Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų laikraščiai ir žurnaliukai

Kadangi paskutiniu metu gaunu labai daug prašymų atsiųsti čia sukeltus laikraštukus, tai vieną atsisiuntusi sukelsiu čia atskirais failais paprastai, kad nereikėtų PS...

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 02 balandžio 2012 - 12:01
laba mamytes. man reiktų jūsų pagalbos ax.gif matau čia kalbate apie prisijungimą prie gmail, kur sudėtos krikštynų idėjos ir kiti darbeliai. bet kaip prie jo prisijungti gal galėtųte padėti blush2.gif per vėlykas būsiu taip netikėtai krikštamotė ir norėčiau nustebinti svečius blush2.gif
Atsakyti
tikiusi kad kas nors atsilieps į pagalbos šauksmą ir įdės prisijungimo duomenis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(genuliux @ 2012 03 27, 21:27)
tikiusi kad kas nors atsilieps į pagalbos šauksmą ir įdės prisijungimo duomenis mirksiukas.gif

klauskyt mediatoriu naktibalda ir svajune

ir mamaytes idekit ten ka nors i pasta, nes labai jau sena info:(
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2012 04 04, 11:56)
Gal būt... smile.gif bet kaip nustatyti nario patikimumą.... bendrai tai ir nesvarbu ... gi kas įeina sako, kad info sena  biggrin.gif

Tikrai drinks_cheers.gif
Man tai tikrai negaila dalintis kai kuriais darbeliais, ir galėčiau į albumiuką įkelti naujų pavyzdėlių, bet kai iš klienčių sužinojau kad viena SM narė mano darbelius kitiems rodo kaip savo ir paredagavusi perpardavinėja, tai ištikro nusivyliau, nes tiesiog nežinai kuo gali pasitikėti, o kuo ne ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Bandau ir as padirbeti su wordu,bent jau isakymus padaryti -nu bet nesigauna man ten doh.gif kai noriu nustatyti fona,ant kurio rasysiu ,tai man nusistato ne vienas fonas per visa lapa,bet daug fonu tame lape doh.gif ka ne taip darau g.gif
Atsakyti
ka čia darosi... blink.gif

mamytės,kas neskūpos gal galit šablonais pasidalinti,turiu dukterėčiai krišktuką padaryti 4u.gif
Atsakyti
Dar keli nemokami maketukai vaikučių krikštynoms 4u.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 04 balandžio 2012 - 23:23
QUOTE(vilmutee @ 2012 04 04, 15:59)
Dar keli nemokami maketukai vaikučių krikštynoms  4u.gif

Čia saldainiukams?
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2012 04 04, 20:50)
Čia saldainiukams?

Taip saldainiukams smile.gif
Atsakyti
gal kas pagelbėtų man neišmanėlei kaip pakišt foto po rėmeliu? man vistiek matosi rėmelio languota vieta,o foto pasikiša visiškai po juo doh.gif gal galima kažkaip tą languotą vietą ištrint? g.gif darau su wordu,su fotošopu nedraugauju blush2.gif
Atsakyti

i 
visi pasišpilkavimai turi būti per asmenines žinutes. Tikiuosi nerasti daugiau tokių postų, ką radau atėjus , kad reikėjo kelis puslapius trinti. Priminsiu forumo taisykles reklama, reklama paslaugoms šiame forume draudžiama .

Nekreipkite dėmesio į provokotarius. Neerzinkite jų ir neatsakykite jiems tuo pačiu, net jei manote, kad jus įžeidė - dėmesio stoka savaime slopina audringą diskusiją. Visa kita - jau moderatoriaus arba administratoriaus darbas

Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai/parašas bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba turėti parašą. Taip pat gali būti visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt

neignoruokite taisyklių.
ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 04 balandžio 2012 - 23:38