QUOTE(zaleake @ 2010 07 07, 10:22)
ankstesnese temose skaiciau kad sesi telpa...
taip ir telpa 6 vnt. Tik parametrai ne 8,5*10cm, o 10cm*8,5cm
Man irgi reiktu ideju diplomo ar kazko panasaus proseneliams
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2010 07 11, 18:17)
Man irgi reiktu ideju diplomo ar kazko panasaus proseneliams
Ant seno popieriaus rašote tekstą. Per visą lapą galima padaryti vaiko nuotrauką (ar to, nuo ko tas diplomas bus), kad ta nuotrauka būtų 50% skaidri, susilietų su fonu. + įvairūs papuošimai.
O gal kas turite berniukisku saldainiu popieriuku? Krikstysim berniuka ir tokiu prireike..o pas mus dvi mergaites, tai kai dariau sau tai tik mergaitisku buvau susiradusi. Mielai pasidalinciau jei kam reikia mergaitisku saldainiu popieriuku
QUOTE(rencia1 @ 2010 06 29, 16:09)
Vilnietems, kam idomu, nebrangiai spausdina Inspe www.inspe.lt, pati dar nespausdinau, bet domejausi, A4 formato 16 psl 10 vnt 120lt+PVM, popierius toks storesnis, kaip Stiliaus zurnalo
Sveikos mamyės, ar čia pas juos reikia važiuoti ar galima jiem selektroninių paštu išsiūsti failiukus o jie atspauzdina kokios kainos pas juos
o gal zino kas kur pasigaminti magnetuku krikstynoms?
QUOTE(Jollysiup @ 2010 07 18, 17:11)
o gal zino kas kur pasigaminti magnetuku krikstynoms?
www.eurokosfoto.lt ten daro magnetukus prie suvenyru ziurek..
Mamytės gal žinote kokie matmenys Fortūna saldainio popieriuko etikėtės
QUOTE(Mileta @ 2010 07 18, 21:45)
Mamytės gal žinote kokie matmenys Fortūna saldainio popieriuko etikėtės
manau kaip ir kitu vafliniu saldainiu 8,5*10
QUOTE(Jollysiup @ 2010 07 19, 00:27)
Laaabai labai aciu!!!
nera uz ka
QUOTE(DEM @ 2010 06 29, 20:33)
http://www.loonapix.com/lt/framer
Aš iš čia. Ten viskas lietuviškai, paprasta, nors pasirinkimas ir nedidelis, bet...
Papildyta:
Ai, ten pat yra rusiška nuoroda vaikiškiem rėmeliams
Aš iš čia. Ten viskas lietuviškai, paprasta, nors pasirinkimas ir nedidelis, bet...
Papildyta:
Ai, ten pat yra rusiška nuoroda vaikiškiem rėmeliams
o kokia nuoroda tu rusisku remeliu? Nes kazkur esu ziurejusi juos, bet dabar niekaip nerandu kur buvau macius ir jauciu cia apie ta pati eina kalba Jei nesunku imesk dar karta Dekoju is anksto
Loila 2psl rasi tikrai info apie tai