ar galima su wordu fona padaryti
QUOTE(Palme22 @ 2011 04 05, 09:12)
ar galima su wordu fona padaryti
Galima pirma paveiksliuka ikelti kuris butu fonas, o po to priklauso kokia foto butu nes gali gautis kad fono kiek tai uzdengia...na sunku aprasyti kaip kas...
dar norejau paklausti, kokie atstumai nuo krasteliu laikrastukui, kad normaliai susisegtu?
QUOTE(Palme22 @ 2011 04 06, 09:58)
dar norejau paklausti, kokie atstumai nuo krasteliu laikrastukui, kad normaliai susisegtu?
O kaip norite segti?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 04 06, 11:03)
O kaip norite segti?
as tikriausiai pati pramusiu skiles su skilamusiu ir surisiu
QUOTE(Palme22 @ 2011 04 06, 10:50)
as tikriausiai pati pramusiu skiles su skilamusiu ir surisiu
Gal visai tu baltu krastu nereikia?
Skyluciu vietoj uzdekit kokias gelytes, o per viduriuka bus skylute, o su kaspinuku suristumet.. Tiesiog tekstu, nuotrauku tose vietose nedekit, ty. patraukite nuo krasto toliau.
o diplomam kokie atstumai nuo krastu? ant kokio popieruo graziau atspausdinti.spalvoto
QUOTE(Palme22 @ 2011 04 06, 11:00)
o diplomam kokie atstumai nuo krastu? ant kokio popieruo graziau atspausdinti.spalvoto
Palikite visada mažiausia bent po 2mm kraštams...
Aš visada spausdinu ant blizgaus popieriaus, mažiausia 130g storio.
QUOTE(SDG @ 2011 04 06, 11:36)
o tokio popierisus visose rastinese galima gauti?
QUOTE(SDG @ 2011 04 06, 11:36)
Jei mergaites spausdins su paprastu printeriu - jokiu uzlaidu nereikia, nes liks balti krastai.
As spausdinu krikstuku vidinius lapus 170 gr, virseli 250 gr. Nenusiskaito taip zurnaliukai, ilgam islieka grazus.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 04 06, 12:58)
Jei mergaites spausdins su paprastu printeriu - jokiu uzlaidu nereikia, nes liks balti krastai.
As spausdinu krikstuku vidinius lapus 170 gr, virseli 250 gr. Nenusiskaito taip zurnaliukai, ilgam islieka grazus.
Krikštukui tai ir aš naudoju tokį popierių, bet klausimas buvo apie diplomą. Diplomus dažniausia rėmina, todėl kraštelius aš rekomenduočiau palikti, tada tikrai būsit tikri, kad neužsidengs grožis
QUOTE(SDG @ 2011 04 06, 15:17)
Krikštukui tai ir aš naudoju tokį popierių, bet klausimas buvo apie diplomą. Diplomus dažniausia rėmina, todėl kraštelius aš rekomenduočiau palikti, tada tikrai būsit tikri, kad neužsidengs grožis
Tai va, ziurint, kaip juos pateikia.