Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų laikraščiai ir žurnaliukai

QUOTE(Irikira @ 2012 01 20, 14:02)
sveikos SM 4u.gif

perkaiciau visas temeles, susirinkau info, minciu, patarimu, didelis ACIU  thumbup.gif 4u.gif

ir stai susiduriau su problema, nekaip nepavyksta iskirpti man objekta is foto, bandziau ir su paint, parsisiunciau ir paint.net programele, perziurejau pamokeles, bet nepavyksta nors tu ka... gal galetumet pagelbeti ir pasidalinti su dar kokia programa pabandyti? photoshopo neturiu verysad.gif

Photoshopą parsisiūsti ir susiinstaliuoti galite iš čia: http://www.failai.lt...3/PSCS4.rar.htm 4u.gif

Jei reikia iškirpti tik vieną nuotraukėlę atsiūskite ją man ir pagelbėsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmutee: 20 sausio 2012 - 13:04
QUOTE(vilmutee @ 2012 01 20, 13:03)
Photoshopą parsisiūsti ir susiinstaliuoti galite iš čia: http://www.failai.lt...3/PSCS4.rar.htm  4u.gif

Jei reikia iškirpti tik vieną nuotraukėlę atsiūskite ją man ir pagelbėsiu  smile.gif

dėkoju, vakarop pabandysiu 4u.gif

tai vat, kad tikrai ne vieną reikia iškirpti, o ir gerai būtų pačiai išmokti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2012 01 20, 14:43)
dėkoju, vakarop pabandysiu 4u.gif

tai vat, kad tikrai ne vieną reikia iškirpti, o ir gerai būtų pačiai išmokti ax.gif

Na tuomet sėkmės moksluose mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

beik baigiau zurnaliuka, jis skirtas 25meciui, bet esme darymo ta pati..

noreciau pasidalinti puslapiuku http://fotoflexer.com thumbup.gif kadangi nepavyko susidraugauti su fotoshopu, tai netycia atradus si puslapiuka, darbas palengvejo..

o dabar aktualus klausimas, kur kokybiskai na ir proto ribose galima atspausdinti?
Atsakyti
Na ka, pradejau ir savo "vargeli" su krikstynu laikrastuku doh.gif Labai smagu, kad tiek visokios informacijos cia galima rasti, o tai man fantazijos kai stoka, tai visai prapulciau lotuliukas.gif

Merginos, gal galetu kas pasidalinti krikstynu medzio sablonu??? Geriau butu, kad vien medis, be jokiu spalvotu fonu ... Ir reiketu, kad tilptu abieju seneliu, tevu ir vaiko foto ax.gif Jei aiskiai parasiau ko cia noriu ... blush2.gif

Vilmutee, jusu kur idetas sabloniukas, tai tas medelis visai tiktu blush2.gif Tik gal butu galima pakoreguoti, kad po 2 foto ties seneliais (kad kiekvieno atskirai foto) ir kad be fono butu ... ax.gif

Aciu pagelbejusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murinka @ 2012 01 30, 17:55)
Na ka, pradejau ir savo "vargeli" su krikstynu laikrastuku  doh.gif Labai smagu, kad tiek visokios informacijos cia galima rasti, o tai man fantazijos kai stoka, tai visai prapulciau  lotuliukas.gif

Merginos, gal galetu kas pasidalinti krikstynu medzio sablonu??? Geriau butu, kad vien medis, be jokiu spalvotu fonu ... Ir reiketu, kad tilptu abieju seneliu, tevu ir vaiko foto   ax.gif  Jei aiskiai parasiau ko cia noriu ...  blush2.gif

Vilmutee, jusu kur idetas sabloniukas, tai tas medelis visai tiktu  blush2.gif  Tik gal butu galima pakoreguoti, kad po 2 foto ties seneliais (kad kiekvieno atskirai foto) ir kad be fono butu ...  ax.gif
Aciu pagelbejusioms  4u.gif

user posted image jei toks tiktu galiu atsiust
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga 28: 30 sausio 2012 - 17:37
QUOTE(Murinka @ 2012 01 30, 16:55)
Vilmutee, jusu kur idetas sabloniukas, tai tas medelis visai tiktu  blush2.gif  Tik gal butu galima pakoreguoti, kad po 2 foto ties seneliais (kad kiekvieno atskirai foto) ir kad be fono butu ...  ax.gif
Aciu pagelbejusioms  4u.gif

Prašau jeigu tiks, gal ir dar kažkam pravers 4u.gif
Nuorodą iš kur galite parsisiūsti štai čia: medelis.png - 16.9 Mb
Atsakyti
QUOTE(vilmutee @ 2012 01 30, 18:47)
Prašau jeigu tiks, gal ir dar kažkam pravers  4u.gif
Nuorodą iš kur galite parsisiūsti štai čia: medelis.png - 16.9 Mb

Mielai paziureciau .. bet man neatidaro sito failiuko ... verysad.gif Cia turbut photoshopui skirta ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Murinka @ 2012 01 30, 20:14)
Mielai paziureciau .. bet man neatidaro sito failiuko ...  verysad.gif  Cia turbut photoshopui skirta ...  ax.gif

O su kokia programa jūs bandėte atidaryti? Gal bandykite "open with" ir tada pasirinkti programą su kuria dirbate. smile.gif
Jei nesigaus jums rytoj įkelsiu per radikal, nes šiandien jis stringa ir niekaip nepavyksta įkelti paveiksliuko tiesiogiai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmutee: 30 sausio 2012 - 19:27
QUOTE(vilmutee @ 2012 01 30, 19:25)
O su kokia programa jūs bandėte atidaryti? Gal bandykite "open with" ir tada pasirinkti programą su kuria dirbate.  smile.gif
Jei nesigaus jums rytoj įkelsiu per radikal, nes šiandien jis stringa ir niekaip nepavyksta įkelti paveiksliuko tiesiogiai  verysad.gif

Aciu, jau atsidariau 4u.gif

Atsakyti
Sveikutes,

Merginos paasikinkit man nesupratingai,kaip jus ant etikeciu sablonu sudedate ka norite,radus as tu sablonu kruva,nes cia nuorodu tikrai daug buvo,bet kaip tai padaryti,nezinau.Ar su wordu ar su powerpoitu ar su photoshopu.nu nesuprantu.Pries 3metus ejau i krikstomamas,tai ir semiausi is cia ideju,tik tada mammytes nebuvo tokios dosnios,nesidalino taip smarkiai idejom.O dabar tik sita tema perskaiciau ir tiek visko radau,kad kompas luzta lotuliukas.gif Na bet va su etiketem ar saldainiu sablonais man taip ir nedaeina.Ana kart pirkau visus tokius dalykus tik Krikstuka pati dariau.Dabar Krisktuko reikia visai kitokio nei ana kart,nes krikstomama busiu toje pacioje seimoje ju antro vaikelio.Galvojau gal ir etiketes pabandysiu pati pasidaryti,kam kazkam pinigelius moketi,tuo labiau kaip tokia liudna padetis su ta krizia.AIsku mano mazoji nelabai man leidzia skaitinetis ir rinko info,juk tik 6men jai,reikia uzsiimti su ja,bet gal kaip nors spesiu.JUk ir jai paskui reiks viska daryti,jos kristynos vasara bus.O va to berniuko jau balandi.
Padekit mamytes prasau help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Piople @ 2012 02 03, 12:49)
Sveikutes,

Merginos paasikinkit man nesupratingai,kaip jus ant etikeciu sablonu sudedate ka norite,radus as tu sablonu kruva,nes cia nuorodu tikrai daug buvo,bet kaip tai padaryti,nezinau.Ar su wordu ar su powerpoitu ar su photoshopu.nu nesuprantu.Pries 3metus ejau i krikstomamas,tai ir semiausi is cia ideju,tik tada mammytes nebuvo tokios dosnios,nesidalino taip smarkiai idejom.O dabar tik sita tema perskaiciau ir tiek visko radau,kad kompas luzta  lotuliukas.gif Na bet va su etiketem ar saldainiu sablonais man taip ir nedaeina.Ana kart pirkau visus tokius dalykus tik Krikstuka pati dariau.Dabar Krisktuko reikia visai kitokio nei ana kart,nes krikstomama busiu toje pacioje seimoje ju antro vaikelio.Galvojau gal ir etiketes pabandysiu pati pasidaryti,kam kazkam pinigelius moketi,tuo labiau kaip tokia liudna padetis su ta krizia.AIsku mano mazoji nelabai man leidzia skaitinetis ir rinko info,juk tik 6men jai,reikia uzsiimti su ja,bet gal kaip nors spesiu.JUk ir jai paskui reiks viska daryti,jos kristynos vasara bus.O va to berniuko jau balandi.
Padekit mamytes prasau  help.gif  help.gif  help.gif

sweikute i sablonus keliam per fotasopa
Atsakyti