Grazu
As turiu is senu laiku, kokiu 50-60 metu senumo, verinuka. Tai bandziau ir su adata , ir su reztuku viena karoliuka. Koks isorej, toks viduj. Ir pries kokius 3-4 metus pirkta. Tas pats. O kur lupasi, tai stiklas viduj, papurksta gal kokiu perliniu mirkalu. Kainuoti gali 10 litu gal.Uz darba ir sidabriuka viduj.
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 25, 12:36)
Gražu, tikrai.
QUOTE(Gricė @ 2010 06 25, 07:34)
Labai noriu įsigyti gintarinius trolius. Tad jei kuri turi ir sugalvos parduoti - aš pirma
O tu žinok, kad jų dar ir pardavimo vietose rast eina Jei niekas neparduos, pereik per taškus, gal rasi ką
QUOTE(danske @ 2010 06 25, 09:50)
Noa , tas ryzas katinas ar kate? Neturim katino, bet norim labai.
Katiniukas ten. Sakė, labai gero būdo, pats fainasis, labai murkuoja Palauk, paieškosiu, tik ten jo nuotrauka kokia tai nelabai graži, yra gražesnių: http://www.cornishrex.lt/kaciukai/i/
Bet veislynas labai rimtas, už tą duodu kepurę prikakot, jokių bliadstvų. Ne tai, kad perki kornišą, o gauni bb žino ką...
QUOTE(norma @ 2010 06 25, 09:53)
Bet ziuriu kad cia nemazai reksininkiu+trolininkiu sioj temoj, manau pritapsiu as pas jumi ryt vaziuoju pirkti startine grandinele, gausiu du karoliukus dovanu, bet manau neuzteks man tu dvieju ryt ...
Taigi vat, kad kažkaip keistai gaunasi - pas ką reksai pritraukia trolius, pas ką troliai reksus
QUOTE(Tacita @ 2010 06 25, 11:38)
Mergaiciai,galiu pirkti 4 gintarus,bet aklai,nemacius-jei paimsiu ir man nepatiks,ar kuriai reikia?Ir du perlus juodus.Kainos lietuviskos.Ne is anapus svieto.Bet cia jei man nepatiks.vat galvoju-imt ar ne.
Tai bent aprašą lai duoda, kad perlai be defektų. Ir gintarai - facetuoti ar ne. Jei gintarai tamsūs, tai aš kaip ir rizikuočiau gal
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 25, 12:36)
Pabandziau siandien suvert toki varianta maisydama akmenis su turimom gelem va, ir dabar sedziu apsipatenkinus kaip jums tai ar bent grazu?
Labai gražu
Perlų lupimasis - nu iš esmės teoriškai gal gali, jei koks nelygus? Nes gi sraigė tai sluoksniais augina Bet praktiškai tai tie sluoksniai priaugę turi būt, nu kaip kriauklės viduj, gi kriauklių vidus tai nesilupa.
Kita vertus... Kartą paėmiau ir vieną upinį perlą sutraiškiau su replėm, taip sau, kad sužinočiau, kas viduj. Ne trolinį, aišku Tai jis buvo visas iš sluoksnių, kaip širšių lizdas, ir patrėškus tie sluoksniai atsiskyrinėjo... Gal upiniams perlams tas atsitinka?
QUOTE(Tacita @ 2010 06 25, 11:38)
Mergaiciai,galiu pirkti 4 gintarus,bet aklai,nemacius-jei paimsiu ir man nepatiks,ar kuriai reikia?Ir du perlus juodus.Kainos lietuviskos.Ne is anapus svieto.Bet cia jei man nepatiks.vat galvoju-imt ar ne.
Na, pirmiausia, tai nors foto norėčiau pamatyt aklai nemačius pirkti, tai ką aš žinau, baisoka
Katiniukas ten. Sakė, labai gero būdo, pats fainasis, labai murkuoja Palauk, paieškosiu, tik ten jo nuotrauka kokia tai nelabai graži, yra gražesnių: http://www.cornishrex.lt/kaciukai/i/
Bet veislynas labai rimtas, už tą duodu kepurę prikakot, jokių bliadstvų. Ne tai, kad perki kornišą, o gauni bb žino ką...
Taigi vat, kad kažkaip keistai gaunasi - pas ką reksai pritraukia trolius, pas ką troliai reksus
Noa, o gal pacios katinas is sio veislyno? Nes mano is sio is ,,E" vados Eagle
QUOTE(norma @ 2010 06 25, 13:34)
Noa, o gal pacios katinas is sio veislyno? Nes mano is sio is ,,E" vados Eagle
Mano - aaa - ir iš to, ir ne iš to Mano Kuzma, jis dirbs tatuku šitam veislynui, kai užaugs didelis, jei viskas bus gerai, bet gamybos jis kitos Aš tik pažįstu Gravel ir žinau, kaip ana tuos katinus veisia ir koks ten mokslas, ir kiek ten darbo beigi išlaidų Aš, durna, anksčiau maniau, kad du katinus suleidi, ir viskas, veisimas įvyko
Ir beje, būtent Gravel mane užkrėtė troliais Ir katinais, bet pirmiau troliais
Fontenay, taip gaiviai atrodo
Esi pasiryžusi išsaugoti jo vyriškumą? Mūsų kašaras yra "ono", nes jau buvo pradėję kentėti vaikai. Dar gerai, kad teritorijos nebuvo sugalvojęs žymėti...
QUOTE(Noa @ 2010 06 25, 13:46)
Mano Kuzma, jis dirbs tatuku šitam veislynui, kai užaugs didelis,
Esi pasiryžusi išsaugoti jo vyriškumą? Mūsų kašaras yra "ono", nes jau buvo pradėję kentėti vaikai. Dar gerai, kad teritorijos nebuvo sugalvojęs žymėti...
Va del to zymejimo ir as bijau katino. Jei idarbinti, tai neisvengiamai namuose kvepes,nebet ono. Pas pazistamus yra tatukas. Kad ir kiek to darbo jam duoda, vistiek randa kur purksteleti.
Na va, pagaliau prisiduodu su vaizdais, kokybė ne kokia, bet mano begalinės laimės esmė matosi
QUOTE(rita7777 @ 2010 06 25, 16:17)
Na va, pagaliau prisiduodu su vaizdais, kokybė ne kokia, bet mano begalinės laimės esmė matosi
as kaip suprantu tu cia universiteto baigimo proga pasidovanojai ane lyg pamenu zinok super variantas ir dovana ir atminimas ir dar su data graviruota nu fainai sakes
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 25, 16:38)
as kaip suprantu tu cia universiteto baigimo proga pasidovanojai ane lyg pamenu zinok super variantas ir dovana ir atminimas ir dar su data graviruota nu fainai sakes
čia draugas ir jo tėveliai man staigmeną padarė dabar jau suku galvą kokio sekančio noriu
Sveikutes,
norejau paklausti kiek LT kainuoja "startine" grandinele ant rankos?
Latvijoje ziurejau tai panasiai butu 400 litu, plius uzsegimas.
Gundaus ir as labai i juos, tik jau kainos ju kandziojasi
norejau paklausti kiek LT kainuoja "startine" grandinele ant rankos?
Latvijoje ziurejau tai panasiai butu 400 litu, plius uzsegimas.
Gundaus ir as labai i juos, tik jau kainos ju kandziojasi