[quote=Jolanta86,2011 02 13, 17:58]
[quote=Laukait,2010 12 23, 20:36]
Sveikos,na manes ateityje irgi lauke krikstynos ir noriu paklausti kokia jusu nuomone apie saldainius su vaiko nuotraukyte? Na man tai atrodo labai miela,bet kazkaip pagalvoji kad tie saldainiai suvalgomi o tos vaikucio nuotraukos siuksliadezej metosi tai irgi kazkaip keista.Ar tai tik siuvenyrinis dalykas kaip prisiminimas,lauktuve sveciams?Bukite geros patarkit nes radau tikrai graziu saldainiu popiereliu variantu.
[/quot
Galima be saldainiu ta nuotraukele kazkur panaudoti,nes manau,kaip ir jus,kad popieriukai keliaus i siuksliadeze. Juk galima tiesiog uzrasyti- kriksto saldainiai
Papildyta:
ups
[/quote]
Mes nuotraukų į saldainių popieriukus nedėjome, tiesiog užrašėme, kieno ir kada krikštynos, ir taip visiem paliko įspūdį. Liūdna, jei tektų išmesti nuotraukytes, jų paskirtis prisiminimas.
Papildyta:
[quote=Jolanta86,2011 02 13, 17:58]
[quote=Laukait,2010 12 23, 20:36]
Sveikos,na manes ateityje irgi lauke krikstynos ir noriu paklausti kokia jusu nuomone apie saldainius su vaiko nuotraukyte? Na man tai atrodo labai miela,bet kazkaip pagalvoji kad tie saldainiai suvalgomi o tos vaikucio nuotraukos siuksliadezej metosi tai irgi kazkaip keista.Ar tai tik siuvenyrinis dalykas kaip prisiminimas,lauktuve sveciams?Bukite geros patarkit nes radau tikrai graziu saldainiu popiereliu variantu.
[/quot
Galima be saldainiu ta nuotraukele kazkur panaudoti,nes manau,kaip ir jus,kad popieriukai keliaus i siuksliadeze. Juk galima tiesiog uzrasyti- kriksto saldainiai
Papildyta:
ups
[/quote]
Aš, tai dariau laikraštuką ir visai negaila darbo, kai matai rezultatą. Vaikas turės prisiminimą. Šventės metu ne vienas vaikas, klausė tėvelių, kodėl jie neturi tokio laikraščio. Visi nori būti žvaigždute. Jei bus laiko, tai net nedvejok.