Nezinau, ar jau matet, radau toki psl nemokamai atsispausdinti maketu krikstynoms.
http://fotodovanos.b.....okami maketai
Mes jau po krikstynu, apsiejom ir be tu dalyku, bet kam aktualu, prasom.
Papildyta:
OI, nepaskaiciau iki galo , ner, kad visai nemokami, bet gal ideju prisirinks kas..
gimines medziu maketu kazin yra kur? nu maziuku kad ir
mergaites puslapio laikrastuko atspausdinimui pas mus 1 lt ima, gal zinot kur pigiau galima
QUOTE(Palme22 @ 2011 06 21, 18:19)
mergaites puslapio laikrastuko atspausdinimui pas mus 1 lt ima, gal zinot kur pigiau galima
labai jau informatyvus tas jusu "pas mus" norit realiu patarimu - gyvenama vieta nurodykit
QUOTE(Ledine_saule @ 2011 06 21, 18:51)
labai jau informatyvus tas jusu "pas mus" norit realiu patarimu - gyvenama vieta nurodykit
utenos spaustuveje
QUOTE(Palme22 @ 2011 06 21, 16:19)
Čia brangiai skaitosi? Mes šiandien ieškojom kur spausdinti, tai pigiausia buvo 2,5 lt už vieną spalvotą puslapį.
QUOTE(Palme22 @ 2011 06 21, 17:19)
Sakyciau labai jau pigu
Šiaulių Akropolio Office day 2 Lt.spalvota kopija .
o as galvojau kad cia dar brangu
QUOTE(Palme22 @ 2011 06 21, 18:01)
utenos spaustuveje
utenos spaustuve tik po 1 lt ima? dziugi naujiena,as kaip tik ten nesiu spauzdinti laikrastuka savo, saldainiu,sokolado popierelius,etiketes kazin ten lipniu lapu etiketems yra?
mane dar neramina sis tas.pas mane kompe laikrastukas grazus,bet kai atsidarau is kito kompo,kai ka ismeto... kad nebutu taip,kai reiks spauzdinti...
o beje dar turiu klausima,laikrastukas pas mane worde,o kai spauzdinsiu ,juk spauzdins visus lapus tik ant vienos puses,o reiktu kad spauzdintu ant abieju pusiu,tai kaip cia padaryti taip?
arba dar geriau spauzdinti ant A3 formato lapo,per abi puses,kad per viduriuka butu galima susekti,gautusi A4 formato laikrascio tipo knygele,bet tada isvis neaisku kaip reikia atspauzdinti.
tikiuosi galima ten su darbuotojais pakalbet kad padetu
Sveikos mergaites,
O gal zinote kur pigiausiai Kaune galima atsispausdinti laikrastuka nespalvotai A3 formato?
O gal zinote kur pigiausiai Kaune galima atsispausdinti laikrastuka nespalvotai A3 formato?
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 20, 13:30)
Nu nedaeina man kaip tuos sriftus parsisiust . na as juos parsisiunciu, bet jie ir lieka ant deskopo, o ne worde
Tai galit nesisiust o tiesiog on line ivedat ka reikia ir toliau copinat. jus gaunat kaip paveiksliuka. http://www.fontspace...ecious-moments# savo teksta ivedat kur laukelis "customize". paderinat srifta, spalvas ir viskas.