Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų laikraščiai ir žurnaliukai

QUOTE(nurija @ 2010 09 29, 20:59)
Laba vakara,

gal kas galetu pasidalinti pavyzdeliais diplomo jau gatavais worde ar kitoj programoj, krikstasunio teveliams, buciau labai dekinga, rasykite i az. sutinku ir sumoketi.

ikelsiu diplomo teksta 4u.gif

DIPLOMAS

Pažymime, jog .... ir .... baigė Tarptautinį Krikštatėvių Universitetą bei Aukščiausios Gandrų komisijos sprendimu 2010 m. spalio mėn. 2 d. sėkmingai įgijo Krikštatėvių specialybę pagal šiuos įvertinimus:

Gugavimo meno pagrindai - puikiai
Pampersologija - patenkinamai
Finansinė apskaita krikšto sūnaus įgeidžiams - gerai
Košių maistinių medžiagų analizė - puikiai
Šiuolaikinė šypsenos metodika - puikiai
Kūdikio psichologija - gerai
Skalbimo technologijos - puikiai
Verksmo kontrolė - gerai
Vežimėlio sandaros teorija - gerai
Šliaužtinukų modeliavimas - puikiai
Laisvalaikio organizavimas - puikiai
Krikštatėvių politika - puikiai
Auklių darbo istorija - gerai
Ropojimo ir šliaužiojimo geografija - puikiai
Krikštynų profesinė praktika - gerai

Įvertinus įgytas žinias ir gavus šią specialybę ..... ir ..... leista būti.....krikštatėviais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 30 rugsėjo 2010 - 23:03
QUOTE(mikisa @ 2010 10 08, 16:23)
Laiko labai nedaug, nes krikstynos geguze? Cia Jus apie ta geguze kalbat, kuri po balandzio ateina?  biggrin.gif  Nusiraminkit, tikrai viska per tiek laiko suspesit  smile.gif  siame forume mamytes pateikia laaaabai daug ivairios naudingos informacijos  mirksiukas.gif

Gal dabar jau maziau kazko naujo (issiseme turbut unsure.gif ), bet senose temose tikrai galima rasti daug medziagos. O kai laiko dar yra - tai pasidarys mamyte labai graziu darbeliu, jei tik bus noro ax.gif
Atsakyti
Mergaites, o si zurnaliuka daro teveliai ar kriksto teveliai?
Ir dar klausimelis, o geneologini medi jus irgi is kazkurio puslapiuko parsisiuntet?
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2010 10 15, 19:54)
Mergaites, o si zurnaliuka daro teveliai ar kriksto teveliai?
Ir dar klausimelis, o geneologini medi jus irgi is kazkurio puslapiuko parsisiuntet?

cia jau kai kas nori, taip tas daro. O medi pasidaryti galite paprastai - dekit remelius ant medzio ir bus liuks. Nereikia ir siusti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 10 15, 20:55)
cia jau kai kas nori, taip tas daro. O medi pasidaryti galite paprastai - dekit remelius ant medzio ir bus liuks. Nereikia ir siusti 4u.gif

Dekoju. Va kai gavau pakvietima i kumas tai ir sapnuoti pradejau ka cia kumai privalu daryti kad puiki svente butu smile.gif
Dekui uz patarimus jau bandysiu kazka lipdyti.
As cia skaitinejau kad kai kurios mamytes daro laikrastuka vorde. O kitos kokiu formatu? Nes mastau vistik i spaustuve atiduoti spausdinti.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2010 10 16, 09:42)
Dekoju. Va kai gavau pakvietima i kumas tai ir sapnuoti pradejau ka cia kumai privalu daryti kad puiki svente butu smile.gif
Dekui uz patarimus jau bandysiu kazka lipdyti.
As cia skaitinejau kad kai kurios mamytes daro laikrastuka vorde. O kitos kokiu formatu? Nes mastau vistik i spaustuve atiduoti spausdinti.

O kitos daro su photoshopu - cia programa, o ne formatas. Formatas, bent jau pas mane - pdf.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

norejau jusu paklausti, darau krikstuka photoshopu ir iskilo klausimas, kaip man ji reikes atspauzdint? nes kiekvienas lapas naujame failiuke, ar as turesiu ji kelti i word'ą? bukit geros mamytes atsakykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedreju @ 2010 10 27, 11:04)
Sveikos mamytes,

norejau jusu paklausti, darau krikstuka photoshopu ir iskilo klausimas, kaip man ji reikes atspauzdint? nes kiekvienas lapas naujame failiuke, ar as turesiu ji kelti i word'ą? bukit geros mamytes atsakykit 4u.gif

psd formatu galima spausdinti, visada taip darau. Galima išsaugoti ir jepg formatu. Kaip patogiau.
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 10 27, 13:08)
psd formatu galima spausdinti, visada taip darau. Galima išsaugoti ir jepg formatu. Kaip patogiau.

Siaip jau pdf formatas skirtas spausdinti.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 10 27, 12:56)
Siaip jau pdf formatas skirtas spausdinti.

Nesupykit tik uz kvaila klausima 4u.gif tai nusinesiu pvz i copy 1 tuos sesis failiukus (pas mane 6 puslapiukai) ir man atspauzdins ant abieju pusiu, kad gautusi 3 lapai ?

ar jus viename failiuke kazkaip padarote kad tie psl eitu vienas paskui kita?

aciu labai uz informacija ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedreju @ 2010 10 27, 14:52)
Nesupykit tik uz kvaila klausima 4u.gif  tai nusinesiu pvz i copy 1 tuos sesis failiukus (pas mane 6 puslapiukai) ir man atspauzdins ant abieju pusiu, kad gautusi 3 lapai ?

ar jus viename failiuke kazkaip padarote kad tie psl eitu vienas paskui kita?

aciu labai uz informacija ax.gif  blush2.gif

Nemanau, kad Copy1 iris kaip spaustuve. Neskit i spaustuve, kur sega sasiuvinio principu. Ir jums is jpg sudes zurnaliuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 10 27, 14:54)
Nemanau, kad Copy1 iris kaip spaustuve. Neskit i spaustuve, kur sega sasiuvinio principu. Ir jums is jpg sudes zurnaliuka mirksiukas.gif

spausdinau kaip zurnalą copy1, namie padeliojau, kad psl paeiliui eina ir viskas, atspausdinau ant A3 formato lapų ir pati namie susegiau kaip žurnaliuką, nieko čia sunkaus. Pvz, Vilniuj spaustuvėse tikrai brangu spausdint.
Atsakyti