QUOTE(Gricė @ 2010 06 25, 07:34)
Labai noriu įsigyti gintarinius trolius. Tad jei kuri turi ir sugalvos parduoti - aš pirma
Nugi gintaru yra sociai Megoj...visokiu idomesniu...tikrai galima issirinkt..
Bet man kolkas ju gana...ba visciukai netelpa ir taip...
Ir labradoritu superiniu dauk gavo
labai buvo grazus sviesiai, sviesiai pilki, be jokiu nesvarumu...Gal kokius sesis tai tikrai turi, tikrai galima issirinkt,...as du norejau atsidet...bet pagalvojau, reik susilaikyt...tai va siandien taip dziaugiuosi tuo....
Laba ryta visoms
Papildyta:
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 25, 08:59)
Laba ryta,
nu kokios apzoros tos amerikonkos
O cia tai jega
tokiu ir as noreciau, mane tie didieji per viduriuka veza... bet kad 100dol vienas ir dar daugiau kainuoja....nu nieko, kada neturesiu kur det pinigu, papirksiu turiu jau nuziurejus, liko mazmozis - nupirkt...
Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 25, 09:16)
Labai draugiška...
Nu gi cia labai lietuviskas bruozas, jei man skauda, tegu ir jums skaudes...
Jei as negaliu uzmikt po tokiu vaizdeliu ,tai ir jus kankinkites...nemiegokit
Papildyta:
QUOTE(Tacita @ 2010 06 25, 11:38)
Mergaiciai,galiu pirkti 4 gintarus,bet aklai,nemacius-jei paimsiu ir man nepatiks,ar kuriai reikia?Ir du perlus juodus.Kainos lietuviskos.Ne is anapus svieto.Bet cia jei man nepatiks.vat galvoju-imt ar ne.
Nesiulau, gintaru pirkt aklai...perlus tai imk...bet ir tai zinok kiek ju buvo nekokybisku, kad tu zinotum, apraizytu tokiu...o gintarai, tai nejoks cia deficitas...geriau jau pamatyt,...va maniskis, dzaskai iskart pasake, kad netinka, nu pagal dydi ir t.t...o man jis pats paciausias...as va kitokio dabar nenoriu,...o va dabar kur pas dzaska jai labai patiko...o man patiko, bet pagalvojau, gerai,kad ji sau palieka, nes man ne labai tinka... kitoks visai facetavimas,...bet jei tau nesvarbu koki gausi, tai tada super...
Bent as aklai nepirkciau, nes va Megoj labai dauk buvo tu gintaru...idomiu tikrai, labai,labai...bet neuzkabino mane ne vienas...
O kazkam bus patys paciausi...
Papildyta:
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 25, 12:06)
o as vat surizikavau, papirkau ybejuj is vokieciu va perlus tokius, ir laukiu dabar
Tokius fioletavai pilkus, turiu keturis...bet rudo
neturiu...gal rudos apyrankes uzsinoret...visgi ruduo greit...
Papildyta:
QUOTE(Tacita @ 2010 06 25, 12:16)
aciu uz info.beje,vilniuj maciau kazkoki patrupejusi
Panoramoj buvo patrupejes,...o va macius buvau dar akropoly viena...idomu tas koks...o gal jau nebera, nu bent po mano parasymo, tai jau tikrai nebus...