Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti krikštynų stalą?

Ievasta pati darei kabancius papuosimus? Gal kas zino kaip juos pasidaryti? blush2.gif
Ir gal zino kaip grilianda su uzrasu krikstynos pasidaryti ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smeli @ 2013 06 30, 07:43)
Ievasta pati darei kabancius papuosimus? Gal kas zino kaip juos pasidaryti?  blush2.gif
Ir gal zino kaip grilianda su uzrasu krikstynos pasidaryti ?  ax.gif

Pati, mokiausi youtubej biggrin.gif , is tikro l.paprasta, tik laiko tam reikia tureti, o girlianda as dariau ant platesnes atlasines juosteles iskarpiau is kartono zuikio figureles, ant kiekv.zuikio po raide ir prisegiau su krikstynu segtuku/dekoru prie juosteles, dviem eilem, virsuje krikstuko vardas, apacioje krikstynos, gavosi graziai mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikos, temos neseku, dalyvauju kitoj temoj, tai tik įmetu nuorodėlę apie mūsų prabėgusias krikštynas. Kelios mano darytos nuotraukos, vis dar laukiu tikrųjų iš fotografo. Matosi girlianda, kurią labai paprastai dariau, bet atrodė liuks, nuotraukoj kiek trūksta vaizdo - ant pastelinio spalvoto popieriaus suklijavau popierines nėriniuotas servetėles, o ant jų raideles iškirptas (worde gražų šriftą susiradau), viską suvėriau ant atlasinio kaspino. Pom pom'sus pirkau, nes daryti man būtų išėję brangiau, o ir laiko sutaupiau. Dėžutes lauktuvėms pati dariau, labai papuošė stalą. Gaila, kad stalo puošyba gerai nesimato smile.gif

http://public.fotki....my-first-album/

Papildyta:
Jei kas domina, klauskit, gal ir šitą temą paseksiu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Va tokias geles dariau:
user posted image
user posted image
user posted image
Buteliai gaivai:
user posted image
Dar po kelias nuotraukas vaiko klijavau ant A4 lapo ir laminavau-klijavau ant stulpu terasoj
Atsakyti
07.26 mergikes krikstynos kaune,jei kam atlieka kokiu puosmenu,perimciau i az.aciuka
Atsakyti
QUOTE(arūnė86 @ 2013 07 03, 12:48)
Sveikos, temos neseku, dalyvauju kitoj temoj, tai tik įmetu nuorodėlę apie mūsų prabėgusias krikštynas. Kelios mano darytos nuotraukos, vis dar laukiu tikrųjų iš fotografo. Matosi girlianda, kurią labai paprastai dariau, bet atrodė liuks, nuotraukoj kiek trūksta vaizdo - ant pastelinio spalvoto popieriaus suklijavau popierines nėriniuotas servetėles, o ant jų raideles iškirptas (worde gražų šriftą susiradau), viską suvėriau ant atlasinio kaspino.  Pom pom'sus pirkau, nes daryti man būtų išėję brangiau, o ir laiko sutaupiau. Dėžutes lauktuvėms pati dariau, labai papuošė stalą. Gaila, kad stalo puošyba gerai nesimato smile.gif

Papildyta:
Jei kas domina, klauskit, gal ir šitą temą paseksiu biggrin.gif  ax.gif

Matau buvo graži, jauki šventė 4u.gif
Atsakyti
Mes puosemes kavineje tai as tik ant stalo paberiau puostu saldainiu. Taip pat juos naudojom fotosesijos metu gamtoje. Nupirkau roziniu saldainiu skaidriame popieriukyje, tada padarem labai labai daug mazulyciu kaspiniuku ir paklijavom ant kievieno saldainio po du i tas vietas kur sukasi saldainio popierelis... Gavos grazus roziniai akcentai kaip akmeneliai pabarstyti po stala... Vaikai valge juos smile.gif

Taip pat turejau minti nupirksti roziniu zefyru ir jais dekoruoti stala... Zefyra padalini i dvi dalis ir ta vidine lipniaa dali galima i cukraus pudra pavolioti kad neliptu prie stalo... ir tada vel arba ant stalo pametyti graziai, arba i lekstuciu dekoravima kazkaip itraukti... Man grazu kaip taip is paprastu dalyku puosiamas stalas... ax.gif
Atsakyti
Taip pat turejau minti nupirksti roziniu zefyru ir jais dekoruoti stala... Zefyra padalini i dvi dalis ir ta vidine lipniaa dali galima i cukraus pudra pavolioti kad neliptu prie stalo... ir tada vel arba ant stalo pametyti graziai, arba i lekstuciu dekoravima kazkaip itraukti... Man grazu kaip taip is paprastu dalyku puosiamas stalas...  ax.gif

Nepritarčiau,kad zefyras-tai stalo puošmena...ir dar perpjauta pusiau biggrin.gif ir pamėtyta ant stalo doh.gif o gal jums zefyras labai didelis skanėstas ir grooožis....... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 07 20, 14:13)
Nepritarčiau,kad zefyras-tai stalo puošmena...ir dar perpjauta pusiau  biggrin.gif  ir pamėtyta ant stalo  doh.gif    o gal jums zefyras labai didelis skanėstas ir grooožis....... biggrin.gif

Mes kalbam apie vaiku stalo puosima, man zefyras is esmes yra grazus, taip pat skanus ir daznai namuose smaliziaujam jais. Nezinau kaip jus isivaziduojate juos perpjautus, nes jie siaip yra sudeti po du, tai turiu omenyje atskirti dvi puseles. O metymas... nezinau as visada vaiku stala dekoruoju butent vaikiskais skanumynais. Daznai naudoju spalviskai arba pagal pasirinkta tema parinktus guminukus ivairius, pastiles svelniu atspalviu irgi pagal tema ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2013 07 20, 15:49)
Mes kalbam apie vaiku stalo puosima, man zefyras is esmes yra grazus, taip pat skanus ir daznai namuose smaliziaujam jais. Nezinau kaip jus isivaziduojate juos perpjautus, nes jie siaip yra sudeti po du, tai turiu omenyje atskirti dvi puseles. O metymas... nezinau as visada vaiku stala dekoruoju butent vaikiskais skanumynais. Daznai naudoju spalviskai arba pagal pasirinkta tema parinktus guminukus ivairius, pastiles svelniu atspalviu irgi pagal tema ir t.t.

Aš puikiai suprantu,kad vaikų....bet,kad apie krikštynų stalo puošimą kalbam....tai ir sakau,kad man zefyras tai tikrai ne tokios šventės stalo puošmena....aišku,čia kiekvienam savo.....dėl skonio negalima labai ginčytis kas ko nori primėtyti ant stalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 07 20, 16:32)

Aiksu kad kievienas supranta ir puosia pagal savo skoni. Tarkim as niekada nedaryciau krisktynu saldainiu su savo vaiko nuotrauka schmoll.gif Kazkoks pasityciojimas kai glamzo tavo vaiko veideli kaip siuksle ir meta i siuklyna, arba patirpes sokoladas istaukuoja ta saldaini doh.gif O ziurek kitam tai priimtina ir netgi visai grazu atrodo.

As isvis vaiktau po parduotuves ir dairausi kas man tiktu ir kuom as netadiciskai galeciau papuosti kokia svente... nekopijuoju SM urminiu minciu schmoll.gif Pamenu kad pries 15 metu dirbdama vaiku restorane jau tada puosdavau interjera taip dabar madingai pomponais lotuliukas.gif Darydavom is ju mergaitem kaspinus kaip i plaukus arba risdavom ant rankyciu rolleyes.gif Berniukai padare dovanodavo savo mamytem pasipuosti blush2.gif

Dar prisiminiau viena papuosima. Jei puosiate sale taip bumbolais popieriaus, tai suderinus spalvas galima is serveteles padaryti toki pati ant stalo mazesni, ji praskleidus ideti koki obuoli ar kita stovinti vaisiu ir ismeigti i visa tai stalo kortele 4u.gif Sitaip puoseme restorana per valentino diena smeigiau sirdeles su zodziais....

Dar kas turite galimybe labai grazu ant lubiniu sviestuvu (cia buna taip ne namuose o kazkur kavinese ar restoranuose) uztiesti audeklus (nezinau kaip paaiskinti tokias kaip bures tik lygegreciai luboms, ali buti is kokio tiulio, organzos ar uzuolaidinio audinio kokio lengvesnio) ir ant tu buriu galima uzmesti ivairius iskarpytus motyvus... geles, sirdeles, angeliukus jei krikstynos. Uzdegus sviesas graziai visa tai persisviecia ir zaidzia ant lubu 4u.gif
Atsakyti
krikštynų stalą galima gražiai papuošti gyvomis gėlėmis ir angeliukais iš popieriaus smile.gif

QUOTE(arūnė86 @ 2013 07 03, 13:48)
Sveikos, temos neseku, dalyvauju kitoj temoj, tai tik įmetu nuorodėlę apie mūsų prabėgusias krikštynas. Kelios mano darytos nuotraukos, vis dar laukiu tikrųjų iš fotografo. Matosi girlianda, kurią labai paprastai dariau, bet atrodė liuks, nuotraukoj kiek trūksta vaizdo - ant pastelinio spalvoto popieriaus suklijavau popierines nėriniuotas servetėles, o ant jų raideles iškirptas (worde gražų šriftą susiradau), viską suvėriau ant atlasinio kaspino.  Pom pom'sus pirkau, nes daryti man būtų išėję brangiau, o ir laiko sutaupiau. Dėžutes lauktuvėms pati dariau, labai papuošė stalą. Gaila, kad stalo puošyba gerai nesimato smile.gif

labai fainai pas tave viskas atrodė biggrin.gif
Atsakyti