Dianocha, na jau tas dviaukstis tortas koks grazus galima pakopijuosiu?
Asseni, o surio grozis
Labukas,seniai bebuvau čia užsukusi,o jau grožių pridėjote
Dianocka,visi labai gražūs torčiukai,tobulėji ne dienom o valandom
Asseni,koks gražus sūris,kopijuoju idėja
Meskute,tikrai tobulėji sparčiai,šaunuolė taip toliau
ir aš kelis atnešu pasirodyti puošti pastiliazu,kokoso drožlėmis,pabarstukais,vidus vienas jogurtinis,kiti braškiniai
tik realiai spalvytės ryškesnės,nežinau ką aš pridirbau su fotiku,ar čia saulė kalta
Dianocka,visi labai gražūs torčiukai,tobulėji ne dienom o valandom
Asseni,koks gražus sūris,kopijuoju idėja
Meskute,tikrai tobulėji sparčiai,šaunuolė taip toliau
ir aš kelis atnešu pasirodyti puošti pastiliazu,kokoso drožlėmis,pabarstukais,vidus vienas jogurtinis,kiti braškiniai
tik realiai spalvytės ryškesnės,nežinau ką aš pridirbau su fotiku,ar čia saulė kalta
QUOTE(*Bitutė* @ 2010 06 30, 13:01)
Kamuolys koks apvalus is ko darei?
Turiu priekaistuku padeklam.... nenori pameginti ne folija vynioti o dovanu popierium? tik pasirink slidziu pavirsium, ne popieriniu ..... tikrai atrodys graziau,puosniau
Papildyta:
QUOTE(gobsiukas @ 2010 06 30, 08:04)
is kur gauti dekorgelio?
Tam paciam puslapiuky yra ir dekorgelio naminio receptukas
http://kristi.erdves...esimo_zele.html prasau
o dievuleliau jusu tortai nuostabus, man net zodziu truksta, kadangi neatsiliepet nei viena Vilniuje norinti pagelbet ir uzsidirbt tai gal galit tada pagelbeti kitu klausymu, is ko geriausia butu formuoti mergvakariui "vyriskaji pasididziavima" gavau pasiulyma , kad is tinginio mases, gal dar kas ka pasiulyt pvz paprastesnio galit? Siaip norejau kist banana torto vidurin ir kivi per puse salia, alia sako nesilaiko grietinele ant vaisiu-nutekes nuo mano pimpio tokio Zodziu esu pasimetus
QUOTE(Jolkuce @ 2010 06 30, 15:51)
o dievuleliau jusu tortai nuostabus, man net zodziu truksta, kadangi neatsiliepet nei viena Vilniuje norinti pagelbet ir uzsidirbt tai gal galit tada pagelbeti kitu klausymu, is ko geriausia butu formuoti mergvakariui "vyriskaji pasididziavima" gavau pasiulyma , kad is tinginio mases, gal dar kas ka pasiulyt pvz paprastesnio galit? Siaip norejau kist banana torto vidurin ir kivi per puse salia, alia sako nesilaiko grietinele ant vaisiu-nutekes nuo mano pimpio tokio Zodziu esu pasimetus
vat ir man tas pats klausimas jau savaitė kaip kankina is ko padaryt kad neisgriutu, o cia tokiu papuosimu nemaciau
QUOTE(wingaile @ 2010 06 30, 17:23)
vat ir man tas pats klausimas jau savaitė kaip kankina is ko padaryt kad neisgriutu, o cia tokiu papuosimu nemaciau
gal kils idėjų cia
QUOTE(akvilyte @ 2010 06 30, 17:28)
tai ideju prisiziureje mes A va pasiulykit mase is ko lengviausia pastatomas jis butu ant torciuko?Kad tvirta but i nesulinktu
QUOTE(Jolkuce @ 2010 06 30, 17:43)
tai ideju prisiziureje mes A va pasiulykit mase is ko lengviausia pastatomas jis butu ant torciuko?Kad tvirta but i nesulinktu
Is tinginio
mergaitės , kas čia per daiktas
180 g marshmallow (neturi reikšmės kokios spalvos),
darysiu uošviukui turbūt ,maišą pinigų , norėčiau dengti šokoladine mase, bet tai kas čia per produktas
darysiu uošviukui turbūt ,maišą pinigų , norėčiau dengti šokoladine mase, bet tai kas čia per produktas
QUOTE(Naktibalda @ 2010 06 30, 16:16)
saldainiai tokie pusti....
QUOTE(Naktibalda @ 2010 06 30, 18:16)
cia tie saldainiai ale zefyriniai
ačiū, ot tundra