Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų laikraščiai ir žurnaliukai

QUOTE(mindaiva @ 2011 08 24, 14:22)
jei šabloną kopinai be nuotraukos, jis kopinosi fotošopo formatu, ar kaip darei? aš va pabandžiau, nukopinau ant wordo, tada paspaudi du kart pelę, pasirenki, kad tekstą rašytų ant paveiksliuko, nzn, kaip angliškai , nes LT wordas mano biggrin.gif, tie paveikslėliai su šuniukais būna biggrin.gif maketas pas mane vadinasi, tada rašosi 4u.gif

nu gi zinokit ar as jau visai durna doh.gif bet man nesigauna vistiek cray.gif
radau as tuos suniukus, bet man nesiraso nors tu ka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinukass @ 2011 08 24, 16:01)
nu gi zinokit ar as jau visai durna doh.gif  bet man nesigauna vistiek cray.gif
radau as tuos suniukus, bet man nesiraso nors tu ka schmoll.gif

pabandyk šalia paveikslėlio rašyt, jis greičiausiai pas tave ne per visą lapą? tada atstūmsi, iki reikiamos vietos 4u.gif
Atsakyti
mamytes man beda iskilo.kaip jus pakeiciate tokias raides kaip s z e su pauksciukais smile.gif pas mane nera lietuviskos klaviaturos.
Atsakyti
QUOTE(airiukste @ 2011 08 29, 16:25)
mamytes man beda iskilo.kaip jus pakeiciate tokias raides kaip s z e  su pauksciukais smile.gif pas mane nera lietuviskos klaviaturos.

labas
kai perki klaviatura, reikia i tai atsizvelgti:))
isivesk aplamai lietuviu kalba
ziurek virsutineje klaviaturos eiluteje,kur 6 tai yra š, 8-ū; 7-ų; 5-į; 4-ė; 3-ę;;2-č; 1-ą; kur + yra Ž; tik reikia iprasti smile.gif)
Atsakyti
tai kad as ne lt gyvenu ir tokios galimybes ,kaip pasirinkti neturiu...o kaip reikia isivesti lt kalba i kompa? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airiukste: 30 rugpjūčio 2011 - 01:07
QUOTE(airiukste @ 2011 08 30, 02:06)
tai kad as ne lt gyvenu ir tokios galimybes ,kaip pasirinkti neturiu...o kaip reikia isivesti lt kalba i kompa? g.gif

nu jomajo jau, susirask kompų temą o ne krikštynų
http://www.supermama...?...amp;s=&f=31
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindaiva: 30 rugpjūčio 2011 - 12:32
QUOTE(mindaiva @ 2011 08 24, 14:22)
jei šabloną kopinai be nuotraukos, jis kopinosi fotošopo formatu, ar kaip darei? aš va pabandžiau, nukopinau ant wordo, tada paspaudi du kart pelę, pasirenki, kad tekstą rašytų ant paveiksliuko, nzn, kaip angliškai , nes LT wordas mano biggrin.gif, tie paveikslėliai su šuniukais būna biggrin.gif maketas pas mane vadinasi, tada rašosi 4u.gif

Viska taip padariau , tik rasosi man salia arba po paveiksliuku. O slenkant slenkasi visas remelis, bet ne tekstas. g.gif Trinant trinasi visas remelis...O ir ta vieta kur turetu buti tekstas juoda. blush2.gif Prasau, patarkit ka ne taip darau...
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2011 08 30, 16:47)
Viska taip padariau , tik rasosi man salia arba po paveiksliuku. O slenkant slenkasi visas remelis, bet ne tekstas. g.gif Trinant trinasi visas remelis...O ir ta vieta kur turetu buti tekstas juoda.  blush2.gif Prasau, patarkit ka ne taip darau...

jei slenkant rėmelis slenka, reiškia atsistojus ant paveiksliuko nepakeitei teksto rašymo vietos, pas mane LT wordas, nežinau kaip angliškai ten surašyta, ant paveikslėlio du kart paspauskit, atsiranda lentelė, tada viršuj pas mane rašo maketas(trečias žodis ), ten paspaudus šuniukai yra ir parodyta kur tekstas bus, spaudžiu "už teksto" 4 šuniukas smile.gif paveikslėlis už teksto tada būna, kai rašai, ir viskas, spaust ok 4u.gif
Atsakyti
mindaiva, dekui labai - pavyko. thumbup.gif Bet dar noriu paklausti. Kur butu galima rasti tokiu pailgu ar kampiniu ornamentu? Iskojau per google, bet ten tik pora dideliu radau. g.gif Darau juoda - balta laikrastuka(pirma karta doh.gif ) ir kaip manote, reikia kazkokio fono? Padariau ale juostele su uzrasu 2011m. krykstukas paciame puslapio virsuje ir jis yra ant kiekvieno puslapio. O ka dar galima pagrazinimui daryti? Kai spalvotas zurnaliukas, tai aisku, kad yra spalvotas fonas, o vat kai nespalvotas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2011 08 31, 21:21)
mindaiva, dekui labai - pavyko. thumbup.gif Bet dar noriu paklausti. Kur butu galima rasti tokiu pailgu ar kampiniu ornamentu? Iskojau per google, bet ten tik pora dideliu radau. g.gif Darau juoda - balta laikrastuka(pirma karta  doh.gif ) ir kaip manote, reikia kazkokio fono? Padariau ale juostele su uzrasu 2011m. krykstukas paciame puslapio virsuje ir jis yra ant kiekvieno puslapio. O ka dar galima pagrazinimui daryti? Kai spalvotas zurnaliukas, tai aisku, kad yra spalvotas fonas, o vat kai nespalvotas...  g.gif

http://lenagold.ru/ jei rusiškai supranti, tai čia daug visko, rėmelių , formelių 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau, perskaičiu visą temą, bet gal kažkur praleidau, kur būtų galima rasti šabloniukų giminės medžio ? Ačiū, jei kas padėsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulute* @ 2011 09 01, 13:14)
Atsiprašau, perskaičiu visą temą, bet gal kažkur praleidau, kur būtų galima rasti šabloniukų giminės medžio ? Ačiū, jei kas padėsit  4u.gif

aha as irgi sito niekur neradau,o atrode visas temas isskaiciau. Jauciu, kad galiu buti prazioplinus doh.gif
Atsakyti