ERILUKAHA tavo deriniai mane suzavejo tavo akmenys ir perlai, ummmm o apranga galesim kada pasimainyt, as tau suknele, tu man mezginius savo
SONG tai ka pasiulei, as sianakt sapnavau, bet susapnavau, kad kazkuri pasiule pasirodyti viena kitai su apyrankem ar be ju, gal busiu kokia telepate, ar ekstrasesne
ERAZEBETH aciu uz nauja temuke, pridejai specialiai tokiu fotkiu nerealiu su akmenais, erziniesi ane , kai paganai akis i tokias, paskui norisi vis daugiau ir daugiau, ir negali sustot
Beje ka tik grizau is sveciu , tai rodos visi tik ir ziurejo i mano kankolus, net susinepatoginau
o Dovis truputi aptingo ir apsileido su albumuku, pastebejau, sitiek graziu nuotraukyciu cia prikelet ir nei vienos neideta i ten
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 28, 22:00)
gal busiu kokia telepate, ar ekstrasesne
O gal tarp mūsų koks telepatinis meilės ryšys
Pasakojai merginoms, kaip našlaites pirkai?
Beje ka tik grizau is sveciu , tai rodos visi tik ir ziurejo i mano kankolus, net susinepatoginau
matai stebisi ji kad visi tik į kankolus žiūrėjo tai matyt žmonės turi skonį, pas mane į svečius ateitum tai nei bendraut negalėčiau nes būčiau apšalus nuo karolių grožio
QUOTE(rasida @ 2010 06 28, 22:04)
nu ne nebuvo kada, bet jau mergos apturejau tai neduok dieve, valerijono paskui emiau
QUOTE(Noa @ 2010 06 28, 20:59)
kad diedai galėtų pirkt bobom, primindami, ką reikia ėst daryt... Ir labradoritus, kurie simbolizuoja švytinčius cepelinus
.Beje,erilukaha,duodi vaizdu su savo turtais-man akys kvadratines pasidare.o valentininis saltibarstinis neblogas toks.dabar jau gailiuosi kad pas amerikonus tu likusiu dvieju neciupau
QUOTE(Song @ 2010 06 28, 21:04)
Dedovščina
QUOTE(Song @ 2010 06 28, 21:42)
gal ir nieko.
Papildyta:
QUOTE(rasida @ 2010 06 28, 22:04)
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 28, 22:05)
nu ne nebuvo kada, bet jau mergos apturejau tai neduok dieve, valerijono paskui emiau
va va,butumem aptureje NASLAICIU
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 28, 22:05)
Mat kaip, o aš taip stengiaus, kad Tau valerijono neprireiktų
Papildyta:
QUOTE(Tacita @ 2010 06 28, 22:07)
o valentininis saltibarstinis neblogas toks.dabar jau gailiuosi kad pas amerikonus tu likusiu dvieju neciupau
O kodėl nepirkai?
ERILUKAHA tavo deriniai mane suzavejo tavo akmenys ir perlai, ummmm o apranga galesim kada pasimainyt, as tau suknele, tu man mezginius savo
Aciu visoms
Nu va ir as atejau...puse spintos persimatavau... Ir pasimeciau, ryt gi silta bus... o po mantija vistiek jokiu apdaru mano nesimatys...tai kaip ir nesvarbu ka uzsidesi...va tik apyranke gali matytis, daugiau nieko...
Nemeluosiu ir nebusiu pamaiva...ne pati mezgiau neturiu kantrybes, tik fantazija...
Nugis atrado Dovis cia va nasliu, dave uzklausa ar tikrai zalios, atrase, kad taip. As taipogi parasiau uzklausa ar tikrai tikrai zalios, seno dizaino, atrase kad taip. Nes vis delto nenorejau rizikuot, atsiskaitymas ne perpaypal , o nuo kreditkes. Tai ka tyliai tyliai uzsakiau Dovis ir Tacitai naslaites. Ir gavau patvirtinima, kad viskas ok. O po minutes atejo is kitos zoses laiskas, kad jie sory neturi nasliu zaliam fone. O nuo mano kortos jau rezervuoti pinigai. Tada puoliau lauzyt liezuvi anglu kalba ir ismusinet savo babkes. Tai kai parasiau tris vienodus laiskus, tai tik tada gavau atsiprasanti atsakyma, kad pagrazins per 1-2 dienas pinigus, nes kita dirbo savaitgali, ir nezinojo ar like nasliu zaliu ar ne. va tau ir nuotykis. Tai va neimkit is cia, nes paskum be valerijono neapsieist Ir isvis ko tai nesekasi paskutiniu metu is tu uzsienieciu
http://www.mememeacc...ue-Flower-61379
Papildyta:
reik suknios?
http://www.mememeacc...ue-Flower-61379
Papildyta:
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 28, 22:14)
Ir pasimeciau, ryt gi silta bus... o po mantija vistiek jokiu apdaru mano nesimatys...tai kaip ir nesvarbu ka uzsidesi...va tik apyranke gali matytis, daugiau nieko...
reik suknios?
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 28, 22:17)
Nu nuotikis, eina sau
O ka isnuomosi bet matai mazyte problemyte...netilpsiu...
QUOTE(Tacita @ 2010 06 28, 22:21)
per ilgai galvojau
Kaip ir as... Dar pora ir as paimciau...