Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(akvilyte @ 2010 07 01, 16:12)

Ant balto biski sonai matos celiulitinia...bet visumoi tortukas wub.gif thumbup.gif

Ir beje man padeklas kaip tik dera baltas thumbup.gif
Atsakyti
Akvilyte, labai labai dailus sprendimas, gražūs ornamentai, subtilus, elegantiškas , labai šiltai mielas tortas, jei ne viršutinio tortuko šoniukas, sakyčiau tobulas, bet man asmeniškai jis labai gražus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 07 01, 16:42)
Akvilyte, labai labai dailus sprendimas, gražūs ornamentai, subtilus, elegantiškas , labai šiltai mielas tortas, jei ne viršutinio tortuko šoniukas, sakyčiau tobulas, bet man asmeniškai jis labai gražus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš irgi kai pamačiau tai net prie ekrano prilipau hihihi.gif
Atsakyti

QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 01, 16:21)
Ant balto biski sonai matos celiulitinia...

vis dar nedrįstu tept sviestiniu kremu... natūroj ne taip baisiai matos irnesakyk.gif na reiks kita proga pasiryžt su sviestiniu kremu padraugaut unsure.gif
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 01, 16:17)

QUOTE(Olesta @ 2010 07 01, 16:42)
bet man asmeniškai jis labai gražus thumbup.gif

kaop gera išgirst komplimentų iš tokių profesionalių wub.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 01, 16:58)
vis dar nedrįstu tept sviestiniu kremu... natūroj ne taip baisiai matos irnesakyk.gif na reiks kita proga pasiryžt su sviestiniu kremu padraugaut  unsure.gif

kaop gera išgirst komplimentų iš tokių profesionalių  wub.gif ačiū 4u.gif

Olesta tai taip drinks_cheers.gif viską nepriekaištingai atlieka šioje srityje, na bet aš tai jau tikrai ne schmoll.gif blush2.gif
Vakare įkelsiu foto papuošimo rolleyes.gif pažiūrėsim ar atspėsit kas ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 01, 16:58)
vis dar nedrįstu tept sviestiniu kremu... natūroj ne taip baisiai matos irnesakyk.gif

Zn kad tikrovei ne taip isryskeja...bet va fotikas visagalis viska parodo biggrin.gif

Kopy paste tavo tortuka wub.gif
Atsakyti
Akvilyte, labai dailus tirtukas gavos bigsmile.gif
Atsakyti
Akvilyte Man irgi labai grazus mielas tortukas,nei per daug,nei per mazai !
O kodel bijai sviestinio kremo? g.gif Riebumo ?
Atsakyti
nebijokit to sviestinio kremo, be jo neapsieisit karštu metų laiku, o įmetus medučio sijotų trupinukų per sietelį, gaunasi ledinis špaklius, nieko paskui nesimato, jokių nelygumų thumbup.gif kokia čia aš profesionalė, mokinukė lotuliukas.gif mėgėja, tortų ligonė lotuliukas.gif
Atsakyti
Esu tyli tortų ligonė blush2.gif vis užsuku čia pasigėrėti jūsų kuriamais šedevrais ir pati bandau kažką nulipdyti blush2.gif Labai labai AČIŪ visoms kas dalijasi savo patirtimi 4u.gif
Paskutiniu metu susidūriau su tokia problema, kad aptepus tortą sviestiniu kremu su trupinukais (atrodo viską darau tiksliai pagal receptą) palaikius šaldytuve ir uždengus pastilažu, normalus vaizdas būna kokias dešimt minučių verysad.gif po to tiesiog akyse atsiklijuoja torto šonai, tokios kaip ir didelės šlapokos pūslės susidaro. Vaizdas belekoks, o priklijuoti niekaip nebeišeina verysad.gif Jau porą kartų taip atsitiko, nors esu bandžiusi mase dengti žiemą tai viskas lyg ir pavykdavo g.gif turbūt čia temperatūra kalta g.gif Nors stengiuosi tortą kuo trumpiau laikyt ne šaldytuve, bet nelabai padeda. Gal kam taip pasitaikė? Ką darau ne taip? 4u.gif
O čia pora mano terlionių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2010 07 01, 19:21)

Barbe wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 01 liepos 2010 - 21:05
noriu paklaust ar mase dengimo su gliukoze trukineja ir plysta nuo to kad pilu dazus maisytus su degtine, nes ypylus daugiau dazu man ji lzinejo ir niekaip negalejau barbei sijono uzdet tai teko suktis is padeties, daryt is juosteliu, kol stovejo saldytuve viskas buvo gerai, bet kai pastovejo kambary ant stalo tai visas aprasojo. Dariau dukterecios sugryztuvem, kondencuotas pieno lakstai pertepti grietine su vaisiais ir zele
is priekio
My Webpage
is nugaros
My Webpage
labai nenorejau ismest mases
tai mergyte gelytes visas nurinko o torto neragavo, jai dar tik 2m. tai
Atsakyti