Vienoj UK inetineje pardoje, radau zalias naslaites, uzklausiau ar zalios, atrase taip Kainuoja 23£+siuntimas,kiek as supratau-Europoje 7.50£ Ar verta? O atsiskaitant kreditine, nenuskaiciuoja dideliu sumu? Nu cia ne tas pats,kas pavedimas?
[/quote]=erilukaha,2010 06 26, 17:48]O cia tau gyvai... Dar Noa paprasyk parodys...
[/quote]
labai karoliai parinkti grazus, dar pamaciau va gyvai perlas kurio laukiu ir bulbe su zaliais spuogais
o sakykit mergai, jus sarvuoti tibeto LT papirke dar, ar jau nebe? idomu pasidare
Papildyta:
verta manau, jei labai nori atsiskaitant kreditke, nu kazinau nuskaiciuos tiek kiek tau kainuos, gal dar paims koki keli Lt
[/quote]
labai karoliai parinkti grazus, dar pamaciau va gyvai perlas kurio laukiu ir bulbe su zaliais spuogais
o sakykit mergai, jus sarvuoti tibeto LT papirke dar, ar jau nebe? idomu pasidare
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2010 06 26, 17:59)
Vienoj UK inetineje pardoje, radau zalias naslaites, uzklausiau ar zalios, atrase taip Kainuoja 23£+siuntimas,kiek as supratau-Europoje 7.50£ Ar verta? O atsiskaitant kreditine, nenuskaiciuoja dideliu sumu? Nu cia ne tas pats,kas pavedimas?
verta manau, jei labai nori atsiskaitant kreditke, nu kazinau nuskaiciuos tiek kiek tau kainuos, gal dar paims koki keli Lt
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 26, 17:48)
O cia tau gyvai... Dar Noa paprasyk parodys...
Na tai ir maniškis ateina į tūsą
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 26, 18:04)
Ne, Lietuvoje tais laikais dar trolių nebuvo...
QUOTE(dzaska @ 2010 06 26, 18:19)
o cia susiveriau rytojui puosiuos baltai tai akcentas bus
Vaaau, nužudysi šiandien mane su savo grožiais
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 26, 18:21)
Vaaau, nužudysi šiandien mane su savo grožiais
pas tave ir neviena grazi apyranke
dar baltu dvieju perlu noriu ir t.t....
QUOTE(dzaska @ 2010 06 26, 18:19)
o cia susiveriau rytojui puosiuos baltai tai akcentas bus
eiktu po paraliais, negaliu su vaiku i lauka iseit, prilipau prie kedes, akys isvarvejo, seiles nutyso .....
ale Tacitos kad negirdet, kazin dar tuos kumscius vis laikyt, kazin kaip tau brangioji tas paparcio ziedas ar laimingas buvo?????
Sveikos troliamanes Beziurint Jusu grozius ir as jais susigundziau Tik as uzsiskiau odine apyranke, man tokios labai patinka. Tik kazi ar neprasoviau Cia Jus tik sidabrinemis rodotes...
QUOTE(Ramja @ 2010 06 26, 18:38)
Tik kazi ar neprasoviau Cia Jus tik sidabrinemis rodotes...
Neprašovei Turim ir odines
QUOTE(Song @ 2010 06 26, 18:43)
Neprašovei Turim ir odines
Turim turim - kaip be jų
QUOTE(Ramja @ 2010 06 26, 18:38)
Sveikos troliamanes Beziurint Jusu grozius ir as jais susigundziau Tik as uzsiskiau odine apyranke, man tokios labai patinka. Tik kazi ar neprasoviau Cia Jus tik sidabrinemis rodotes...
Turim ir odinių Kokios spalvos taviškė?
Taciau odines tiek gausiai neveriamos, ar as klystu?
Pasidariau sau dovana, busimo gimtadienio proga (nors jis tik metu pabaigoj ) Bet uztad kaip bus lengva sakyti ko dovanu noriu
Pasidariau sau dovana, busimo gimtadienio proga (nors jis tik metu pabaigoj ) Bet uztad kaip bus lengva sakyti ko dovanu noriu