Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Dianocha, na jau tas dviaukstis tortas koks grazus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif galima pakopijuosiu? blush2.gif blush2.gif
Asseni, o surio grozis bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 30 birželio 2010 - 11:09
Labukas,seniai bebuvau čia užsukusi,o jau grožių pridėjote bigsmile.gif
Dianocka,visi labai gražūs torčiukai,tobulėji ne dienom o valandom rolleyes.gif thumbup.gif
Asseni,koks gražus sūris,kopijuoju idėja 4u.gif
Meskute,tikrai tobulėji sparčiai,šaunuolė taip toliau thumbup.gif
ir aš kelis atnešu pasirodyti ax.gif puošti pastiliazu,kokoso drožlėmis,pabarstukais,vidus vienas jogurtinis,kiti braškiniai wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image
tik realiai spalvytės ryškesnės,nežinau ką aš pridirbau su fotiku,ar čia saulė kalta doh.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 30 birželio 2010 - 12:03
QUOTE(*Bitutė* @ 2010 06 30, 13:01)

Kamuolys koks apvalus thumbup.gif is ko darei? smile.gif

Turiu priekaistuku padeklam.... nenori pameginti ne folija vynioti o dovanu popierium? mirksiukas.gif tik pasirink slidziu pavirsium, ne popieriniu ..... tikrai atrodys graziau,puosniau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gobsiukas @ 2010 06 30, 08:04)
is kur gauti dekorgelio?

Tam paciam puslapiuky yra ir dekorgelio naminio receptukas wink.gif
http://kristi.erdves...esimo_zele.html prasau
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif o dievuleliau jusu tortai nuostabus, man net zodziu truksta, kadangi neatsiliepet nei viena Vilniuje norinti pagelbet ir uzsidirbt blush2.gif tai gal galit tada pagelbeti kitu klausymu, is ko geriausia butu formuoti mergvakariui "vyriskaji pasididziavima" gavau pasiulyma , kad is tinginio mases, gal dar kas ka pasiulyt pvz paprastesnio galit? bigsmile.gif Siaip norejau kist banana torto vidurin ir kivi per puse salia, alia sako nesilaiko grietinele ant vaisiu-nutekes nuo mano pimpio tokio lotuliukas.gif Zodziu esu pasimetus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 06 30, 15:51)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  o dievuleliau jusu tortai nuostabus, man net zodziu truksta, kadangi neatsiliepet nei viena Vilniuje norinti pagelbet ir uzsidirbt blush2.gif  tai gal galit tada pagelbeti kitu klausymu, is ko geriausia butu formuoti mergvakariui "vyriskaji pasididziavima" gavau pasiulyma , kad is tinginio mases, gal dar kas ka pasiulyt pvz paprastesnio galit?  bigsmile.gif Siaip norejau kist banana torto vidurin ir kivi per puse salia, alia sako nesilaiko grietinele ant vaisiu-nutekes nuo mano pimpio tokio  lotuliukas.gif  Zodziu esu pasimetus  doh.gif

vat ir man tas pats klausimas jau savaitė kaip kankina lotuliukas.gif is ko padaryt kad neisgriutu, o cia tokiu papuosimu nemaciau lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 06 30, 17:23)
vat ir man tas pats klausimas jau savaitė kaip kankina lotuliukas.gif is ko padaryt kad neisgriutu, o cia tokiu papuosimu nemaciau lotuliukas.gif

gal kils idėjų cia
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 06 30, 17:28)
gal kils idėjų cia

tai ideju prisiziureje mes biggrin.gif A va pasiulykit mase is ko lengviausia pastatomas jis butu ant torciuko?Kad tvirta but i nesulinktu blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 06 30, 17:43)
tai ideju prisiziureje mes  biggrin.gif  A va pasiulykit mase is ko lengviausia pastatomas jis butu ant torciuko?Kad tvirta but i nesulinktu blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Is tinginio
Atsakyti
mergaitės , kas čia per daiktas ax.gif

180 g marshmallow (neturi reikšmės kokios spalvos),

darysiu uošviukui turbūt ,maišą pinigų , norėčiau dengti šokoladine mase, bet tai kas čia per produktas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 06 30, 16:16)
mergaitės , kas čia per daiktas  ax.gif

darysiu uošviukui turbūt ,maišą pinigų , norėčiau dengti šokoladine mase, bet tai kas čia per produktas  g.gif

saldainiai tokie pusti....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurechka: 30 birželio 2010 - 17:19
QUOTE(Naktibalda @ 2010 06 30, 18:16)
mergaitės , kas čia per daiktas  ax.gif

darysiu uošviukui turbūt ,maišą pinigų , norėčiau dengti šokoladine mase, bet tai kas čia per produktas  g.gif

cia tie saldainiai ale zefyriniai

user posted image
Atsakyti
ačiū, ot tundra doh.gif
Atsakyti