Fontenay, na dailiai suvėriai, dera viskas, tokią rankelė bučiuot ir bučiuot
Kaži, kada aš susigundysiu tuo labradoritu Nesakysiu su kuo jis man asocijuojasi, nes jaučiu mažų mažiausiai pendelis pareitų Nors va Rasidos apžiūrėjau grožius, labiausiai ir užsiciklinau ant gintaro ir labradorito Bet matyt nedabrendyla dar aš
QUOTE(Song @ 2010 06 28, 17:30)
O kas nors yra suretirinta iš turkio spalvos karolių? Su juoda neišdegė, pereinam prie kitos eilėje stovėjusios spalvos
Iš pastarojo sutetirinimo tai ko gero Užgavėnės ir Madingieji dryžiai į tą pusę. O iš senesnių - iškart iškyla Tibeto šarvuotis, bet turi būti ir daugiau
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 28, 17:36)
Super super , jau cia net ne trynukas, o ketvertukas, arba puspbrolis dzaskos ir mano
saunu kad prigriebei, manau derint surasi prie ko, as ir emiau nezinodama ka darysiu, bet kuo toliau tuo daugiau minciu kyla galveleje, ir beto kai suzinojau kad jis tinka pagal horoskopa liuto zenklui, tai isvis mane vezaaaa
o su derinimu, tai va ant greicio pafotkinau, ka suveriau siam vakarui, esam pakviesti truputi i svecius, tai prie sukneles bandziau derint, nzn ar pavyko, bet spalvine gama kaip ir dera
saunu kad prigriebei, manau derint surasi prie ko, as ir emiau nezinodama ka darysiu, bet kuo toliau tuo daugiau minciu kyla galveleje, ir beto kai suzinojau kad jis tinka pagal horoskopa liuto zenklui, tai isvis mane vezaaaa
o su derinimu, tai va ant greicio pafotkinau, ka suveriau siam vakarui, esam pakviesti truputi i svecius, tai prie sukneles bandziau derint, nzn ar pavyko, bet spalvine gama kaip ir dera
Suuuper Šitaip gražiai su suknele suderinai Kadangi čia stiliaus ir aprangos skyrelis, tai ypač į temą tokie deriniai, kaip troliai pritaikomi prie aprangos
Suvėriau kažką labradoritui į kompaniją. Aišku, šalia patupdžiau našlaites. Seno modelio našlaičių ir labradorito derinys turbūt bus firminis SM trolisčių ženklas
Aciu merginos , kas daugiau pagirs, jei ne jus .
Erszebeth, na va matai kaip puikiai ikomponavai .
As sakau man tas akmuo is pradziu rodes kaip nei i tvora, nei i meta , bet kuo toliau, tuo labiau pradedu isimylet , nes jis kazka turi savo tame spindesy, ne taip kaip su kitais turimais akmenais, kolkas.....
As sakau man tas akmuo is pradziu rodes kaip nei i tvora, nei i meta , bet kuo toliau, tuo labiau pradedu isimylet , nes jis kazka turi savo tame spindesy, ne taip kaip su kitais turimais akmenais, kolkas.....
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 28, 18:11)
Suvėriau kažką labradoritui į kompaniją. Aišku, šalia patupdžiau našlaites. Seno modelio našlaičių ir labradorito derinys turbūt bus firminis SM trolisčių ženklas
Oho, kaip subtilu
Papildyta:
prie sukneles bandziau derint, nzn ar pavyko, bet spalvine gama kaip ir dera
Puikus derinukas
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 28, 18:22)
Aciu merginos , kas daugiau pagirs, jei ne jus .
Dėkui Va būtent Jis man buvo toli gražu ne pirmas akmuo, kurį nusipirkau. Iš pirmo žvilgsnio kažkoks ne toks, visai nesužavėjo. O paskui apsėdo, tarsi manija. Dabar žiūriu ir negaliu atsižiūrėti. Jis toks įvairus, toks su nuotaika. Gyvas
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 28, 18:29)
Oho, kaip subtilu
Dėkui
Sukūriau naują temą Kažin, nė vieno akmens nepamiršau?
Super super , jau cia net ne trynukas, o ketvertukas, arba puspbrolis dzaskos ir mano
Nu kaip sauniai cia tu suderinai... man tai suknia labai veza... ir as noriu tokios,... Ir naslaites pradeda patikt...
erilukaha, kažkaip pagalvojau, kad jau senokai trolinę sriubą bevirei
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 28, 18:11)
Zinai po tokiu foto...savo net nesinori det
Eit reik rydienai ir man ka nors susivert subtilaus... bet foto nedesiu
Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 28, 18:40)
erilukaha, kažkaip pagalvojau, kad jau senokai trolinę sriubą bevirei
Oi patikek nesenai... O siandien...bet as jau patyliu ... apsiryjus sedziu, be zodziu...nu tu ir pataikei, kaip pirstu i aki...
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 28, 18:42)
Oi patikek nesenai... O siandien...bet as jau patyliu ... apsiryjus sedziu, be zodziu...nu tu ir pataikei, kaip pirstu i aki...
Vadinasi, nukrypimų nuo normos nepastebėta
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 28, 18:43)
Vadinasi, nukrypimų nuo normos nepastebėta
Ne,ne,ne..
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 28, 17:17)
Buvau šiandien ir Panoramoje, užklausiau dėl tų gandų. Mane užtikrino, kad lipdukai tikrai bus, ir ilgai Turi truputėlį naujų unikų, kai kurios visai nieko. Atsirado gal net trys aštuonveidžiai - kam reikia - skubėkite. Po savaitės turės papildymą, turbūt gaus ir naujų akmenų, nes dabar belikę tikrai nebegražūs. Bent jau labradoritas visai nešviečiantis. O iš Ievos sodų pusę stendo, sakė, išvežė į Kauna
Gražuolis labradoritas
Tai super, tikiuosi, kad ir nenaikins artimiausiu bent jau laiku
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 28, 17:32)
na šiaip neminėjo kada,tiesiog sakė kalbėjo valdžia apie tai
na koks fainuolis labradoritas
nu dėl lipdukų net nežinau,tiesiog pasakiau ką man sakė aš aišku tik už kad paliktų lipdukus
na koks fainuolis labradoritas
nu dėl lipdukų net nežinau,tiesiog pasakiau ką man sakė aš aišku tik už kad paliktų lipdukus
Na bus matyt kaip bus, ką čia sumislįjo