Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų laikraščiai ir žurnaliukai

QUOTE(PATAPSA @ 2012 04 05, 00:28)
gal kas pagelbėtų man neišmanėlei kaip pakišt foto po rėmeliu? man vistiek matosi rėmelio languota vieta,o foto pasikiša visiškai po juo  doh.gif gal galima kažkaip tą languotą vietą ištrint?  g.gif darau su wordu,su fotošopu nedraugauju  blush2.gif

Laikraštukas png formatu, tad turėtų pasikišti nuotraukėlė, bet aš su wordu visai nemoku dirbti, gal kitos mamytės pagelbės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PATAPSA @ 2012 04 05, 01:28)
gal kas pagelbėtų man neišmanėlei kaip pakišt foto po rėmeliu? man vistiek matosi rėmelio languota vieta,o foto pasikiša visiškai po juo  doh.gif gal galima kažkaip tą languotą vietą ištrint?  g.gif darau su wordu,su fotošopu nedraugauju  blush2.gif

su word - pasižymėti nuotrauką, eiti Format.... Send to Back ... ir pasirinkti tokią pozicija kad nuotrauka būtų po rėmeliu...
Atsakyti
Laba visom mamytems. 4u.gif
Ruosiusi ir as savo maziaus krikstynoms, prirankiojau cia tiek daug info ir ideju, aciu visom.
Tik dabar neapsisprendziu, kokia programa daryt laikrastuka. Su photoshopu visai nemoku, lieka Word arba PowerPoint.
Mamytes, gal galetumet patart, su kokia butu paprasciau, greiciau ir lengviau (turiu 2 vaikucius, laisvo laiko praktishkai nera) schmoll.gif

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustMA @ 2011 06 07, 13:35)
Papraščiausiai pagooglinus;...

http://www.google.lt...mp;ved=0CFEQsAQ
išsisaugai jpg formate savo kompe, atsidarai su power point ir rašai tekstą, keli juokingus  mirksiukas.gif ar rimtus paveiksliukus ir t.t

Nesuprantu, o man neduoda pasirinkimo atidaryt JPG formato su PowerPoint, gal kas zino kodel? (Office 2010 metu) g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulenka @ 2012 04 06, 00:36)
Nesuprantu, o man neduoda pasirinkimo atidaryt JPG formato su PowerPoint, gal kas zino kodel? (Office 2010 metu) g.gif

Tikrai turėtų atsidaryti... bandžiau pas save .... kuo puikiausiai įsikelia paveikslikai JPG formatu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga 28: 06 balandžio 2012 - 07:14
QUOTE(mamulenka @ 2012 04 05, 22:09)
Laba visom mamytems.  4u.gif
Ruosiusi ir as savo maziaus krikstynoms, prirankiojau cia tiek daug info ir ideju, aciu visom.
Tik dabar neapsisprendziu, kokia programa daryt laikrastuka. Su photoshopu visai nemoku, lieka Word arba PowerPoint.
Mamytes, gal galetumet patart, su kokia butu paprasciau, greiciau ir lengviau (turiu 2 vaikucius, laisvo laiko praktishkai nera) schmoll.gif

Aciu! 4u.gif

As tai darau word'u, nes geriausiai moku ir nereikia papildomai gaist laiko, kad issiaiskint programos galimybes ax.gif Be to, dabar wordas tikrai turi nemazai funkciju, kuriu pagalba tikrai galima spalvota ir idomu laikrastuka padaryti. Manau, kad ne nuo programos, o nuo kurybiskumo visas sitas reikalas priklauso mirksiukas.gif
Sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2012 04 05, 15:57)
su word - pasižymėti nuotrauką, eiti Format.... Send to Back ...  ir pasirinkti tokią pozicija kad nuotrauka būtų po rėmeliu...

PAVYYYYKO thumbup.gif ,širdingai ačiū už išsamią info 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kam reikia laikraštukų darymui ar šiaip kuriant kokius nors krikštynų atributus tokių paveikslėlių.
20 paveikslėlių png formatu ir 2 fonai jpeg formatu, parinkau iš savo archyvų smile.gif

user posted image

20_paveiksleliu_ir_2_fonai_krikstynoms.rar - 25.8 Mb
Atsakyti
Mamytes, pradejau daryt laikrastuka su PowerPoint programa. Noriu paprasyt jusu pagalbos, gal galit paaiskint kaip jus ten fona uzdedat, man isikelia mazas paveikslelis, tai jus ji tiesiog istempiat per visa lapa?
Beje, kokie turi buti lapo nustatymai?
Ir gal kas zinot, ar is PDF formato spausdina spaustuves? ax.gif

Is anksto labai dekoju uz informacija! 4u.gif
Atsakyti
Gal kam pravers ...

Krikštynų saldainių popieriukas berniukui
user posted image

6_krikstynu_saldainiu_pop_berniukui.jpg - 1.7 Mb

Krikštynų saldainio popieriukas mergaitei

user posted image

6_krikstynu_saldainiu_pop_mergaitei_.jpg - 1.6 Mb
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga 28: 06 balandžio 2012 - 22:13
QUOTE(mamulenka @ 2012 04 06, 23:06)
Mamytes, pradejau daryt laikrastuka su PowerPoint programa. Noriu paprasyt jusu pagalbos, gal galit paaiskint kaip jus ten fona uzdedat, man isikelia mazas paveikslelis, tai jus ji tiesiog istempiat per visa lapa?
Beje, kokie turi buti lapo nustatymai?
Ir gal kas zinot, ar is PDF formato spausdina spaustuves? ax.gif

Is anksto labai dekoju uz informacija! 4u.gif

Jei tempiat paveiksliuka, prastes jo kokybe.
Spaustuvei reikia a4 300 dpi, jei norite, kad spauda butu kokybiska.
Ir butent PDF formatas ir reikalingas spaustuvei mirksiukas.gif Ir uzlaidu reikia, bet cia daug pasakot blush2.gif

Saga kaip visuomet saunuole, ideda maketus, kuriuos jau galima naudot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 06 balandžio 2012 - 22:16
[quote=SDG,2012 03 26, 10:11]
Kadangi paskutiniu metu gaunu labai daug prašymų atsiųsti čia sukeltus laikraštukus, tai vieną atsisiuntusi sukelsiu čia atskirais failais paprastai, kad nereikėtų PS...

gal kas turit si fona laikrastuko kuri ikele blush2.gif aciu
Atsakyti