Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų laikraščiai ir žurnaliukai

QUOTE(aitiii @ 2011 02 21, 17:23)
Aš neikaip neapsisprendziu ar daryti laikrastuka ar ne,  g.gif  g.gif dauguma bele pervercia, o darbo ideta buna daug....

Jei ziureti tai, kaip del kitu atrakcija - gal ir neverta. Bet as dariau del saves, kad butu visa informacija apie mazyli ir svente. Nes su laiku pasimirsta tokie dalykai.
Atsakyti
Pirmajam suneliui dariau zurnaliuka ir labai dziaugiuos tuo thumbup.gif . Antrajam irgi darysiu. Sveciam labai patiko thumbup.gif Uzauge mazyliai tures i ka pasiziureti rolleyes.gif
Atsakyti
Zurnaliukus dazniausiai darom pirmiausiai del saves- labai grazus prisiminimas, paskui del vaiko. Juk ir jam idomu pamatyti jam skirta zurnala. O galiausiai del sveciu, jei nores pervers. Mano atveju, labai visiems patiko ir ziurejo zurnaliuka daug zmoniu. Visiems manau buvo idomu, o ir man paciai labai idomu perversti kito mazylio info kaip augo ir pan.
Atsakyti
[quote=Jolanta86,2011 02 13, 17:58]
[quote=Laukait,2010 12 23, 20:36]
Sveikos,na manes ateityje irgi lauke krikstynos ir noriu paklausti kokia jusu nuomone apie saldainius su vaiko nuotraukyte? Na man tai atrodo labai miela,bet kazkaip pagalvoji kad tie saldainiai suvalgomi o tos vaikucio nuotraukos siuksliadezej metosi tai irgi kazkaip keista.Ar tai tik siuvenyrinis dalykas kaip prisiminimas,lauktuve sveciams?Bukite geros patarkit nes radau tikrai graziu saldainiu popiereliu variantu. 4u.gif
[/quot
Galima be saldainiu ta nuotraukele kazkur panaudoti,nes manau,kaip ir jus,kad popieriukai keliaus i siuksliadeze. Juk galima tiesiog uzrasyti- kriksto saldainiai 4u.gif
Papildyta:
ups blush2.gif
[/quote]
Mes nuotraukų į saldainių popieriukus nedėjome, tiesiog užrašėme, kieno ir kada krikštynos, ir taip visiem paliko įspūdį. Liūdna, jei tektų išmesti nuotraukytes, jų paskirtis prisiminimas.
Papildyta:
[quote=Jolanta86,2011 02 13, 17:58]
[quote=Laukait,2010 12 23, 20:36]
Sveikos,na manes ateityje irgi lauke krikstynos ir noriu paklausti kokia jusu nuomone apie saldainius su vaiko nuotraukyte? Na man tai atrodo labai miela,bet kazkaip pagalvoji kad tie saldainiai suvalgomi o tos vaikucio nuotraukos siuksliadezej metosi tai irgi kazkaip keista.Ar tai tik siuvenyrinis dalykas kaip prisiminimas,lauktuve sveciams?Bukite geros patarkit nes radau tikrai graziu saldainiu popiereliu variantu. 4u.gif
[/quot
Galima be saldainiu ta nuotraukele kazkur panaudoti,nes manau,kaip ir jus,kad popieriukai keliaus i siuksliadeze. Juk galima tiesiog uzrasyti- kriksto saldainiai 4u.gif
Papildyta:
ups blush2.gif
[/quote]
Aš, tai dariau laikraštuką ir visai negaila darbo, kai matai rezultatą. Vaikas turės prisiminimą. Šventės metu ne vienas vaikas, klausė tėvelių, kodėl jie neturi tokio laikraščio. Visi nori būti žvaigždute. Jei bus laiko, tai net nedvejok.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2011 02 21, 16:23)
Aš neikaip neapsisprendziu ar daryti laikrastuka ar ne,  g.gif  g.gif dauguma bele pervercia, o darbo ideta buna daug....

Dariau laikraštuką tik tėvams. Kas labai susidomėjo, vietoj ir vartė ir skaitė ...
Atsakyti
Sveikutes, norejau Jūsų paklausti...
Pasidariau aš worde krikstuką, pasižadėjimus ir krikštatėviams diplomą, bet nežinau ant kokio popieriaus visa tai spausdinti, nes noriu kad butu spalvota ir gražei atrodytu nuotraukytes 4u.gif
Atsakyti
Kad laikraštukas būtų gražiai atspausdintas yra keli reikalavimai maketui. Tos kurios juos darote pačios, atkreipkite į tai dėmėsį, nes po to teks perdarineti.

1. Nepamirškite palikti užlaidų. Jeigu norite, kad nebūtų baltų paraščių, jas reikia apipjauti, todel visada nusikerpa 2-4 mm laikraštuko iš visų pusių, todėl nerašykite teksto ir nedėkit paveiksliukų iki pat krašto. A4 lapo su užlaidomis dydis yra toks: 214x302 mm. Worde irgi galima nustatyti lapo dydį smile.gif

2. Geriau, kai kiekvienas puslapis yra atskirame lape (t.y. nedarykite viename lape 2 puslapių)

3. Atspausdinus nuotraukos būna šiek tiek tamsesnes nei kompiuteryje, todėl nedėkit tamsių nuotraukų, bus gražiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simsi @ 2011 03 15, 13:36)
2. Geriau, kai kiekvienas puslapis yra atskirame lape (t.y. nedarykite viename lape 2 puslapių)

3. Atspausdinus nuotraukos būna šiek tiek tamsesnes nei kompiuteryje, todėl nedėkit tamsių nuotraukų, bus gražiau smile.gif

Ziurint, su kokia programa dirbi, as galutini darba darba maketuoju indesigne, kur butent galutiniam variante lapai susilipdo po du biggrin.gif

Tamsias nuotraukas galima pasviesinti, ar kitaip pakeisti, pvz su action pagalba ax.gif

Aisku, su wordu neprimandravosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 15 kovo 2011 - 12:50
na taip, tamsias galima pasviesinti. Tai tokias ir reiktu deti. smile.gif
O su "Indesigne" ne kiekvienas moka dirbti. Ir reik dar zinot kaip tuos lapus lipdyti, kad po to atspausdinus viskas is eiles eitu smile.gif
Cia patarimai buvo ne maketuotojams, o tiem kas patys pirma karta bando "lipdyti" savo laikrastuka.
Esu ne karta gavus atspausdinti laikrastuka be uzlaidu arba jau su "sulipdytais" lapais. O jie pasirodo skirtingo dydzio biggrin.gif
Atsakyti
Worde darant geriausiai spausdinti ant grazaus popieriaus, galima nusipirkti siais laikais bet kurioj pardej koki blizgesni, kietesniu lapu, deti i gera spalvota printeri ir kaip paprasta dokumenta spausdinti, o tada nesti i spaustuves, ar kitas pan. veikla uzsiimancias firmeles ir susegti nugareles su metaline juostele - gautusi dailus zurnaliukas.

As Simsi klausima turiu - kodel ant 120 gr. spausdinat? Juk ploni lapeliai, 'nusiskaito' greit.. O virselis kiek gramu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 15 kovo 2011 - 13:08
Laba visoms,

Norėjau pasiteirauti, kaip Jūs padarote geneologinį medį worde blush2.gif ? Gal kažkur yra šablonų ar pan.? ir dar, ar worde įmanoma padaryti kokionors paveiksliuko gražų foną ir poto sukelioti žodžius, nuotraukas ir kt., ar tai per daug sunku būtų wordiniame variante? ax.gif

Pradėjau daryti krikštuką ir su kiekvienu žingsniu susiduriu su įvairiomis problemomis. Kažkaip sunkokai man viskas gaunasi, nors kai skaičiau visą temą, tai atrodė, kad pakankamai paprasta bus blush2.gif Deja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna** @ 2011 03 15, 16:52)
Laba visoms,

Norėjau pasiteirauti, kaip Jūs padarote geneologinį medį worde blush2.gif ?

Manau, kad vien su wordu - be sansu unsure.gif
Atsakyti