Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų laikraščiai ir žurnaliukai

QUOTE(Mili04 @ 2011 09 24, 09:17)
As tai tuoj keiktis pradesiu...nieko man su tuo senu kompu niena padaryti nors nusisauk, turesiu db pinigelius moketi, kad kazkas kitas sumaketuotu verysad.gif

O ka bandot padaryt sakykit?smile.gif Gal kazkas gales kazkuo padet ir nemokamai? 4u.gif Jei kokia sampano etikete ar saldainio popieriuka g.gif
Atsakyti
sveikos,
ar kas naudojate paveiksliukus is hiti.dk http://www.hiti.dk/ ?
kaip pasiimti is ten paveiksliuka ir su kokia programa atsidarot pas save?
Atsakyti
Padariau kryziazodi, kuri idesiu i laikrastuka, tik nezinau kaip atsakymus uzmaskuoti. doh.gif Ar galima parasyta teksta word'e, apversti, t.y. kad zodis skaitytusi ne is kaires i desine, bet is desines i kaire? Ar as cia durnai sugalvojau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2011 09 27, 13:12)
Padariau kryziazodi, kuri idesiu i laikrastuka, tik nezinau kaip atsakymus uzmaskuoti.  doh.gif Ar galima parasyta teksta word'e, apversti, t.y. kad zodis skaitytusi ne is kaires i desine, bet is desines i kaire? Ar as cia durnai sugalvojau? g.gif

papraščiausiai taip ir rašyk iš desinės į kairę, o su parašyto teksto pervertimu word'e nz, publišer'e eina veidrodinį padaryti, bet jei dirbi word'e tai nz nz
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2011 09 24, 09:05)
o kokioj spaustuvej spausdinote g.gif  man irgi reikia atsispausdinti du laikrastukus  rolleyes.gif

cia:
http://spaustuve.net/
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2011 10 03, 00:07)

aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
sveikutes, noriu Jum visom labai padekoti. Sitam forume radau superiniu minciu ir tai labai palengvino mano laikrastelio kurimo procesa.
Taigi sukeliu savo darbeli. Viska dariau wordu, tikrai nera labai sudetinga, o rezultatas bent jauman labai patiko
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
super laikrastukai
Atsakyti
ad23, saunuole, labai sauniai padirbejai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2011 10 06, 14:02)
sveikutes, noriu Jum visom labai padekoti. Sitam forume radau superiniu minciu ir tai labai palengvino mano laikrastelio kurimo procesa.
Taigi sukeliu savo darbeli. Viska dariau wordu, tikrai nera labai sudetinga, o rezultatas bent jauman labai patiko

Tikrai labai labai gražus laikraštukas wub.gif
Matosi, kad įdėta daug meilės ir kruopštumo smile.gif
Atsakyti
sveikos darau as laikratsuka su powerpointu 2007m.nu bet niekaip nerandu kaip tas linijas uzdet ant kiekvieno puslapio virsuj? kur bus data uzrasyta na kaip visuose laikrasciuse gal galit kas padeti? aciu
Atsakyti
QUOTE(vikute334 @ 2011 10 07, 09:42)
sveikos darau as laikratsuka su powerpointu 2007m.nu bet niekaip nerandu kaip tas linijas uzdet ant kiekvieno puslapio virsuj? kur bus data uzrasyta na kaip visuose laikrasciuse gal galit kas padeti? aciu

view - header footer ir prie header ten antroj lenteles daly reik irasyti
Atsakyti