Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų laikraščiai ir žurnaliukai

turiu dvi etiketes sampanui.kazkodel ikelt nesugebu.gal kam pravers blush2.gif persiusciau el pastu ar skypu
Atsakyti
sveikos 4u.gif as kita savaitgali busiu kriksto mama tai ruosiuosi dabar ax.gif siandien atsispausdinau diploma, tai ikeliu cia, gal kam patiks ir padarys ka nors panasaus (as minti irgi pasiskolinau is interneto,o diplomus dariau pati su photoshopu)
cia diplomas tevams
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

gal kas turite ar zinote koki eilerasti apie broli (nuo brolio), nes nieko nerandu grazaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikuza @ 2011 09 14, 11:59)
turiu dvi etiketes sampanui.kazkodel ikelt nesugebu.gal kam pravers blush2.gif  persiusciau el pastu ar skypu

kalbant apie etiketes nedekit i saldytuva su etiketem susigadina
Papildyta:
QUOTE(ddaivusia @ 2011 09 12, 14:51)
Pries pora dienu pakrikstijom savo angeleli smile.gif  Dariau krikstynu laikrastuka,palinkejimu knygele,saldainiu popierelius, diplomus krikstateviams, etiketes ant buteliu....zodziu visa krikstynu spauda is vieno zmogaus. Likau labai patenkinta,keliu nuoroda. Cia visokiu grozybiu galim rasti,galva net apsisuko kol issirinkau is laikrastuku pavyzdziu ax.gif  Gal kam pagelbes.

http://fotodovanos.b...b...ikraŔtukai

o mes darem is balta ideja, padare tikrai super, ir kainos kiek domejaus pigiausios
Atsakyti
gerai,kad perspejai.as krykstynom jau uzdejau etiketes,o kaip atsaldyti sampana?
Atsakyti
QUOTE(wildcatali @ 2011 09 20, 13:09)
kalbant apie etiketes nedekit i saldytuva su etiketem susigadina

Ant kokio popieriaus buvo atspausdintos etiketes. Lipnus neturetu susigadinti.
Atsakyti
Labas,gal kas turite lenkisko krikstinu laikrastuko pavyzdzius? ax.gif
labai jau reikia blush2.gif
Atsakyti
sveikos. pagaliau baigiau savo laikrastuka. kazkoks jis man nesekmingas buvo. buvau jau viska pasidarius ir kompiuteris sugedo. hardui ten kazkas pasidare kad dingo visa informacija. tai teko vel viska per nauja ieskoti ir vel viska daryti. taigi vakar iki paryciu sedejau ir viska pasidariau thumbup.gif

labai noriu visom padekoti uz ideta info kuria galejau pasinaudoti. darant savo laikrastuka 4u.gif nors jau treciam vaikuciui, norejau kad sunelio laikrastukas butu kitoks nei dukryciu
Papildyta:
dar norejau pasiklausti gal kuri turit sablonu saldainems ir buteliu etiketems? buciau laaabai dekinga
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2011 09 23, 14:16)

dar norejau pasiklausti gal kuri turit sablonu saldainems ir buteliu etiketems? buciau laaabai dekinga

turiu galiu pasidalinti i el.pasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2011 09 23, 14:16)
sveikos. pagaliau baigiau savo laikrastuka. kazkoks jis man nesekmingas buvo. buvau jau viska pasidarius ir kompiuteris sugedo. hardui ten kazkas pasidare kad dingo visa informacija. tai teko vel viska per nauja ieskoti ir vel viska daryti. taigi vakar iki paryciu sedejau ir viska pasidariau  thumbup.gif

labai noriu visom padekoti uz ideta info kuria galejau pasinaudoti. darant savo laikrastuka  4u.gif nors jau treciam vaikuciui, norejau kad sunelio laikrastukas butu kitoks nei dukryciu
Papildyta:

Jei reikia turiu daug visko prisirankiojus, parasykit i az el pasta, atsiusiu

Suneno krikstynoms mano vaikas padare laikrastuka, ji spausdinom paprastai spalvotu printeriu.
O jau mano mazosios krikstynom spausdinom spaustuvej, skiriasi kaip diena ir naktis. Spaustuvej dar pigiau gavosi ir musu laikrastukas dvigubai daugiau lapu turejo.
Toje pat spaustuveje viska spausdinausi:
saldainiu popiereliai, buteliu etiketes, diplomas krikstateviams, kalendoriai kitiems metams(sveciams dovanu)
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2011 09 24, 01:01)
Jei reikia turiu daug visko prisirankiojus, parasykit i az el pasta, atsiusiu
Suneno krikstynoms mano vaikas padare laikrastuka, ji spausdinom paprastai spalvotu printeriu.
O jau mano mazosios krikstynom spausdinom spaustuvej, skiriasi kaip diena ir naktis. Spaustuvej dar pigiau gavosi ir musu laikrastukas dvigubai daugiau lapu turejo.
Toje pat spaustuveje viska spausdinausi:
saldainiu popiereliai, buteliu etiketes, diplomas krikstateviams, kalendoriai kitiems metams(sveciams dovanu)

o kokioj spaustuvej spausdinote g.gif man irgi reikia atsispausdinti du laikrastukus rolleyes.gif
Atsakyti
As tai tuoj keiktis pradesiu...nieko man su tuo senu kompu niena padaryti nors nusisauk, turesiu db pinigelius moketi, kad kazkas kitas sumaketuotu verysad.gif
Atsakyti