turiu dvi etiketes sampanui.kazkodel ikelt nesugebu.gal kam pravers persiusciau el pastu ar skypu
Sveikos,
gal kas turite ar zinote koki eilerasti apie broli (nuo brolio), nes nieko nerandu grazaus
gal kas turite ar zinote koki eilerasti apie broli (nuo brolio), nes nieko nerandu grazaus
QUOTE(erikuza @ 2011 09 14, 11:59)
turiu dvi etiketes sampanui.kazkodel ikelt nesugebu.gal kam pravers persiusciau el pastu ar skypu
kalbant apie etiketes nedekit i saldytuva su etiketem susigadina
Papildyta:
QUOTE(ddaivusia @ 2011 09 12, 14:51)
Pries pora dienu pakrikstijom savo angeleli Dariau krikstynu laikrastuka,palinkejimu knygele,saldainiu popierelius, diplomus krikstateviams, etiketes ant buteliu....zodziu visa krikstynu spauda is vieno zmogaus. Likau labai patenkinta,keliu nuoroda. Cia visokiu grozybiu galim rasti,galva net apsisuko kol issirinkau is laikrastuku pavyzdziu Gal kam pagelbes.
http://fotodovanos.b...b...ikraŔtukai
http://fotodovanos.b...b...ikraŔtukai
o mes darem is balta ideja, padare tikrai super, ir kainos kiek domejaus pigiausios
gerai,kad perspejai.as krykstynom jau uzdejau etiketes,o kaip atsaldyti sampana?
Labas,gal kas turite lenkisko krikstinu laikrastuko pavyzdzius?
labai jau reikia
labai jau reikia
sveikos. pagaliau baigiau savo laikrastuka. kazkoks jis man nesekmingas buvo. buvau jau viska pasidarius ir kompiuteris sugedo. hardui ten kazkas pasidare kad dingo visa informacija. tai teko vel viska per nauja ieskoti ir vel viska daryti. taigi vakar iki paryciu sedejau ir viska pasidariau
labai noriu visom padekoti uz ideta info kuria galejau pasinaudoti. darant savo laikrastuka nors jau treciam vaikuciui, norejau kad sunelio laikrastukas butu kitoks nei dukryciu
Papildyta:
dar norejau pasiklausti gal kuri turit sablonu saldainems ir buteliu etiketems? buciau laaabai dekinga
labai noriu visom padekoti uz ideta info kuria galejau pasinaudoti. darant savo laikrastuka nors jau treciam vaikuciui, norejau kad sunelio laikrastukas butu kitoks nei dukryciu
Papildyta:
dar norejau pasiklausti gal kuri turit sablonu saldainems ir buteliu etiketems? buciau laaabai dekinga
QUOTE(Latimerija. @ 2011 09 23, 14:16)
turiu galiu pasidalinti i el.pasta
QUOTE(Latimerija. @ 2011 09 23, 14:16)
sveikos. pagaliau baigiau savo laikrastuka. kazkoks jis man nesekmingas buvo. buvau jau viska pasidarius ir kompiuteris sugedo. hardui ten kazkas pasidare kad dingo visa informacija. tai teko vel viska per nauja ieskoti ir vel viska daryti. taigi vakar iki paryciu sedejau ir viska pasidariau
Papildyta:
Papildyta:
Jei reikia turiu daug visko prisirankiojus, parasykit i az el pasta, atsiusiu
Suneno krikstynoms mano vaikas padare laikrastuka, ji spausdinom paprastai spalvotu printeriu.
O jau mano mazosios krikstynom spausdinom spaustuvej, skiriasi kaip diena ir naktis. Spaustuvej dar pigiau gavosi ir musu laikrastukas dvigubai daugiau lapu turejo.
Toje pat spaustuveje viska spausdinausi:
saldainiu popiereliai, buteliu etiketes, diplomas krikstateviams, kalendoriai kitiems metams(sveciams dovanu)
QUOTE(lina0612 @ 2011 09 24, 01:01)
Jei reikia turiu daug visko prisirankiojus, parasykit i az el pasta, atsiusiu
Suneno krikstynoms mano vaikas padare laikrastuka, ji spausdinom paprastai spalvotu printeriu.
O jau mano mazosios krikstynom spausdinom spaustuvej, skiriasi kaip diena ir naktis. Spaustuvej dar pigiau gavosi ir musu laikrastukas dvigubai daugiau lapu turejo.
saldainiu popiereliai, buteliu etiketes, diplomas krikstateviams, kalendoriai kitiems metams(sveciams dovanu)
o kokioj spaustuvej spausdinote man irgi reikia atsispausdinti du laikrastukus
As tai tuoj keiktis pradesiu...nieko man su tuo senu kompu niena padaryti nors nusisauk, turesiu db pinigelius moketi, kad kazkas kitas sumaketuotu