Pagaliau ir aš galiu tikrai įsilieti į jūsų būrį - gavau šiandien dovanų APYRANKĘ kitą dieną įdėsiu foto, einu jau miegoti, ryt svarbi diena, būsiu
QUOTE(rita7777 @ 2010 06 22, 23:13)
Pagaliau ir aš galiu tikrai įsilieti į jūsų būrį - gavau šiandien dovanų APYRANKĘ kitą dieną įdėsiu foto, einu jau miegoti, ryt svarbi diena, būsiu
Labas rytas, kaip šaunu , sveikinu, kokie karoliukai? O aš išvažiuoju ramiai atostogaut ten, kur nėra kankolų - biškį aistras apmalšinti Bet turbūt grįžus atsigriebsiu.
Enita labai gaivu. Beje. labai prizmė žaviai atrodo , vėl imu apie ją galvoti..
QUOTE(Dasha @ 2010 06 23, 06:20)
Labas rytas, kaip šaunu , sveikinu, kokie karoliukai? O aš išvažiuoju ramiai atostogaut ten, kur nėra kankolų - biškį aistras apmalšinti Bet turbūt grįžus atsigriebsiu.
Geru ir ramiu atostogu tau....
O ash einu svajoti apie laimes mazga - gal vietoj pietu reiks ji sau pasidovanoti.....
Labai geros naujienos. Labai smagios visų nuotaikos. Linksma, kad patiko
QUOTE(mimoza0922 @ 2010 06 23, 06:57)
Geru ir ramiu atostogu tau....
O ash einu svajoti apie laimes mazga - gal vietoj pietu reiks ji sau pasidovanoti.....
Ačiū, o toks pietų analogas - visom prasmėm į naudą
Aš tik galvoju, ar sugebėsiu ramia galva išvažiuot 2iem savaitėm be jokio kankolo... Gal bent kokį lotusą ar ką.. Kol kas tvardaus..
Gal kam reikėtų mano nepritapėlių
Pirmieji du po 45 lt. (kaina jau su registuotu siuntimu)
Kiti du - pensininkai visom prasmėm - yra retrinti, o mano dėželėje tik ilsisi neliečiami. Abu po 65 lt (kaina su registruotu siuntimu)
Visus keturis karolius galima už 200 pinigų. Bet galutinė kaina - smagių derybų objektas
Pirmieji du po 45 lt. (kaina jau su registuotu siuntimu)
Kiti du - pensininkai visom prasmėm - yra retrinti, o mano dėželėje tik ilsisi neliečiami. Abu po 65 lt (kaina su registruotu siuntimu)
Visus keturis karolius galima už 200 pinigų. Bet galutinė kaina - smagių derybų objektas
QUOTE(mimoza0922 @ 2010 06 23, 07:57)
Vietoj pietu nu tu ir valgai...
Labas dienas, visoms...
O kas liecia ta gintara, kur dzaska papirko, tamsesni, tai man...
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 23, 09:18)
Ei ei, gal čia už visą savaitę
QUOTE(Dasha @ 2010 06 23, 10:19)
Ei ei, gal čia už visą savaitę
Gal ...sakau apetitas, pas kai ka...nu ir as puoda sriubos "troliskos" suvalgau... nu bet ji tiek nekainuoja
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 23, 09:27)
Gal ...sakau apetitas, pas kai ka...nu ir as puoda sriubos "troliskos" suvalgau... nu bet ji tiek nekainuoja
Eiii.. nelygink naminio maisto ir maisto viešumoj kainos.. Tarkim, dienos pietūs visur kainuoja nuo min 8-9 lt. Tai per savaitę prašau kiek susidaro. Ir čia minimumas, nelygu kurioj miesto vietoj dirbi.
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 23, 08:21)
Gal kam reikėtų mano nepritapėlių
Sveiki,
norėčiau trijų pirmųjų Ketvirtas labai gražus, bet man neįsipaišytų į vienintelę turimą apyrankę
Galim tartis per až?
QUOTE(Dasha @ 2010 06 23, 10:33)
Eiii.. nelygink naminio maisto ir maisto viešumoj kainos.. Tarkim, dienos pietūs visur kainuoja nuo min 8-9 lt. Tai per savaitę prašau kiek susidaro. Ir čia minimumas, nelygu kurioj miesto vietoj dirbi.
Nu tai jo...as gi toks kaimas, kad nezinau, kiek kainuoja pietus bare...