Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų laikraščiai ir žurnaliukai

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 06 22, 16:45)
utenos spaustuve tik po 1 lt ima? clap.gif dziugi naujiena,as kaip tik ten nesiu spauzdinti laikrastuka savo, saldainiu,sokolado popierelius,etiketes smile.gif kazin ten lipniu lapu etiketems yra? g.gif
mane dar neramina sis tas.pas mane kompe laikrastukas grazus,bet kai atsidarau is kito kompo,kai ka ismeto... verysad.gif kad nebutu taip,kai reiks spauzdinti...
o beje dar turiu klausima,laikrastukas pas mane worde,o kai spauzdinsiu ,juk spauzdins visus lapus tik ant vienos puses,o reiktu kad spauzdintu ant abieju pusiu,tai kaip cia padaryti taip?
arba dar geriau spauzdinti ant A3 formato lapo,per abi puses,kad per viduriuka butu galima susekti,gautusi A4 formato laikrascio tipo knygele,bet tada isvis neaisku kaip reikia atspauzdinti.
tikiuosi galima ten su darbuotojais pakalbet kad padetu g.gif

Tiesiog išsaugok savo laikraštuką PDF formatu, niekas tada nepasikeis bet kokiame kitame kompe smile.gif
Niekas niekur neišsimėtys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga 28: 22 birželio 2011 - 20:59
mergaites gal turite maketu diplomu, nemoku paaiskinti, noriu pasizadejimus atspauzdinti kaip senoviskai atrodytu ar panasiai blush2.gif
Atsakyti
merginos, patarkit kaip apkirpti apvaliai foto?? turiu graziu png formato remeliu, bet jie apvalus, o foto kvadratine. bandziau su paint programa, bet vistiek man lieka balti kvadratiniai kampai. ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(yalissa @ 2011 06 23, 18:42)
merginos, patarkit kaip apkirpti apvaliai foto?? turiu graziu png formato remeliu, bet jie apvalus, o foto kvadratine. bandziau su paint programa, bet vistiek man lieka balti kvadratiniai kampai. ka daryti?

as tai apsikarpau su programa, bet ir lieka tie kampai, tai tada darba keliu visa i worda, tada foto i tenai ir tada jau ten pasirenku forma apvalia, be remeliu, buna grazu, susilieja su vaizdu ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(baggirute @ 2011 06 22, 21:53)
Tai galit nesisiust o tiesiog on line ivedat ka reikia ir toliau copinat. jus gaunat kaip paveiksliuka.  http://www.fontspace...ecious-moments#  savo teksta ivedat kur laukelis "customize". paderinat srifta, spalvas ir viskas.

Oi aciu 4u.gif pabandziau gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Prasau pagalbos darau diplomus,pasizadejimus ir kaip zinoti man kad tas visas mano darbas atsispauzdins reikiamo dydzio ir formos pvz a4 formatu kad niekas nenusikirps arba nesigaus puse,dirbu su wordu2010. aciu 4u.gif
Atsakyti
Kur pigiausia spausdint laikrastukus Siauliuose? Ir kur butu galima irist sasiuvinio principu? g.gif
Papildyta:

QUOTE(laurinute @ 2011 06 24, 13:38)
Sveikos 4u.gif
Prasau pagalbos darau diplomus,pasizadejimus ir kaip zinoti man kad tas visas mano darbas atsispauzdins reikiamo dydzio ir formos pvz a4 formatu kad niekas nenusikirps arba nesigaus puse,dirbu su wordu2010. aciu 4u.gif

Kai nesiau spasusdint pasizadejimus ir profesijas nukirto krastus. Sake, kad reikia palikt po 0.5 cm baltus krastus. Kazkaip printeriai tiek nepaima tiek. Nu kazka taip aiskino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 24, 11:46)
Kur pigiausia spausdint laikrastukus Siauliuose? Ir kur butu galima irist sasiuvinio principu? g.gif
Papildyta:
Kai nesiau spasusdint pasizadejimus ir profesijas nukirto krastus. Sake, kad reikia palikt po 0.5 cm baltus krastus. Kazkaip printeriai tiek nepaima tiek. Nu kazka taip aiskino ax.gif

g.gif bet jeigu as ta remeli ar fone worde biski istempiu pasiaurinu kur reik ziureti kad nebutu puse atspausdina o kit puse nukirpta
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2011 06 24, 15:02)
g.gif  bet jeigu as ta remeli ar fone worde biski istempiu pasiaurinu kur reik ziureti kad nebutu puse atspausdina o kit puse nukirpta

tai tu bandai issiaiskint, ka paspaust, kad matytum atspausdinta vaizda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 24, 12:19)
tai tu bandai issiaiskint, ka paspaust, kad matytum atspausdinta vaizda? g.gif

Aha kad matyciau vaizda ka spaudinsiu
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2011 06 24, 16:39)
Aha kad matyciau vaizda ka spaudinsiu

Toj eilutej kur gali reguliuot srifto dydi ir t.t. 7 mygtukas yra lapas su padidinimo stiklu. Arba FILE =>PRINT PRIVIEV.
Bet zinok tai ka parodys priklauso jauciu nuo nustatymu kazkokiu kompe. Ne nuop to ka nusistatai. Nes pavyzdziui pas mane ir nustacius krastines po 0.5 rodo kad nukerta, o atsispausdina normaliai. Gal pas tave kitaip?
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 24, 14:04)
Toj eilutej kur gali reguliuot srifto dydi ir t.t. 7 mygtukas yra lapas su padidinimo stiklu. Arba FILE =>PRINT PRIVIEV.
Bet zinok tai ka parodys priklauso jauciu nuo nustatymu kazkokiu kompe. Ne nuop to ka nusistatai. Nes pavyzdziui pas mane ir nustacius krastines po 0.5 rodo kad nukerta, o atsispausdina normaliai. Gal pas tave kitaip?

g.gif as nerandu tokio g.gif
Atsakyti