Tacita cia tau, kad spakainai miegotai ir grazius sapnus sapnuotai
QUOTE(Song @ 2010 06 24, 00:15)
Aha, man irgi
...nes agatą jau turi
Papildyta:
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 24, 00:40)
Tokia lietuviška palangė... Gal Tu našlaites kolekcionuoji, tik gerai pasislėpus
QUOTE(rasida @ 2010 06 24, 00:50)
...nes agatą jau turi
Agatą turiu, o į našlaites vis žiūriu žiūriu ir nematau, kas jus jose taip veža
QUOTE(Song @ 2010 06 24, 00:54)
Agatą turiu, o į našlaites vis žiūriu žiūriu ir nematau, kas jus jose taip veža
Man tai reikėjo prie tibetinio šarvuočio, nes identiškai tokia pat spalva...
Laba, našlaitės ir agatai Dirbat nušilusios Jau fūrom tuoj troliai į temą riedės O UK ar Danijoje jų nėra?
Vakar aš iš savo mizerio irgi susivėriau kažką link balto, nusegiau šalin leopardą, voverę ir uniką oranžinę. Ir...nenoriu jų visai atgal priimti Bet gal čia protas ir širdis vasarą taip šaukiasi?
Vakar aš iš savo mizerio irgi susivėriau kažką link balto, nusegiau šalin leopardą, voverę ir uniką oranžinę. Ir...nenoriu jų visai atgal priimti Bet gal čia protas ir širdis vasarą taip šaukiasi?
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 24, 00:40)
Labas rytas-gerai kad anksciau miegot nuejau nei sitas foto pamaciau .
Labas rytas,
taip Raganele as jau senai stoviu pas tave eileje prie agato
taip Raganele as jau senai stoviu pas tave eileje prie agato
Labas rytas rasidos, Song ir dzaskos grožybės
Beldžiu ir troliais barškinu
Kai mano dukra laikė stojamuosius į Licėjų, merginos taip gerai barškino, kad ir įstojo
Antra Aš kartais pagalvoju, kad gal ir man reikėtų kažkokio kabančio kankaliuko paįvairinimui. Žinoma, to juodo, špinelio
Ir man nereikia Našlaitę vieną turiu, ir gana.
QUOTE(Tacita @ 2010 06 23, 21:37)
beje,mergai.....laikykit uz mane kumscius .Su sviesiomis mintimis,laikykit kumscius,labai prasau.iki rytojaus kazkur pietu.Nieko neklauskit kodel,tik burbtelekit-ni pucha ni pera ir pabelskit i medi
Beldžiu ir troliais barškinu
Kai mano dukra laikė stojamuosius į Licėjų, merginos taip gerai barškino, kad ir įstojo
QUOTE(dzaska @ 2010 06 23, 22:41)
O as zaidziu jau baisiai baltos noriu ..zinoma dar truksta bet..kaskas isejo pasakykit kur graziau
Antra Aš kartais pagalvoju, kad gal ir man reikėtų kažkokio kabančio kankaliuko paįvairinimui. Žinoma, to juodo, špinelio
QUOTE(Enita @ 2010 06 23, 23:48)
Bet tai kaip gerai, kad man nereikia nei našlaičių, nei agatų
Ir man nereikia Našlaitę vieną turiu, ir gana.
Mergos,laikykit kumscius pasirodo iki ryt mazdaug pietu,barskinkit troliais kiek galit uz mane,o tai as nagus nusigrausiu iki rytojaus-kaip istvert
QUOTE(Tacita @ 2010 06 24, 11:41)
Mergos,laikykit kumscius pasirodo iki ryt mazdaug pietu,barskinkit troliais kiek galit uz mane,o tai as nagus nusigrausiu iki rytojaus-kaip istvert
Tai bent užsimink, apie ką tu čia, kad žinotume, kokios temos troliais barškinti
QUOTE(Tacita @ 2010 06 24, 11:41)
nuo vakar laikau taip sugniauzus, kad jau paskaudo net, sakyk gi grieciau viso to esme...
Su Joninėmis!!! Janinų rodos neturime
Jau facebook yra nuotraukos iš klubo susitikimo Troliu klubas Kaune jeigu kam idomu.
Ir nors ir būtų labai juokinga, aš irgi stoju eilėje pas Raganėle dėl agatų nors jie man ir nederės niekur (todėl ir nepirkau kai buvo), bet visgi jie baisiai gražūs...
Jau facebook yra nuotraukos iš klubo susitikimo Troliu klubas Kaune jeigu kam idomu.
Ir nors ir būtų labai juokinga, aš irgi stoju eilėje pas Raganėle dėl agatų nors jie man ir nederės niekur (todėl ir nepirkau kai buvo), bet visgi jie baisiai gražūs...