Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų laikraščiai ir žurnaliukai

QUOTE(knopkaa @ 2010 08 14, 19:13)
Sveikos mamytes, norejau paklausti su kokia programa, galima dirbti su siais remeliais, kur pradiniame [uslapyje paskutine nuoroda, niekaip neleidzia ikelti i zinute, neatidaro  g.gif niekaip neuzkeliu ant foto, ar butina fotoshopa parsisiuti, buvau viena parsisiuntusi tai neveikia, mokamas blush2.gif  g.gif

http://www.loonapix.com/lt/framer
http://www.funnywow.com/
http://www.kinderyata.ru/
Su šitais dariau.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 08 10, 21:07)
As tai neinvestuociau i ta laikrastuka nei piniginiu, nei laiko resursu...
Neapsimoka.
Viena mamyte temoj apie krikstynu planavima sake, kad vistiek tu laikrastuku niekas neskaito...

Na va, pasiklausai kitu kalbu ir savo galvos nereikia bigsmile.gif Va cia tai asmenybe thumbup.gif

QUOTE(vilnera @ 2010 08 11, 10:22)
Ar jus prisimenat bent vieno is savo gimines vaiku gimimo ugi,svori, dar datas kokias tai svarbias-vat pvz..kada vaiksciot pradejo, kada koki zodi pasake..?

O tu gyveni del kitu, ar del saves? Tai ir nedaryk kiekvienam, kas i BALIU susirinko. As mielai pavartyciau, ka butu mama parasius pries daug daug metu.. Kokios tada buvo 'mados' ir pan.
Jei esat tinginiai ir cinikai, tai valio - balius valdo thumbup.gif

QUOTE(kerryy @ 2010 08 11, 11:46)
zmones susireka i krikstynas pasvest, pasiliksmit ir pan. o ne laikrasciu skaityt  biggrin.gif 

Dar viena frukte thumbup.gif Krikstynos - pasvest. Ne kriksto sakramentas, o pasitusint thumbup.gif

Ot faina tevu karta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 08 14, 23:23)
Dar viena frukte  thumbup.gif Krikstynos - pasvest.  Ne kriksto sakramentas, o pasitusint thumbup.gif

Ot faina tevu karta  cool.gif

nu cia jau gal biski per daug pavariai schmoll.gif ...
zodis pasvest nebutinai reiksia pasitusint jeigu ka doh.gif . yra zaidimai, rungtys visokios ir pan. as tai vadinu svente. smile.gif
o del laikrascio tai jis turi but skirtas vaikuciui o ne sveciams (mano manymu). kaip pati rasiai. todel ji ir dariau kad vaikui ateiti butu i ka paziuret, o ne sveciams paskaityt mirksiukas.gif
nebent daryt kelis ir duot tiems kam jis tikrai butu idomus (krikstotevai, seneliai ....)
Atsakyti
Na paprastai laikraštukas ir yra dalinamas patiems artimiausiems. Kitiems gal tik šiaip pavartyti smagu. Pavarto ir gana. Nematau prasmės jo dalinti sakykim visiems svečiams. Tačiau aš tikrai nenusivyliau jį darydama: iš manęs prasta kompiuteristė, kaip mokėjau taip padariau. Tėveliai liko patenkinti, vaikučiams į krikštadėžes atsiminimui įdėjom, tai manau, kad tikrai buvo verta.
Atsakyti
Tikrai gaima padaryti tėveliams toki laikraštuką, visime svečiam ir nereikia. Kiek teko susidurt su jais, nieks neskaito, pavarto ir viskas, o tėvam ir vaikui geras atminimas thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, turiu klausimuką. Padariau tokiai merginai dovanų 18 gimtadienio proga laikraštuką, nes labai svaigo pamačius krikštuką. Dūsavo, kad tokios dovanos norėtų atsiminimui, tai sukurpiau šiokį tokį. O copy tik atspausdina, ar ir susega kaip žurnaliuką? Ar jau paskui pačiom reik susisegti? Man vieno numeriuko reikia, tai truputi bėda kur atsispausdinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2010 08 17, 12:16)
Merginos, turiu klausimuką. Padariau tokiai merginai dovanų  18  gimtadienio proga laikraštuką, nes labai svaigo pamačius krikštuką. Dūsavo, kad tokios dovanos norėtų atsiminimui, tai sukurpiau šiokį tokį. O copy tik atspausdina, ar ir susega kaip žurnaliuką? Ar jau paskui pačiom reik susisegti? Man vieno numeriuko reikia, tai truputi bėda kur atsispausdinti doh.gif

Copy1 susega kaip diplominį darbą su spirale, galima papršyti kad su viršeliu permatomu padarytų. Na arba pačiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 08 17, 11:58)
Copy1 susega kaip diplominį darbą su spirale, galima papršyti kad su viršeliu permatomu padarytų. Na arba pačiai smile.gif

Vot tai tau doh.gif Norėjau kaip laikraštuko doh.gif Kur dar Kaune galima g.gif LŽŪU galima, bet man taip ne pakeliui doh.gif O tai su viršeliu kažin ar gražu g.gif Kažkaip schmoll.gif O gal bandėt kuri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2010 08 17, 13:06)
Vot tai tau doh.gif  Norėjau kaip laikraštuko doh.gif  Kur dar Kaune galima g.gif  LŽŪU galima, bet man taip ne pakeliui doh.gif  O tai su viršeliu kažin ar gražu g.gif  Kažkaip  schmoll.gif O gal bandėt kuri ax.gif

Galima su spaudėm susegti, arda su skylamušiu (aš išmušiau kairiame kampe viršuje ir surišau su įvairiaspalvėm atlasinėm juostelėm buvo thumbup.gif 0
Atsakyti
Aš kai darau tokius laikraštukus, irgi šone su skilamušiu darau skilutes ir surišu popierine juosta spalvota thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas galite ideti sveciu horoskopa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rencia1 @ 2010 08 17, 15:48)
Gal kas galite ideti sveciu horoskopa  4u.gif

Ožiaragis (XII. 22 - I. 20) - palankus metas didinti ragus, kol dar visai į ožio ragą nesusirietė.
Vandenis (I. 21 - II. 20) - akvalangą galite išmesti. Jūsų valdomi plotai sumažės - numatoma sausra.
Žuvys (II. 21 - III. 20) - venkite sliekų, virtų bulvių ir tešlos, kitaip pavirsite žuvies piršteliu.
Avinas (III.21-IV.20)- kaip buvote taip ir liksite avinu. Savaitgalį galite tapti riebiu šašlyku, tad
venkite gruzinų.
Jautis (IV.21-V.21)- trukt už vadžių- vėl iš pradžių. Neužsiraukite ant toreadorų.
Dvyniai (V.22 - VI. 21) - laukite pagausėjimo šeimoje - trečias brolis trynys.
Vėžys (VI.22 - VII.22) - jūs žuvę. Šiuolaikinė medicina tuoj išras vakciną prieš jus.
Liūtas (VII. 23 - VIII.22) - liūtų era baigiasi. Dabar skruzdėliukų metas.
Mergelė (VIII.23-IX.22) – jei norėsite visuomet išlikti mergele- niekuomet
neveskite/neištekėkite.
Svarstyklės (IX. 23 - X. 23) - atsargiai rinkitės svarsčius - galite gauti trūkį.
Skorpionas (X.24-XI.22) – geras ženklas gauti dovanų Ford Scorpio.
Šaulys (XI. 23 - XII. 21) - atsargiai su rankenomis galite netyčia nusišauti.

Atsakyti