10 vertingų vaiko patarimų tėvams. 1. Negadink manęs. Aš puikiai suvokiu, kad nebūtinai turiu gauti viską, ko prašau. Aš tik išbandau Tave. 2. Nebijok būti man griežtas. Man taip geriau, aš tada jaučiuosi saugesnis. 3. Neleisk man išmokti blogų dalykų. Aš tikiu, kad tu juos pastebėsi pačioje užuomazgoje. 4. Nebark manęs prie svetimų žmonių. Tavo pastabos žymiai veiksmingesnės, pasakytos tarp keturių akių. 5. Nekišk man pagalvio po užpakaliu. Aš turiu praeiti savąją guzų ligos stadiją. 6. Nebambėk. Jei taip darysi, aš ginsiuos, tapdamas kurčias. 7. Neužmiršk, kad aš dar nemoku išreikšti savo norų taip aiškiai, kaip suaugęs žmogus. Štai kodėl aš būnu netikslus. 8. Nepriekaištauk pats sau. Tada aš nebežinau, kaip elgtis ir prarandu pasitikėjimą tavimi. 9. Rask laiko atsakyti į mano kausimus. Priešingu atveju pastebėsi, kad daugiau Tavęs neklausinėju, o atsakymų ieškau kitur. 10.Atmink, kad aš negaliu augti laimingas be tavo meilės ir supratimo. Betgi to ir sakyti nereikia, ar ne?
Gal ir nelabai krikštynoms, bet kai kuriuos pakeitus, pritaikius konkretiems žmonėms individualiai gal ir galima ka nors panaudot ...
Agnute 21 pas jus pilna pašto dėžutė, tad negaliu jums atrašyti į AŽ
Aš dirbu su photoshopu, bet ten rėmeliai PNG formatu, tad galite kelti ir į mikrosoft wordą
Sveikos mergaites, Vis paskaitinedavau sia tema, bet neprisiruosdavau jungtis prie jusu jei priimsite tai jungiuosi ir as i sia tema Pradejau po truputi planuotis dukrytes krikstynas, nors jos dar negreitai, bet geriau medziagos pasirankioti ir pasiruosti is anksto Maciau vilmutee gali atsiusti laikrastuka, man jo labai reiketu
perkaiciau visas temeles, susirinkau info, minciu, patarimu, didelis ACIU
ir stai susiduriau su problema, nekaip nepavyksta iskirpti man objekta is foto, bandziau ir su paint, parsisiunciau ir paint.net programele, perziurejau pamokeles, bet nepavyksta nors tu ka... gal galetumet pagelbeti ir pasidalinti su dar kokia programa pabandyti? photoshopo neturiu