mergaitės darykit pačios, tada turėsit gera laiką, gerus prisiminimus, ir nuostabius krikštukus, nekalbant apie passididžiavimą savimi......
..." Ačiū, kad paskatinote pačiai pasidaryti laikraštuką. Aš ji ir pasidariau.
Išėjo netgi geresnis, nei pirmajam vaikučiui buvau dariusi.".... ištrauka iš laiško SM mamytės
QUOTE(ad23 @ 2011 10 07, 11:11)
view - header footer ir prie header ten antroj lenteles daly reik irasyti
Labas vat ir man ta pati bėda su viršutine linija, o kaip uždedi foną tai jos nebesimato, čia gerai ar ne? ir kaip pakeisti tos linijos spalvą? pas mane tokia ruda ji užsideda
QUOTE(rita7777 @ 2011 10 12, 18:29)
Labas vat ir man ta pati bėda su viršutine linija, o kaip uždedi foną tai jos nebesimato, čia gerai ar ne? ir kaip pakeisti tos linijos spalvą? pas mane tokia ruda ji užsideda
jei dar ne per velai, reikia eiti master- master slide ir tada jau leidzia pazymeti ta teksta ir pakeisti spalva ir kt parametrus
Noriu padekoti visoms mamytems uz idejas ir pagalba gaminant savuosius krisktukus
Darydama negalvojau, kad jie tiek dziaugsmo suteiks seneliams.
Darydama negalvojau, kad jie tiek dziaugsmo suteiks seneliams.
Sveikos,
gal turi isakymus/pasizadejimus seneliams rusu kalba?
Buciau laba dekinga
gal turi isakymus/pasizadejimus seneliams rusu kalba?
Buciau laba dekinga
o gal kuri mamyte man padetu kaip pasidaryti krikstukus,bei isakymus,padekas,rasykit i az.
Negi niekas neturi rusisku tekstu? Domina ivarus - padekos, isakymai Buciau labai dekinga
Radau įdomią nuorodą http://grupinis.lt/v...atomis-is-inspe, kuriame galima pasidaryti kalendorių iš asmeninių foto. Nusprendžiau įdėti į krikštynų skiltį, nes manau, kad galima šią nuostabią šventę įsiamžinti šiuo originaliu būdu.
QUOTE(Angeliuke777 @ 2011 11 13, 12:02)
Labas, norejau visoms padekoti uz idejas
Laikrastuka ir pakvietimus dariau pati viska verciau is lietuviu i lenku kalba
va paradisiu kas man isejo
Laikrastuka ir pakvietimus dariau pati viska verciau is lietuviu i lenku kalba
va paradisiu kas man isejo
Nuostabus laikraštukas, matosi, kad įdėta daug darbo ir meilės
Angeliuke777, saunuole, sauniai padirbeta
Papildyta:
o paste neziurejote (visa info kaip i ta e pasta krikstynu patekti surasyta pirmame psl) - ten yra ir krykstuku pavyzdziu ir etikeciu isaldainiu popieriuku pvz. Gal kas tiks
Papildyta:
QUOTE(JURGITA u. @ 2011 11 14, 03:13)
Gal ir as galeciau gauti etikeciu i jzuikutis@yahoo.ie? Buciau dekinga!!
o paste neziurejote (visa info kaip i ta e pasta krikstynu patekti surasyta pirmame psl) - ten yra ir krykstuku pavyzdziu ir etikeciu isaldainiu popieriuku pvz. Gal kas tiks
QUOTE(egzotikaa @ 2011 11 14, 13:54)
Angeliuke777, saunuole, sauniai padirbeta
Papildyta:
Papildyta:
turbut nezinau kur ir kaip ieskoti, kad nerandu krikstynu e-pasto...
Dar gal kas pasakytumete, kaip padarote fonus su gelytem angeliukais ir pan krikstukui?..