Ragana_ sveikai pavydziu juros gero poilsio
Laisvė na ir grozius nutverei man kampuotas grazus man gintarai grazu maisyti su oniksu
noriu agatu eriukaha neerzink pati tai turi
suveriau Labradoritus na ir grozis ojei... einu fotosesija daryti
Sveikos, nesveikosios
LAisve, gintarai jėginiai, bet labiausiai lenkiuosi raižytam
SIMRE, ką gero Aleksoto turguje radai? Kiba ten trolių irgi kur nors prie padangų yra?
Radau progą troliui, Rasidai jau pasidžiaugiau Poryt septintosios metinės vedybų Sakau reik gal juodo šarvuočio Gedulingai progai paminėti Aišku, buldozeris išvis būtų kaip čia buvęs, bet...nepasiekiamas jis ant staigiaus Tai eisiu kinietiškų pasižiūrėti
LAisve, gintarai jėginiai, bet labiausiai lenkiuosi raižytam
SIMRE, ką gero Aleksoto turguje radai? Kiba ten trolių irgi kur nors prie padangų yra?
Radau progą troliui, Rasidai jau pasidžiaugiau Poryt septintosios metinės vedybų Sakau reik gal juodo šarvuočio Gedulingai progai paminėti Aišku, buldozeris išvis būtų kaip čia buvęs, bet...nepasiekiamas jis ant staigiaus Tai eisiu kinietiškų pasižiūrėti
QUOTE(light blue @ 2010 06 26, 13:38)
Aš irgi panašią progą radau - už kelių dienų 7-os pažinties su vyru metinės, tai jau užsiminiau, kad ta proga tikiuosi gaut karoliuką
Merginos rasausi i jusu bureli
Siandien nusipirkau startini rinkinuka du gavau dovanu, ir dar tu siaip nusipirkau, kad graziau atrodytu
Siandien nusipirkau startini rinkinuka du gavau dovanu, ir dar tu siaip nusipirkau, kad graziau atrodytu
QUOTE(norma @ 2010 06 26, 13:58)
Turkio su alyvine, mmmm Mano pirmoji pilnai sukomplektuota apyrankė irgi buvo šių spalvų, nors karoliukai visai kiti (tik prizmė buvo ir manojoje). Derinau pagal Tibeto šarvuotį, tau jis irgi praverstų
QUOTE(norma @ 2010 06 26, 13:58)
Koks gražus derinukas, labai.
Papildyta:
QUOTE(dzaska @ 2010 06 26, 14:14)
Džaska, erzini? Jau tas žvilgantis labradoritas Fantastika.
Eik tu sau, tas antras nuo viršaus Duokit valerijono
padariau foto tik sunku perteikti ju grozio
Ir foto, ir apyrankė superiniai
visom dekui man paciai reik valerijono nes dziuogiuos kai nenormali .
Bet dar kas norit tikrai panasus yra megoj palikau
Sprogsiu sriubos troliskos prisilapojau
Bet dar kas norit tikrai panasus yra megoj palikau
Sprogsiu sriubos troliskos prisilapojau
Sveikos.
O man Laisves tas murzius graziausiais. Inkliuzas irgi super, nu bet kam ji taip apkarpe? Man graziau ivairaus dydzio, spalvos, storio, bet lygiu pavirsiumi.
Ir agatai apkarpyti negrazu. Labradoritams tinka, oniksui. Nors jei matyciau lygu, gal ir ta pati sakyciau
O man Laisves tas murzius graziausiais. Inkliuzas irgi super, nu bet kam ji taip apkarpe? Man graziau ivairaus dydzio, spalvos, storio, bet lygiu pavirsiumi.
Ir agatai apkarpyti negrazu. Labradoritams tinka, oniksui. Nors jei matyciau lygu, gal ir ta pati sakyciau
padariau foto tik sunku perteikti ju grozio
A S N E G A L I U A T S I G A U T
KUR MAN TOKI GAUT KAIP ANTRAS NUO VIRSAUS?????