Ale tas belekas visai gražus
QUOTE(Enita @ 2010 06 28, 11:59)
Fontenay, na gražiai tas labradoritas švyti , tik tas jo švytėjimas ne melsvas, o gelsvas, ar ne? O pats pirmas karoliukas irgi labradoritas?
joo pirmas irgi labradoritas, nesigavo nuotrauka kaip norejau perteikt ju grozi, truksta laiko ir dienos sviesos na tas antrasis tai i zalsvuma, melynuma, nesuprasi
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 28, 11:00)
koks fainas
Fontenay - wow,labai gražiai atrodo
Fontenay,grazu labai .perlai labai tiks irgi
Fontenay grozis neispasakytas
O jau tos geles kokios grazios jau dabar eile bus joms tik va nezinau kada
O jau tos geles kokios grazios jau dabar eile bus joms tik va nezinau kada
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 28, 12:42)
pabandziau dar papaveiksluot biski is arciau:
Nu ir nuotrauku dydis...
O zinot panos...sugalvojau apklausa, kadangi ziuriu siunciames masiskai karolius...tai gal galim apklausa, padaryt, kiek procentaliai, atsiustu karoliuku turim...kaip manot...
Aciu mergos uz pagyras, nu gi jei ne jus, tai kazin ar toki groziai but pas mane, viskas jusu deka tik
Fontenay, fantastika
Gal kuri galite parašyti kiek maždaug už riešą turi būti ilgesnė apyrankė? ar kaip kitaip ten pamatuoti, nes man pradeda atrodyti jog mano man per ilga
Fontenay, bet jau labradorito grožis
QUOTE(rita7777 @ 2010 06 28, 12:19)
Gal kuri galite parašyti kiek maždaug už riešą turi būti ilgesnė apyrankė? ar kaip kitaip ten pamatuoti, nes man pradeda atrodyti jog mano man per ilga
Oi labai sunku patarti nes kekvienam individualiai
Man pavz.labai norejosi ilgos net vienu metu kai buvo nedaug karoliu galvojau kad jau nervuot tokia ilga pradeda o kai dabar suveriu visus turimus tai net labai grazu kaip ji man apie ranka sukinejasi lengvai
As tai emiau gal net 3 cm ilgesne