Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(Agniuk@s @ 2010 06 30, 12:44)
Kamuolys koks apvalus  thumbup.gif  is ko darei?  smile.gif

Turiu priekaistuku padeklam.... nenori pameginti ne folija vynioti o dovanu popierium?  mirksiukas.gif  tik pasirink slidziu pavirsium, ne popieriniu ..... tikrai atrodys graziau,puosniau  4u.gif

ačiū,labai miela girdėti,kamuoliukas-iš tinginio,visai pamiršau apie jį ax.gif o dėl popieriaus visiškai pilnai sutinku,vis niekaip nenusiperku,ir vis mąsčiau,o jis nesudrėks nuo torto g.gif pakankamai stiprus,dėl to ir pabijojau blush2.gif
QUOTE(Jolkuce @ 2010 06 30, 16:43)
A va pasiulykit mase is ko lengviausia pastatomas jis butu ant torciuko?Kad tvirta but i nesulinktu blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš taip pat daryčiau iš tinginio,bet galima ir iš kokio torto išgauti formas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 30 birželio 2010 - 20:11
QUOTE(*Bitutė* @ 2010 06 30, 20:48)
o dėl popieriaus visiškai pilnai sutinku,vis niekaip nenusiperku,ir vis mąsčiau,o jis nesudrėks nuo torto g.gif pakankamai stiprus,dėl to ir pabijojau blush2.gif

Jeigu pasirenkamas popierius slidziu pavirsium,o ne popieriniu,tai viskas bus gerai wink.gif
Atsakyti
dar galima popierinį vyniot skaidriu.. kartą teko.. bet aišku ir išlaidos didesnės turbūt gaunas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukasv: 30 birželio 2010 - 20:37
Dėkui merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2010 06 30, 21:37)
dar galima popierinį vyniot skaidriu.. kartą teko.. bet aišku ir išlaidos didesnės turbūt gaunas:)

taip islaidos tikrai dvigubos gaunasi,neapsimoka,ir as taip dariau porakart... tik vienakart kad nesuslaptu,o antrakart ant auksinio dejau juostuota kad graziau butu smile.gif prisigalvot galima visko.
Atsakyti
4u.gif aciu uz pagalba,vadinas lipdysim vyriskus pimpius is tinginio lotuliukas.gif
Atsakyti
Dariua 3 kartus ta drauga stovinti, tai visada dariau is torto Otelas, viduje 18 sluoksniu buvo
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 06 30, 23:22)
Dariua 3 kartus ta drauga stovinti, tai visada dariau is torto Otelas, viduje 18 sluoksniu buvo

blink.gif o tu dievuleliau, nu cia man per sudetingai jau nuskambejo lotuliukas.gif Nors nelabai ten ir kazkas tokio, katik pasiskaiciau receptuka ir gamybos buda ax.gif likau nustebusi kad kepamas keptuveje bigsmile.gif , bet kaip is padaryto torto ispjauti stovinti "draugeli" ir ji ant to torto da pastatyt-cia jau man misija neimanoma butu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 30 birželio 2010 - 22:49
QUOTE(Jolkuce @ 2010 06 30, 23:44)
bet kaip is padaryto torto ispjauti stovinti "draugeli"

nu pasitelkti moteriškas gudrybes tongue.gif ax.gif

net pati užsimaniau tokio torto lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 06 30, 23:59)
nu pasitelkti moteriškas gudrybes  tongue.gif  ax.gif

net pati užsimaniau tokio torto  lotuliukas.gif  blush2.gif

biggrin.gif xe lengva pasakyt- a va kaip padaryt doh.gif lotuliukas.gif zodziu kaip bus taip, o jau statytis gales nuotaka busimoji, gi jos toks darbas blush2.gif biggrin.gif Ok i lankas nupjoviau , sorry uz temos negerbima 4u.gif
Atsakyti
O koks skonis gaunasi tos šokoladinės saldainių masės, panašus kaip MMG ar skaniau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 06 30, 23:44)
blink.gif  o tu dievuleliau, nu cia man per sudetingai jau nuskambejo lotuliukas.gif Nors nelabai ten ir kazkas tokio, katik pasiskaiciau receptuka ir gamybos buda  ax.gif  likau nustebusi kad kepamas keptuveje  bigsmile.gif  , bet kaip is padaryto torto ispjauti stovinti "draugeli" ir ji ant to torto da pastatyt-cia jau man misija neimanoma butu biggrin.gif

O kam is torto parusto pjaut? blink.gif g.gif Iskepi lakstus pacioje maziausioje keptuveje, nors as kepiau jam is 1 kiausinio 25 cm keptuveje. ipjoviau is tu blynu rutuliukus reikiamo dydzio, panaudojau bangteli plasmasini nuo vaikisko buteliuko. Visus sutepiau kremu, I vidu istaciau kokteilini siaudeli, pagaliukas gal nelabai, nes jis kietas, valgyt nepatogu. Turiu net 3 vienetus, paziurek pas mane

QUOTE(ilja @ 2010 07 01, 00:03)
O koks skonis gaunasi tos šokoladinės saldainių masės, panašus kaip MMG ar skaniau? g.gif

Man ta sokoladine saldainiu mase pati skaniausia. Skonis kaip juodo sokolado
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 30 birželio 2010 - 23:14