Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar sužavėjo vasaros naujiena - auskarai? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 26, 14:59)

o tau nera galimybiu iki megos nulekt? nz kada vaz. galiu paimti jei butu panasus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 06 26, 15:03)
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 26, 14:59)

o tau nera galimybiu iki megos nulekt? nz kada vaz. galiu paimti jei butu panasus mirksiukas.gif

parasiau i AZ smile.gif
Papildyta:
QUOTE(norma @ 2010 06 26, 13:58)
Merginos rasausi i jusu bureli  gathering.gif
Siandien nusipirkau startini rinkinuka  blush2.gif  du gavau dovanu, ir dar tu siaip nusipirkau, kad graziau atrodytu  tongue.gif

pradzia super, derinukas irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 06 26, 14:14)
padariau foto tik sunku perteikti ju grozio  wub.gif

Bus labai daili apyrankė vien tik iš labradoritų.
Pasigirsiu. Turiu, turbūt, brolį dvynį antrojo ax.gif .
Beje, turbūt žinot, kad labradoritas saugo nuo blogos energijos ir, liaudiškai įvardinant, "nuo blogos akies". Ką jau kalbėt apie visą apyrankė iš šių akmenukų thumbup.gif
Atsakyti
dzaska, ant ko ten uzdejus ta apyranke darei foto niekaip nesuprantu? g.gif
bet jau grazuuu, negaliu nueit nuo kompo flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 26 birželio 2010 - 14:36
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 26, 15:34)
dzaska, ant ko ten  uzdejus ta apyranke darei foto niekaip nesuprantu?  g.gif
bet jau grazuuu, negaliu nueit nuo kompo  flirt.gif

patikekit visas kelias raudonas kol foto dariau ,kieme yra baseinukas ir pilnas zydinciu leliju negaliu net pagalvot jei butu ikrite mano labradoritai doh.gif , ir dar butu kokia foto varle tupejo ant lapo pabijojau det lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasirodau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2010 06 26, 15:47)
Pasirodau

ojeiiiii tikrai dvinukai thumbup.gif grazu labai ir ta gelyte nuostabi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 06 26, 15:46)
patikekit visas kelias raudonas kol foto dariau ,kieme yra baseinukas ir pilnas zydinciu leliju negaliu net pagalvot jei butu ikrite mano labradoritai  doh.gif , ir dar butu kokia foto varle tupejo ant lapo pabijojau det  lotuliukas.gif

nu geras, nu ***** gerai, kad nuosavas baseinukas, o ne koks miesto centre dar yahoo.gif nu bet nuotrauka super thumbup.gif , galetum kokiam konkurse sudalyvaut, arba imesk i amerikonku puslapi, lai seile pavarvina, kaip mes kartais is ju smile.gif
Grice grazu, jei man Rasida prigriebs , bus trynukai gathering.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 26 birželio 2010 - 14:54
QUOTE(dzaska @ 2010 06 26, 15:46)
patikekit visas kelias raudonas kol foto dariau ,kieme yra baseinukas ir pilnas zydinciu leliju negaliu net pagalvot jei butu ikrite mano labradoritai  doh.gif , ir dar butu kokia foto varle tupejo ant lapo pabijojau det  lotuliukas.gif

Nu tu duodi... doh.gif labradoritus tai butum izgrebus, kaip nors gi ne i lauko toleta imetus butum , kaip as kadaise, naujas klumpes, is armenijos, ar gruzijos, tik ta diena kaip tik kai parveze mama...tai gerai, kad medines buvo... lotuliukas.gif neskendo... ax.gif
O jei pati insiabarojus butum, ir islystum su tais leliju lapais ant galvos,saknim apsivijusiom aplink kakla...ir komplekte varle ant nosies kurkia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 26, 15:52)
galetum kokiam konkurse sudalyvaut, arba imesk i amerikonku puslapi, lai seile pavarvina, kaip mes kartais is ju smile.gif

galima butu reik paprasyti kad drauge su savo fotiku atlektu kol zydi lelijos foto grazios butu ir apyranke prisirisciau kad i dugna pas karpiukus nenueitu lotuliukas.gif ziauru vietoj to kad savo foto daryciau dabar akmenu ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
trumpam užlėkiau į antrus namus, bandau skaitinėt, bet laiko nėra.
QUOTE(light blue @ 2010 06 26, 13:38)
SIMRE, ką gero Aleksoto turguje radai? Kiba ten trolių irgi kur nors prie padangų yra? tongue.gif

blink.gif blink.gif blink.gif kokia proga esu sekama? Tu mane pažįsti????

Beje, ten visokių gėrybių rat galima - vaikui dviratį nupirkau, užtai ir troliams lieka, kai ne parduotuvėj tokie pirkiniai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 26, 15:52)
Grice grazu, jei man Rasida prigriebs , bus trynukai  gathering.gif  clap.gif

Man aciu sakyk, kad as nepapirkau... didis.gif assa.gif ...bet as visai nesigailiu... liezuvis.gif
As daugiau nepirksiu, kol nesugalvosiu su kuo derinsiu... schmoll.gif Naslaites su labradoritais superinis variantas...bet as noriu, kazko kito...pati nezinau...kai sugalvosiu tada... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 26 birželio 2010 - 15:02