darau ir as laikrastuka, tik niekaip nesuprantu kaip jus uzdedat paveiksleli, kad nebutu fonas baltas? mano pagrindas spalvotas, o visur, kiek keliu jpg is interneto, visur fonas baltas :/
QUOTE(Dolyte @ 2011 05 29, 01:03)
darau ir as laikrastuka, tik niekaip nesuprantu kaip jus uzdedat paveiksleli, kad nebutu fonas baltas? mano pagrindas spalvotas, o visur, kiek keliu jpg is interneto, visur fonas baltas :/
fona galima naikinti su kazkokia programa jeigu dirbi, o su wordu tu jo nepanaikinsi. Pas mane 2007 wordas, tai jis dar padaro tokius alia isbegancius krastus tai ne taip matosi tas baltumas, o be to as paemiau toki fona margesni, kad beveik nesimato
kaip jus ieskot graziu, vaikisku, spalvingu fonu?
QUOTE(Dolyte @ 2011 05 29, 02:03)
Ieškok paveiksliukų png formatu. Dažniausiai ant jų nebūna tų baltų pakraštėlių.
O gal kas zinot,kur kokybiskai ir nebrangiai Klaipedoj galetu atspausdinti ir susegti zurnaliuka???
QUOTE(rloreta @ 2011 05 31, 00:02)
O gal kas zinot,kur kokybiskai ir nebrangiai Klaipedoj galetu atspausdinti ir susegti zurnaliuka???
Klaipėdos spauda ( šilutės pl) nebrangiai ir atspausdina ir susega
QUOTE(Saga 28 @ 2011 05 31, 14:11)
Klaipėdos spauda ( šilutės pl) nebrangiai ir atspausdina ir susega
o zurnaliuko lapai blizgus,kaip tikro zurnalo,ar paprasti,na tokie kaip namie printeriams naudoj?Kaip kokybė,isvaizda?
QUOTE(rloreta @ 2011 05 31, 16:17)
o zurnaliuko lapai blizgus,kaip tikro zurnalo,ar paprasti,na tokie kaip namie printeriams naudoj?Kaip kokybė,isvaizda?
Popierius truputį blizgus, labai panašus koks būna žurnalų. Man tai labai gražiai atrodo jų spausdinti laikraštukai (žurnaliukai)
QUOTE(Saga 28 @ 2011 05 31, 14:56)
Popierius truputį blizgus, labai panašus koks būna žurnalų. Man tai labai gražiai atrodo jų spausdinti laikraštukai (žurnaliukai)
Aciu jums uz info Zinau ,kad Jokuzio spaustuvej kokybiskai spausdina,ale kainyte ten
Dar vienas klausimelis Ar nenutamsina nuotrauku?
QUOTE(rloreta @ 2011 05 31, 17:15)
Aciu jums uz info Zinau ,kad Jokuzio spaustuvej kokybiskai spausdina,ale kainyte ten
Prašom
Na Jokužio tai tikiu, kad kainytės..., nes jie ten užsisima rimtais spaudiniais...
O dėl nuotraukų tai kur jau tamsesnė pašviesinu maketuodama ir gaunasi normaliai...
Mergaites, gal kuri galit imesti nuoroda, kur rasti grazu medi i worda ir graziu angeliuku. Buciau labai dekinga
QUOTE(yalissa @ 2011 05 31, 22:06)
Mergaites, gal kuri galit imesti nuoroda, kur rasti grazu medi i worda ir graziu angeliuku. Buciau labai dekinga
angeliukai
http://s40.radikal.r...6ef0ef31b08.png