Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų laikraščiai ir žurnaliukai

o man copy kokybe schmoll.gif spausdinau kalendoriu tai spalvos neryskios,foto blanki doh.gif
man labiau patiko prie mazvydo alejos priesais sonini iki iejima yra rastines prekes,va ten liuks thumbup.gif kokybe nepalyginamai,spausdinau etiketes,diplomus. Spalvos labai ryskios. A4 Lapas 1.98

O zurnaliukus spausiu "klaipedos spauda" ten pigiausiai
Atsakyti
Sveikos smile.gif

praejo ir musu krikstynos, pasidemonstruosiu savo laikrastuka, gal kam ideju kils smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pepiuke @ 2010 07 23, 15:01)

Gražu thumbup.gif Turiu klausima blush2.gif Mano žurnaliukas kaip ir baigtas, dabar reikia atsispausdinti, ar atspausdintu is Power Pointo programos ar reikia per kita kokia programa g.gif
Atsakyti
QUOTE(tigra_111 @ 2010 07 23, 16:26)
QUOTE(Pepiuke @ 2010 07 23, 15:01)

Gražu thumbup.gif Turiu klausima blush2.gif Mano žurnaliukas kaip ir baigtas, dabar reikia atsispausdinti, ar atspausdintu is Power Pointo programos ar reikia per kita kokia programa g.gif

aciu, galima spausdinti ir is power point`o
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Perskaiciau keleta temu, bet niekur nerandu isakymu seneliam, gal kas gali pagelbėti 4u.gif Reikia kuo greiciau, nes krikstynos ju si sestadieni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DIA- @ 2010 07 27, 21:57)
Sveikos mamytes,
Perskaiciau keleta temu, bet niekur nerandu isakymu seneliam, gal kas gali pagelbėti  4u.gif Reikia kuo greiciau, nes krikstynos ju si sestadieni  doh.gif

Tokius turiu, gal tiks:
Aš,............... BOBUTĖ savo valia, eilinį sykį neklausydama vyro ir apakus iš meilės ............, visų čia dalyvaujančių akivaizdoje iškilmingai PASIŽADU:
•Kad ir kas benutiktų, nepamiršti, kad vaikai būna arba švarūs, arba laimingi. Todėl nepyksiu, kai .......... riebaluotais pirštais nučiupinės ką tik perdažytas namų sienas, žemėtom kojom nutapens per naują kilimą ar į šuns būdą paklos ką tik iš valyklos parneštą kostiumėlį.
•Be jokių atsikalbinėjimų pažiūrėti ............ savaitgaliais, švenčių dienomis, per jo tėvų ir krikštatėvių atostogas ir šiaip be jokio reikalo.
• Sutaupyti iš pensijos ........... mokslams ir vestuviniams žiedams… •Būti tikra bobute– nelepinti anūkėlio.
Aš, ........ DZIEDUKAS, savo valia, neįtakojamas žmonos ir būdamas pakankamai blaivios galvos, visų čia dalyvaujančių akivaizdoje iškilmingai PASIŽADU:
•Kad ir kas beatsitiktų, išlaikyti šaltakraujiškumą ir savitvardą situacijose, kai pasireikš ......... savarankiškumas ir fantazija. Todėl nepyksiu, kai ........ visą gyvenimą rinktą knygų kolekciją iškeis į vienaakį katiną nušiurusia uodega.
•Pamokyti ............., kaip dirbti sode, nes jos tėvai to tikrai nepadarys…
•Išmokyti ........... vairuoti ir mokslų baigimo proga nupirkti jam automobilį, ne prastesnį nei savo
•Pamokyti kaip elgtis, kad šeimos galvos nesukinėtų joks kaklas…
•Per Kalėdas persirengti Kalėdų seneliu ir, žinoma, neužmiršti dovanų.
•Būti tikru Bobutės vyru – neleisti Bobutei lepinti anūko.
Atsakyti
QUOTE(DIA- @ 2010 07 27, 22:57)
Sveikos mamytes,
Perskaiciau keleta temu, bet niekur nerandu isakymu seneliam, gal kas gali pagelbėti  4u.gif Reikia kuo greiciau, nes krikstynos ju si sestadieni  doh.gif

Tokius įsakymus seneliams galiu pasiūlyti 4u.gif
1. Mylėkite, gerbkite ir visada mane lepinkite.
2. Kartą per mėnesį nueikite kartu į miesto parką.
3. Išmokykite mane smagių ir gražių žaidimų.
4. Padėkite mano tėveliams mane auginti kultūringu ir protingu žmogumi.
5. Kartą per savaitę pasiimkite mane pas save, kad mano tėveliai galėtų pabūti dviese, nueiti į kiną.
6. Neduokite lengvai pinigėlių mano smulkioms išlaidoms, nes aš nežinosiu pinigų vertės ir užaugsiu godi.
7. Kartu leiskime laiką linksmai, smagiai ir žaismingai.
8. Skaitykite man pasakėlių prieš miegelį.
9. Visada laukite manęs pas jus atvykstant, nes atvykusi padovanosiu jums savo šypsenėlę.
10. Per mano gimimo dienas, ir kitas man svarbias šventes, nustebinkite mane smagiomis dovanėlėmis

Čia gyvena kiti įsakymai
Atsakyti
Sveikos, mergaites, padekit prasau rasti kriksto zvakiu ir kitu kriksto atributu paveiksliuku 4u.gif niekaip nerandu graziu.

darau kaip tik puslapi apie kriksta, jo simbolika ir nerandu ka galima butu is paveiksliuku iterpti, kad derintusi prie kriksto temos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rencia1 @ 2010 07 30, 11:50)
darau kaip tik puslapi apie kriksta, jo simbolika ir nerandu ka galima butu is paveiksliuku iterpti, kad derintusi prie kriksto temos. 4u.gif

turiu tik png formatą (darbui su photoshop'u). Nelb čia moku įkelt paveiksliukus, parasykit el.paštą, išsiusiu.
Atsakyti
Sveikos, gal turit sesei skirtus prasymus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 30 liepos 2010 - 13:20
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 07 30, 14:20)
Sveikos, gal turit sesei skirtus prasymus?

10 įsakymų sesutei (broliukui)

1. Besalygiškai mylėti ir gerbti mane.
2. Niekada neatsisakyti su manimi pažaisti.
3. Ginti mane nuo kiemo vaikų, jei jie atiminės iš manęs žaislus ar kitaip įžeidinės.
4. Padėti susitvarkyti man kambarį, kad tėveliai nebartų dėl netvarkos.
5. Neatiminėti žaislų ir saldainių, kai norėsiu pats (pati) duosiu.
6. Nepykti, jei ne vietoje paliktai Bratz lėlei bus išsuktos rankos ar kojos(mašinai bus nusukti ratai).
7. Pabūti su manimi, kai tėveliai norės kur nors išeiti.
8. Kai eisiu į mokyklą, padėti ruoši pamokas, kartai ir už mane jas padaryti.
9. Nepykti, kai per mano šventes visas dėmesys bus skirtas man.
10. Neišduoti mano patikėtų paslapčių.
Atsakyti
Labai atsiprašau, jei kur yra, bet tikrai neradau.
Labai reikėtų lenkų kalba informacijos krikštukui ax.gif
Iš anksto dėkoju padėjusiom mamytėm 4u.gif
tikiuos, tokių atsiras blush2.gif
Atsakyti