Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų laikraščiai ir žurnaliukai

QUOTE(Palme22 @ 2011 01 25, 10:53)
sveikos, reipiuosi patarimo, kaip atspausdinti su wortu didesnius pakvietimus, nors dedu 500 proc, vis tiek nedideli atsispausdina  g.gif

http://i021.radikal....01e2beb508f.jpg

as pabandziau tai paspaudziu ant piesinuko wordw ir patempiu i kokia puse noriu mirksiukas.gif nzn ar supratot?
Atsakyti
http://www.kinderyata.ru/

MAN SITAS PATIKO thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
norejau paklausti ar yra tokia programa kad man ant nuotraukos uzdetu remeli, viena radau bet uzmeta emblema tos programos, o man reiktu be emblemos. 4u.gif gal galite padeti. blush2.gif

cia pvz. kaip gaunasi

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

man reiktu ne kvadratiniu remeliu, o tokiu kaip cia iskarpytu...

Dar norejau paklasuti, kas turi daryti krikstuka? teveliai, ar kriksto teveliai?
Aciu uz info. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuxsss: 09 vasario 2011 - 11:31
QUOTE(rasiuxsss @ 2011 02 09, 12:30)
man reiktu ne kvadratiniu remeliu, o tokiu kaip cia iskarpytu...

Dar norejau paklasuti, kas turi daryti krikstuka? teveliai, ar kriksto teveliai?
Aciu uz info. 4u.gif

Krikstuka daro tas, kas nori, tikrai nera jokiu taisykliu mirksiukas.gif As buvau mama - dariau. Busiu kriksto mama - darysiu taip pat.

Remelius dedam su photoshopu. Lyg yra ir paprastesniu programu, su kuriu pagalba galima padaryti.

Siuo atveju remelio forma nesvarbu 4u.gif
Atsakyti
Iškilo dar vienas klausimelis, krikstuke turi buti krikstateviu isakymai ir seneliu, ar galima atskirai tai padaryti, nes as turiu jau pasidariusi krikstateviams ir seneliams isakymus, tai dabar galvoju ka deti i krikstuka, gal galite patarti?
Atsakyti
Sveikutes
Iškilo dar vienas klausimelis, krikstuke turi buti krikstateviu isakymai ir seneliu, ar
galima atskirai tai padaryti, nes as turiu jau pasidariusi krikstateviams ir seneliams isakymus, tai dabar galvoju ka deti i krikstuka, gal galite patarti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuxsss @ 2011 02 09, 23:01)
Iškilo dar vienas klausimelis, krikstuke turi buti krikstateviu isakymai ir seneliu, ar galima atskirai tai padaryti, nes as turiu jau pasidariusi krikstateviams ir seneliams isakymus, tai dabar galvoju ka deti i krikstuka, gal galite patarti?

Pabandysiu patarti:
- sventes pristatymas - kas, kur kada ir pan.
- trumpa krikstukes dosje - vardas, pavarde, megstamiausias valgis, uzsiemimas ir pan.
- svorio kitimas, ugio kitimas - zalia kokios zirafos surasykite, galima grazia diagrama padaryti.
- apie varda, apie kriksto varda.
- krikstynu paprociai: senieji bei ka reiskia simboliai - vanduo, kryzius ir t.t.
- pasakele apie angela.
- gimimo istorija.
- trumpos teveliu dosje, ju palinkejimai, ju pasizadejimai.
- krikstateviu diplomas, pasizadejimai, dosje ir tt.
- seneliu..
- ir visokie juokai (vaiku forumas, juokingos gimimo istorijos (man lb patinka, dvi yra).
- oru prognozes.
- kokios nors prasmingos mintys apie tevus ir vaikus
- ir taip be galo, be krasto..
- aj, dar mamos nestumo dienorastis
- pasiekimai iki krikstynu (kada ka pirma karta pradejo daryti, dantukai, zingsniukai, sypsena ir pan)

Atsakyti
Aciukas labai, 4u.gif nu bandysime viska padaryti, jei neiseis reiks is jusu uzsakyti, nes pas mane mazai fantazijos... verysad.gif
Dar vienas klausimelis, jei as turiu padariusi jau diploma, seneliam ir krkistateviems isakymus, tai man deti i laikrastuka dar juos ar ne? ka jus patartumete, gal viska sudeti i laikrastuka?
Atsakyti
QUOTE(rasiuxsss @ 2011 02 09, 23:57)
Aciukas labai, 4u.gif  nu bandysime viska padaryti, jei neiseis reiks is jusu uzsakyti, nes pas mane mazai fantazijos... verysad.gif
Dar vienas klausimelis, jei as turiu padariusi jau diploma, seneliam ir krkistateviems isakymus, tai man deti i laikrastuka dar juos ar ne? ka jus patartumete, gal viska sudeti i laikrastuka?

Jei dovanosit krikstuka jiems - galima atskirai ir nedaryti. Grazu vienoj vietoj viskas. Bet galima ir atskirai.. Dar ir nuo zmoniu priklauso rolleyes.gif

Padarysit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuxsss @ 2011 02 10, 00:04)
Sveikutes
Iškilo dar vienas klausimelis, krikstuke turi buti krikstateviu isakymai ir seneliu, ar
galima atskirai tai padaryti, nes as turiu jau pasidariusi krikstateviams ir seneliams isakymus, tai dabar galvoju ka deti i krikstuka, gal galite patarti?  4u.gif

Krikštuke turi būti viskas taip kaip Jūs to norite, nes tai Jūsų kūrinys ir negali būti jokių privaloma ar negalima 4u.gif
Atsakyti
[quote=Laukait,2010 12 23, 20:36]
Sveikos,na manes ateityje irgi lauke krikstynos ir noriu paklausti kokia jusu nuomone apie saldainius su vaiko nuotraukyte? Na man tai atrodo labai miela,bet kazkaip pagalvoji kad tie saldainiai suvalgomi o tos vaikucio nuotraukos siuksliadezej metosi tai irgi kazkaip keista.Ar tai tik siuvenyrinis dalykas kaip prisiminimas,lauktuve sveciams?Bukite geros patarkit nes radau tikrai graziu saldainiu popiereliu variantu. 4u.gif
[/quot
Galima be saldainiu ta nuotraukele kazkur panaudoti,nes manau,kaip ir jus,kad popieriukai keliaus i siuksliadeze. Juk galima tiesiog uzrasyti- kriksto saldainiai 4u.gif
Papildyta:
ups blush2.gif
Atsakyti
Aš neikaip neapsisprendziu ar daryti laikrastuka ar ne, g.gif g.gif dauguma bele pervercia, o darbo ideta buna daug....
Atsakyti