QUOTE(ciurka @ 2007 06 07, 00:12)
as krikstysiu berniuka ir jau matau vizija - stalai baltom staltiesem - per jas nutiestos zydro atlasinio kaspino juostos, keletoje vietu mazytes skaidraus stiklo vazeles su neuzmirstuolem perjuostom zydru ir bltu plonu kaspineliu, nt stalo pribarstyta neuzmirstuoliu ziedeliu. atalpos puostos baltais ir zydrais balionais bei iskarpytais popieriniais angelais ar bateliais
vizija man patinka, bet ar imanoma liepos viduryje gaut neuzmirstuoliu?? reiks apgalvoti kitu gelyciu variantus. bet kad butu kokios a la laukines
gal turite pasiulymu??
Laba,neuzmirstuoles tu turi uomeni tokios melsvos maziukais ziedukais
jei tos pacios ,kiek pamenu jau turetu but perzidejusios tokiu metu liepos men. ir seip labai megsta dregme nelabai ant staltiesiu pabarstysi susitrauks ir nebus grozio
o jei dar bus karsta.
as seip is kaimo kilus kiek acimenu tai lubinai ramunes turetu zydet
savo vaikam krikstynoms del papuosimo tai galvoju
turiu pora taauriu dovanotu talpa apie trys litrai
jose vandens leliju pamerkti aplink mazu zvakuciu uzdekti,bet esu ir mazesnes talpos taurese macius na gal kokio litro su vandens lelijom man tirai patoko ,dabar taip pagalvojau ir i paprastas taures imerkti geliu aplink mazu zvakusiu
tirai galima sugalvoti bet jau geriau merkti i vandenuka,kad pacioms paskui nebutu pikta ,kad nuvyto gelytes be laiko