sveikos,
na jua mano surinkta info taip pat išsiųsta maketavimui... labai daug individualių faktų, bet prirankiojau ir įvairių įdomybių... padariau skyrelį ,,ar žinote , kad.."- ten surinkau iš knygų info apie motinos pieno naudą, čiulptuko žalą, sauskelnes ir pan.... dar vienas skyrelis ,,iš įvairenybių pasaulio" -faktai surankioti iš www.tevudarzelis.lt, nėštumo kalendoriaus- ten prie kikevienos savaitės pateikta po įdomų faktą.... po to surankiojau šių metų bei dukros gimimo dienos svarbiausius įvykius, surašiau to mėnesio filmų, knygų top 5, laikraščių antraštes, Tv programą... na, ir dar darug visko... jei ką domina tie bendrieji faktai iš įvairenybių pasaulio, galiu pasidalinti per až tiesa, da puslapis ,,mažieji šnekučiai" - surankiota iš ,,tavo vaikas" žurnalų, ,,lyrinė mūza"- nuostabūs eilėraštukai , horoskopai, radau dar platų aprašymą apie krikšto tėvų pasirinkimą bei jų pareigas, tai vieną puslapiuką skyriau ir jiems... na, čia visko neišpasakosiu kainuos tai kainuos, bet ilgam ir gražiam prisiminimui
dar va, internetinėse platybėse radau tokias nuostabias ir tikrai verčiančias susimąstyti vaikų mintis apie meilę.... minčių apie motinystės žavesį turėjau jau išsisaugojus iš anksčiau, prie to pačio ,,priklijavau" ir pasakojimą ,,tiems, kurie mano, kad tėvai jiems skolingi"... dar vienas psl. skirtas sesei, tiksliau įdėjau tokią pasiekimų palyginimų lentelę, bei savo kūrybos eilėraštuką apie sesutes... yra ir puslapiukas skirtas seneliams su tradiciniais posmais, bei perkurtais įsakymais...
savo laukimosi dienoraštį pristačiau puslapiukyje ,,nuo sėklytės iki kūdikėlio' paminėdama žymesnes datas, bei atsirinkdama nėštumo kalendoriuje, kas maždaug tą savaitę vyko su pilvinuku
gal čia ir padrikai viską (na, ne visai viską ) išdėsčiau, bet gal kam dar kils kokių minčių.... nes aš labiau už tokį individualų laikraštuką, kuris tikrai būtų informatyvus, o ne standartinis su juokeliais...
o po pernai metais pirmajai dukrelei ruošto laikraštuko, jau sakiau, kad antram vaikučiui nebeturėsiu minčių
savo laukimosi dienoraštį pristačiau puslapiukyje ,,nuo sėklytės iki kūdikėlio' paminėdama žymesnes datas, bei atsirinkdama nėštumo kalendoriuje, kas maždaug tą savaitę vyko su pilvinuku
gal čia ir padrikai viską (na, ne visai viską ) išdėsčiau, bet gal kam dar kils kokių minčių.... nes aš labiau už tokį individualų laikraštuką, kuris tikrai būtų informatyvus, o ne standartinis su juokeliais...
o po pernai metais pirmajai dukrelei ruošto laikraštuko, jau sakiau, kad antram vaikučiui nebeturėsiu minčių
Kriksto mama padare dukrytei prisiminimui Kriksto knygute (asmeniskai jai, vietoje krykstinuko ant graziu kartono lapu atspausta info apie dukryte, apie kriksta, iklijuotas vokas kriksto liudijimui ideti (tik as ten laikysiu jo kopija ne originala kad paaugusi dukryte jo neprirasytu)
kriksto liudijimas
taip pat vokai zaidimo atsakymams kas bus dukryte uzaugusi, suklijuoti sveciu palinkejimai (padare korteles mazytes ir antroje puseje korteliu klijavo abipusia lipnia juostele ir parasius sveciams is kart jiems matant klijavoi knygute (mazieji sveciai piese,2 metu broliukas taip pat -parase palinkejima ir jis iklijuotas)
atrode taip
taip pat knyguteje kriksto teveliu palinkejimai ir paciu teveliu. Man labai patiko jos ideja, kazkas naujesnio idomesnio
kriksto liudijimas
taip pat vokai zaidimo atsakymams kas bus dukryte uzaugusi, suklijuoti sveciu palinkejimai (padare korteles mazytes ir antroje puseje korteliu klijavo abipusia lipnia juostele ir parasius sveciams is kart jiems matant klijavoi knygute (mazieji sveciai piese,2 metu broliukas taip pat -parase palinkejima ir jis iklijuotas)
atrode taip
taip pat knyguteje kriksto teveliu palinkejimai ir paciu teveliu. Man labai patiko jos ideja, kazkas naujesnio idomesnio
tikrai super ideja, kaip tik ruosiuosi krisktynoms tai tikrai pasinaudosiu sita ideja
sveikos, darau krikstynu laikrastuka, ir noriu pasiklaust, kaip jus uzdedat ant lapo fona (na tarkim, labai neryskia vaikiuko nuotrauka). Labai aciu.
QUOTE(maze11 @ 2011 08 20, 10:26)
sveikos, darau krikstynu laikrastuka, ir noriu pasiklaust, kaip jus uzdedat ant lapo fona (na tarkim, labai neryskia vaikiuko nuotrauka). Labai aciu.
labas
as tai darau taip:
darau su power pointu (ofisuose visuose yra)
isikeliu foto per /insert/
tada uzejus ant foto spaudziu desini klavisa ir pasirenku /format pictures/
tada /picture/
tada/color/
tada /washout/ ir ok
sekmes
dar
Angelas vardu- MAMA.
Labai seniai buvo vaikas, pasiruošęs gimti. Vieną dieną jis paklausė Dievo:
- Kaip aš gyvensiu žemėje, būdamas toks mažas ir bejėgis?
Dievas atsakė:
- Iš daugelio angelų, aš išsirinkau vieną tau. Ji lauks tavęs ir rūpinsis tavimi.
- Bet, čia Danguje, aš nieko kito nedarau, kaip tik dainuoju ir šypsausi. To man pakanka, kad būčiau laimingas.
- Tavo angelas dainuos tau ir šypsosis kiekvieną dieną. Ir tu jausi savo angelo meilę ir būsi laimingas.
- Ir kaip aš sugebėsiu suprasti, ką žmonės man sakys, jei aš nemoku jų kalbos?
- Tavo angelas sakys tau gražiausius ir saldžiausius žodžius, kuriuos kada nors esi girdėjęs ir su kantrybe, bei rūpesčiu, mokys tavę taip kalbėti.
- O ką man daryti, kai norėsiu kalbėti su Jumis?
- Tavo angelas sudės tavo rankas kartu ir mokys tave, kaip melstis.
- Aš girdėjau, kad žemėje yra blogų žmonių. Kas apsaugos mane?
- Tavo angelas gins tave, net jei reikės, rizikuos savo gyvybe.
- Bet aš liūdėsiu, nes daugiau nematysiu Jūsų.
- Tavo angelas visada kalbės su tavimi apie manę ir mokys, kaip grįžti pas manę, nepaisant to, aš visada būsiu šalia Jūsų.
Tuo metu Danguje buvo daug ramybės, bet jau buvo galima išgirsti balsus iš žemės, ir vaikas paskubomis tyliai paklausė:
- O Dieve, jei aš jau iškeliauju, prašau pasakyk man mano angelo vardą.
- Tavo angelo vardas neturi jokios reikšmės, tu kviesk savo angelą žodžiu: MAMA.
QUOTE(Justo mama @ 2011 08 20, 09:39)
labas
as tai darau taip:
tada /picture/
tada/color/
tada /washout/ ir ok
sekmes
as tai darau taip:
tada /picture/
tada/color/
tada /washout/ ir ok
sekmes
aciu
Labass rytas Merginos
gal kuri galite parasyti ananasiniu ir nomedos saldainiu popieriuku ismatavimus?
zinau kad cia kazkas jau buvo parases, tiesiog skubam ... - neuriu laiko versti visu temu puslapius... buciau be galo dekinga
gal kuri galite parasyti ananasiniu ir nomedos saldainiu popieriuku ismatavimus?
zinau kad cia kazkas jau buvo parases, tiesiog skubam ... - neuriu laiko versti visu temu puslapius... buciau be galo dekinga
QUOTE(Lorrenna @ 2011 08 22, 10:01)
Labass rytas Merginos
va cia yra saldainiu popiereliu maketai
QUOTE(Lorrenna @ 2011 08 22, 10:01)
Labass rytas Merginos
ananasiniu 8.5*10 cm,nomedos nezinau
sveikutes mamytes labai labai prasau jusu pagalbos!!!! . atleiskit, gal jau kur ir buvo rasoma kaip daryt, bet jau visai neturiu laiko skaityti temute
bandau daryt savo sunui profesiju korteles, imu maketukus is kinderita, kur yra nuotraukom sablonai. nusikopinu ta sabloniuka, o kur yra vieta nuotraukai, ten noriu parasyti tekstuka. bet kad nieko parasyt nesigauna.
mamytes patarkit kaip su wordu ten galima butu uzrasa padaryt.
is anksto dekoju
bandau daryt savo sunui profesiju korteles, imu maketukus is kinderita, kur yra nuotraukom sablonai. nusikopinu ta sabloniuka, o kur yra vieta nuotraukai, ten noriu parasyti tekstuka. bet kad nieko parasyt nesigauna.
is anksto dekoju
QUOTE(evelinukass @ 2011 08 24, 13:47)
sveikutes mamytes labai labai prasau jusu pagalbos!!!! . atleiskit, gal jau kur ir buvo rasoma kaip daryt, bet jau visai neturiu laiko skaityti temute
is anksto dekoju
is anksto dekoju
jei šabloną kopinai be nuotraukos, jis kopinosi fotošopo formatu, ar kaip darei? aš va pabandžiau, nukopinau ant wordo, tada paspaudi du kart pelę, pasirenki, kad tekstą rašytų ant paveiksliuko, nzn, kaip angliškai , nes LT wordas mano , tie paveikslėliai su šuniukais būna maketas pas mane vadinasi, tada rašosi