labas mamytes,
noreciau prisideti prie jusu burio, ir pradet planuot, bei ruostis savo maziuko krikstynom
krikstynas planuojam balandzio pabaigoj, tai manau pats laikas jau pradet ruostis
tikiuos su Jusu pagalba, man viskas pavux
Sveikos merginos, gal kas turit prisijungimo duomenis, kur galima butu perziureti sablonus? buciau labai dekinga, jei atsiustumet i az:)
Man klausimukas iskilo ... bet irgi labiau techninis ...
As savo zuranliuka worde darau .. ir pasidarius, kad butu fonas (per format ir "background"). Kol dirbu paciam dokumente, matosi, kad fonas yra, taciau per "print preview" .. man rodo paprasta balta fona Namie neturiu spalvoto printerio, kad patikrint, ar spausdina man ta fona ...
Snd bandziau viska i pdf formata persikelt, tai ten irgi kazkodel fonas baltas ...
Gal kas zinot kodel? Ar spaustuvej, jei wordo formatu nunesiu, spausdins man ta fona, ar ne???
Labai tikiuosi, kad pagelbesit Nes tiek deliojau, kai su fonu, tai visai kitaip, o jei tik ant balto lapo, tai labai jau ne kaip atrodo ...
As savo zuranliuka worde darau .. ir pasidarius, kad butu fonas (per format ir "background"). Kol dirbu paciam dokumente, matosi, kad fonas yra, taciau per "print preview" .. man rodo paprasta balta fona Namie neturiu spalvoto printerio, kad patikrint, ar spausdina man ta fona ...
Snd bandziau viska i pdf formata persikelt, tai ten irgi kazkodel fonas baltas ...
Gal kas zinot kodel? Ar spaustuvej, jei wordo formatu nunesiu, spausdins man ta fona, ar ne???
Labai tikiuosi, kad pagelbesit Nes tiek deliojau, kai su fonu, tai visai kitaip, o jei tik ant balto lapo, tai labai jau ne kaip atrodo ...
QUOTE(Murinka @ 2012 02 08, 16:51)
Man klausimukas iskilo ... bet irgi labiau techninis ...
Esu ir as susidurus, reikia fona ne kaip backrounda kelti, o kaip paveiksliuka ir nustayti, kad ant jo galima kazka daryti. Bet man tai per sudetingas reikalas, su PS paprasciau man
Anksčiau naršydama krikštukų senąsias temas, buvau radusi vaikų auginimo instrukcijas jpg formate įdėtas. Buvau išsisaugojusi kompe, bet virusai užpuolę buvo kompą ir visa mano sukaupta krikštynų informacija dingo Gal kas turite kompe išsisaugoję ir galėtų vėl įdėti tas vaikų auginimo instrukcijas (piešinukus)?
QUOTE(babyface @ 2012 02 09, 15:29)
Anksčiau naršydama krikštukų senąsias temas, buvau radusi vaikų auginimo instrukcijas jpg formate įdėtas. Buvau išsisaugojusi kompe, bet virusai užpuolę buvo kompą ir visa mano sukaupta krikštynų informacija dingo Gal kas turite kompe išsisaugoję ir galėtų vėl įdėti tas vaikų auginimo instrukcijas (piešinukus)?
Jei jums reikia piešinukų, tai juos rasti galite štai čia: http://www.supermama...?...74555&st=60
labas merginos, galit patart kur nebrangiai ir kokybiskai galima atsispausdint saldainiu popieriukus ir laikrastuka Vilniuje. Radau tik copy1... blush2.gif aciu is anksto..
QUOTE(vile201 @ 2012 02 09, 19:46)
labas merginos, galit patart kur nebrangiai ir kokybiskai galima atsispausdint saldainiu popieriukus ir laikrastuka Vilniuje. Radau tik copy1... blush2.gif aciu is anksto..
siunciau keliom spaustuvem uzklausa, tai brangiausiai (trigubai) pasiule goprint.lt, panasios kainos buvo : sirma.lt ir infosiulas.lt. Issirinkau infosiulas.lt, kaina A4 lapo spalvoto 1lt + PVM. Kokybe patenkinta, padare per 1diena, randasi Zirmunuose salia senuku
QUOTE(egzotikaa @ 2012 01 10, 16:34)
vilmutee, kaip smagu, kad dar yra tokiu draugisku mamyciu
cia dar vienas nemokamas maketukas,gal kuriai irgi patiks
cia dar vienas nemokamas maketukas,gal kuriai irgi patiks
o kaip ji parsisiusti nemokamai nelabai suprantu ka ten spaust aciu
QUOTE(klev @ 2012 03 03, 18:42)
o kaip ji parsisiusti nemokamai nelabai suprantu ka ten spaust aciu
Rašykite man į AŽ
Sveikos
Darau ir as krikstynu laikrastuka, tik su wordu, nes nemoku su niekuo kitu daugiau gal kuri turite wordini maketa? atrodo viska sudeliau i vietas, bet kazko nesiziuri, noretusi kad graziau butu...
Darau ir as krikstynu laikrastuka, tik su wordu, nes nemoku su niekuo kitu daugiau gal kuri turite wordini maketa? atrodo viska sudeliau i vietas, bet kazko nesiziuri, noretusi kad graziau butu...