Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(Olesta @ 2010 07 02, 10:17)
grynų gryniausios hortenzijos, Dievuli kokios gražios, o spalvaaaaaaaaaaaaaaa  wub.gif  wub.gif  wub.gif  nu Tu kokia išradinga  thumbup.gif  super, labai gražūs žiedai  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif blush2.gif

Niekaip nesugalvoju kaip prie šakočio pritvirtinti tas gėlytes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 02, 10:33)
Ačiū 4u.gif  blush2.gif

Niekaip nesugalvoju kaip prie šakočio pritvirtinti tas gėlytes  unsure.gif

cukraus pudra sumaisyk su kiausinius ,tada uzteptu su peilio galiuku ant gelytes ir lipdyk prie sakocio
taip darydavom konditeriniam ceche
Atsakyti
Monikute, gryniausios hortenzijos bigsmile.gif Net i savo kruma po langu pasiziurejau, dar ir spalva tokia pat bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 02, 10:55)
cukraus pudra sumaisyk su kiausinius ,tada uzteptu su peilio galiuku ant gelytes ir lipdyk prie sakocio
taip darydavom konditeriniam ceche

Būtų tai paprastas lygus paviršius kaip torto, tai nebūtų problemos.... na o dabar mane neramina tai, kad gėlytės tai yra palaidos, aš jas čia taip tik į "kekes" sudėjau, kad bendras vaizdas matytųsi, o kaip padaryti ant spygliuoto šakočio paviršiaus tokias apvalias žiedų kekes iš atskirų žiedelių, kad jie gerai laikytųsi ir nenukristų ir nesimatytų tos baltos spalvos aisingo mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 02 liepos 2010 - 10:13
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 02, 11:10)
Būtų tai paprastas lygus paviršius kaip torto, tai nebūtų problemos.... na o dabar mane neramina tai, kad gėlytės tai yra palaidos, aš jas čia taip tik į "kekes" sudėjau ir kaip padaryti ant spygliuoto šakočio paviršiaus tokias apvalias žiedų kekes ir atskirų žiedelių, kad jie gerai laikytųsi ir nenukristų ir nesimatytų tos baltos spalvos aisingo mastau.gif

Labai grazios gelytes thumbup.gif
Gal toje vietoje ant sakocio, kur zadi klijuot gelytes, truputi apipjaustyk sakocio ragelius mirksiukas.gif

Akvilyte - tortas NEREALUSSSSSS thumbup.gif Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 07 02, 11:13)
Gal toje vietoje ant sakocio, kur zadi klijuot gelytes, truputi apipjaustyk sakocio ragelius mirksiukas.gif

Ir kaip man nedašuto į galvą tokia geneali mintis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Žinojau, kad SM'as su savo mergaitėm nenuvils 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 07 02, 11:13)

drinks_cheers.gif pas mus irgi taip daro smile.gif
Atsakyti
puosta MMG mase ir beze
user posted image
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 02, 11:10)
Būtų tai paprastas lygus paviršius kaip torto, tai nebūtų problemos.... na o dabar mane neramina tai, kad gėlytės tai yra palaidos, aš jas čia taip tik į "kekes" sudėjau, kad bendras vaizdas matytųsi, o kaip padaryti ant spygliuoto šakočio paviršiaus tokias apvalias žiedų kekes iš atskirų žiedelių, kad jie gerai laikytųsi ir nenukristų ir nesimatytų tos baltos spalvos aisingo mastau.gif

su siulu rysti,su adata perverti per pati sakoti ir taip suryzti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, darote nuostabius tortus, tiek daug zinote, tai pakonsultuokite pradedanciaja puoseja smile.gif
Va sakoma, kad dengimo mases bijo dregmes, todel tortukas pries dengiant apglaistomas sviestiniu kremu.
Bet neretai matau, kad veliau jus ant tos dangos paisote kremais, arba padare kokias figureles ispiesiate dazais. Klausimas butu toks - kokie tai dazai? Ar ju nebijo dengimo mases?
As visa laika naudojau tik skystus valgomuosius dazus, kuriuos perku parduotuveje. Bet maziau dar kazkokiu milteliu pirkti. Kokiais kremais piesiate ant dengtos mases, kad ji nesudregtu? - tik sviestiniais?
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 02, 12:19)
puosta MMG mase ir beze

kokios gražios tos raudonos gelytės wub.gif tik užrašas man viską gadina blush2.gif reikėjo iš masės išpjaustinėt...

čia vakar dar iš visų likučių tokį mažiuką padariau... medučio lakštas, zele, greitinėlė, juodo miško biskvitai, girtos vyšnios.. nu žodžiu visi likučiai lotuliukas.gif dariau vyryi į darbą nusinešt, bet jis vaipės kad nereik... per pietus parlėkė ir išsivežė lotuliukas.gif sakė nerealiai sskanus buvo... ir visi baisiai gyrė bigsmile.gif

apdailos apačioj pritrūko.. bet kai vakar nuvėmė kad nesineš tai ir nesistengiau per daug doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 02 liepos 2010 - 12:55
QUOTE(eda.dita @ 2010 07 02, 13:40)
Mergaites, darote nuostabius tortus, tiek daug zinote, tai pakonsultuokite pradedanciaja puoseja smile.gif
Va sakoma, kad dengimo mases bijo dregmes, todel tortukas pries dengiant apglaistomas sviestiniu kremu.
Bet neretai matau, kad veliau jus ant tos dangos paisote kremais, arba padare kokias figureles ispiesiate dazais. Klausimas butu toks - kokie tai dazai? Ar ju nebijo dengimo mases?
As visa laika naudojau tik skystus valgomuosius dazus, kuriuos perku parduotuveje. Bet maziau dar kazkokiu milteliu pirkti. Kokiais kremais piesiate ant dengtos mases, kad ji nesudregtu? - tik sviestiniais?

Aisingas ir beze tinka ant masių smile.gif tai tiek, kiek aš žinau smile.gif gal kitos dar kažką pakomentuos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 02, 13:54)
kokios gražios tos raudonos gelytės  wub.gif tik užrašas man viską gadina  blush2.gif  reikėjo iš masės išpjaustinėt...

čia vakar dar iš visų likučių tokį mažiuką padariau... medučio lakštas, zele, greitinėlė, juodo miško biskvitai, girtos vyšnios.. nu žodžiu visi likučiai  lotuliukas.gif dariau vyryi į darbą nusinešt, bet jis vaipės kad nereik... per mietus parlėkė ir išsivežė  lotuliukas.gif sakė merealiai sskanus buvo...  ir visi baisiai gyrė  bigsmile.gif

tai vat kad ir man gadina,nepagalvojau kad is mases padaryti doh.gif
Atsakyti