siaip cia su ruzava tokia spalva
user posted image
Atsakyti
angel,grazus tortas bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Angel koks torukas wub.gif tikrai, kad seniai cia besilankei hihihi.gif galetum dazniau apsilankyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 03 liepos 2010 - 14:08
[quote=wingaile,2010 07 03, 12:11]
[quote=Dianocka,2010 07 02, 22:21]
sveikos merginos,
kiek svere tortukas? smile.gif
[/quote]

2,5 kg.
Atsakyti
Laaaabai grazus tortukai visu bigsmile.gif 4u.gif
Angel, super, nusikopinau wub.gif , Dianackos dar labai istrigo, groziai neispasakyti bigsmile.gif
Monikute, as jau laukiu kaip atrodys tavo sakotis, tik neuzmirsk pasirodyt mirksiukas.gif

Medutis, sokoladine saldainiu mase, MMG:

user posted image
Atsakyti
Vaje, koks nuotaikingas thumbup.gif

pasivaidelensiu ir aš dėl kvapo lotuliukas.gif
Glacce braškių tortas, MMG, drugeliai, gėlės pastiliažas...
user posted image

labai patiko čia Jūsų idėjos su ornamentais, tai pabuvau beždžionėlė blush2.gif ir šituo tortu noriu paneigti mitą, kad tortas rasoja nuo šlapio torto - netiesa visiška, man apačia bėgte bėgo šito torto, sausinau servetėlėmis, ko nedariau tik, kad surinkti braškių sulčių perteklių, nesupratau net iš kur jis susidarė toks gausus, niekada tokio nebūdavo doh.gif apačia praktiškai laikosi ant to sirupo ir per naktį masei nieko nenutiko, fotografuota šiandien po kelių valandų buvimo šaldytuve, masė nešlapiavo nei dengiant, nei pastovėjusi... raštelis iš marcipano...toks pats Glacce braškių tortas viduje, dengta MMG...

user posted image
Atsakyti
Olesta, taviškis su drugeliais PASAKIŠKAS wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 03, 20:38)
Olesta, taviškis su drugeliais PASAKIŠKAS  wub.gif

pas mane ir paskutiniu metu isbega torto perliejimas, tai servetelem sausinu lotuliukas.gif bet ka ten prisausinsi, uzdedu aisingo tas trupučiuką patęžta, bet kai išdžiūsta būna gerai viskas. O del rasojimo tai tikrai nerasoja niekas kai apačia sušlampa. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2010 07 01, 19:21)
Paskutiniu metu susidūriau su tokia problema, kad aptepus tortą sviestiniu kremu su trupinukais (atrodo viską darau tiksliai pagal receptą) palaikius šaldytuve ir uždengus pastilažu, normalus vaizdas būna kokias dešimt minučių  verysad.gif po to tiesiog akyse atsiklijuoja torto šonai, tokios kaip ir didelės šlapokos pūslės susidaro. Vaizdas belekoks, o priklijuoti niekaip nebeišeina  verysad.gif  Jau porą kartų taip atsitiko, nors esu bandžiusi mase dengti žiemą tai viskas lyg ir pavykdavo  g.gif  turbūt čia temperatūra kalta  g.gif  Nors stengiuosi tortą kuo trumpiau laikyt ne šaldytuve, bet nelabai padeda.  Gal kam taip pasitaikė? Ką darau ne taip?  4u.gif 

Tai nuo šonų masė tik man vienai atsiklijuoja g.gif nesuprantu kas ne taip angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2010 07 03, 17:23)

*Monikute, as jau laukiu kaip atrodys tavo sakotis, tik neuzmirsk pasirodyt  mirksiukas.gif

**Medutis, sokoladine saldainiu mase, MMG:

* na, jaunavedžiai pamatę gėlytes nusprendė dėti ant vestuvinio torto, o ne ant šakočio, tai kadangi torto aš nedariau, tai nežinau kuom ten viskas baigėsi smile.gif gal kulinarė sudėjo visgi gėlytes ant tortuko smile.gif jei gausiu foto, tai parodysiu smile.gif

**Labai smagus kempiniukas thumbup.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 07 03, 17:54)

pasivaidelensiu ir aš dėl kvapo 

Labai smagu, kad vaideniesi mirksiukas.gif
Su drugeliais tortukas laaabai dailutis wub.gif
Atsakyti
Kirbes ir Olestos drugeliukai wub.gif

kazkaip drugeliu manija darosi thumbup.gif
pasivaidensiu ir as

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 03 liepos 2010 - 22:40