Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų laikraščiai ir žurnaliukai

QUOTE(muosee @ 2011 05 03, 20:04)
As cia su tokiu klausymu. Kaip apsukti worde lapa? Padaryti kad jis butu gulscias ? Nes ta saldainiu dezute  atspausdinus taip ji gaunasi gan maza  doh.gif
Aciu  4u.gif

Spaudi FILE -> PAGE SETUP -> ismeta lentele, ten pasirenki LANDSKAPE
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2011 05 03, 20:04)
As cia su tokiu klausymu. Kaip apsukti worde lapa? Padaryti kad jis butu gulscias ? Nes ta saldainiu dezute  atspausdinus taip ji gaunasi gan maza  doh.gif
Aciu  4u.gif

Ja tiesiog reikia istemti ant a4 lpo ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2011 05 02, 16:32)
merginos, gal kuri galite atsiusti laikraštuką arba kur būtų galima rast pasidaryt?skaičiau foruma, bet tik detalės yra čia, o tokios viso iki galo neradau verysad.gif

Čiayra maketas, žinutė Nr. 238.
Tereiks tik atsisiųsti, info surašyti asmeninę ir foto sukelti.

Yra dar vienas maketas, tik nežinau ar anksčiau įkeltas, ar vėliau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuxsss @ 2011 03 22, 22:00)
Sveikutes, na štai žadėjau ir idedu beveik baigtą savo darytą krikštuką. smile.gif  liko tik susegti smile.gif

user posted image

sveiki labai gazus laikrastukas, bet man jauciu paciai be sansu pasidryti sad.gif
Papildyta:
neznau okodel, bet man niekaip neiseina atsisiusti maketo? gal galite paatarti kodel arba padeti?
Atsakyti
SOS!!!Mamytes labai reikia etikeciu pavyzdziu,Sampano,vyno,o jei kas turit brendzio tai is vis ideali butu.Arba gal galit patart, kur ieskot?
Atsakyti
QUOTE(SDG @ 2011 05 03, 20:46)
Čiayra maketas, žinutė Nr. 238.
Tereiks tik atsisiųsti, info surašyti asmeninę ir foto sukelti.

Yra dar vienas maketas, tik nežinau ar anksčiau įkeltas, ar vėliau  4u.gif  4u.gif

Kažkodėl nesisiunčia g.gif
Papildyta:
QUOTE(zaika-niznaika @ 2011 05 09, 21:58)
SOS!!!Mamytes labai reikia etikeciu pavyzdziu,Sampano,vyno,o jei kas turit brendzio tai is vis ideali butu.Arba gal galit patart, kur ieskot?

Pažiūrėk gal čia ką rasi tinkamo http://www.mamosdien...hp?p=6&sub=5895
Atsakyti
SOS jau pradejau ruostis krikstynoms bet neturiu zodziu ka parasyti mociutems i diploma???? g.gif gal kas galit i az man atsiusti kokiu pvz blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusia @ 2011 05 16, 22:44)
SOS jau pradejau ruostis krikstynoms bet neturiu zodziu ka parasyti mociutems i diploma????  g.gif gal kas galit i az man atsiusti kokiu pvz  blush2.gif

http://www.enile.lt/...ai/krikstynoms/ cia manau rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur rasti animuotus skaičius? Man reikia skaičiaus 16...
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2011 05 22, 13:25)
Kur rasti animuotus skaičius? Man reikia skaičiaus 16...

cool.gif
čia
čia
Atsakyti
dar karteli SOS DARAUSI PATI KRIKSTUKA IR UZSTRIGAU TIES SEIMOS MEDZIU doh.gif
gal kas galit imesti kokia nuorode kur gauti grazu medeli (visa kita pati ikomponuosiu)
jeigu nesunku i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijoliux @ 2011 05 22, 16:57)

Kad skaičių nerandu, tik raides.... doh.gif
Atsakyti