Labas,mamytės,atšventėm krikštynas,viskas vyko super,o stalą buvau papuošusi berniukui mėlyna-balta spalvytėm. Per vidurį tiestas mėlynas tinklelis,padėliojau mėlynų ir baltų akmenukų, kraštuose mėlynų ir baltų karpytų angeliukų,jų iškarpą radau šioje temoje,(nepamenu kam padėkoti tik... ),o atrodo jie . Nupirkau nedideles vazeles,jas ir žvakidę aprišau mėlynais kaspinėliais,pervėriau batukais,kitas soskėmis stiklinėmis,o pamerkiau iš laukų pririnkusi pievos gėlių(mėlynų ir baltų). Per šventę degė mėlyna kubinė žvakė,puošta batukais(pirkau žvakių fabrikėlyje,Kaune Savanoriuose),servetėles dėjome paprastai į lėkštutes,jos melsvos su batukais. Puokštes ir saldainių medį dar papuošiau mėlynais ir baltais drugeliais ir balandžiukais. Prie kėdės,kur sėdėjau aš su mažyliu,pririšau mėlyną helinį balioną su batukais,o į salę primėtėme pripustų balionų mėlynų ir baltų su krikštynų užrašais ir visiem šokantiems ir vaikams buvo ką veikti su jais O visokių krikštynų atributikų ir smulkmenų,prizų ir siurprizų galima nusipirkti Kauno bazėje,pigiai ir tokių pačių kaip siūlo internetinės parduotuvės,tik matysite realiai ir kainos perpus mažesnės. Na va,gal kam pravers mano rašliava...
QUOTE(vilmuteeee @ 2012 07 03, 12:31)
Labas,mamytės,atšventėm krikštynas,viskas vyko super,o stalą buvau papuošusi berniukui mėlyna-balta spalvytėm. Per vidurį tiestas mėlynas
labai grazu sakykit o koks cai tinklelis tas melynas? ne organza kaip suprantu.
QUOTE(rituker @ 2012 05 01, 00:49)
Kokia nuostabi idėja Paprasta ir labai žavinga.
O kaip pritvirtinta pati kortelė? Priklijuota? Ar tiesiog obuolio kotelis skeltas į dvi dalis?
QUOTE(BA @ 2012 07 03, 20:35)
Kokia nuostabi idėja Paprasta ir labai žavinga.
O kaip pritvirtinta pati kortelė? Priklijuota? Ar tiesiog obuolio kotelis skeltas į dvi dalis?
Aciu
Obuolio kotelis skeltas
QUOTE(sandrixe @ 2012 07 03, 12:32)
labai grazu sakykit o koks cai tinklelis tas melynas? ne organza kaip suprantu.
Galima ir organzą tiesti...o tą tinklelį radau bazėle kur būna pirkti visokių dalykėlių daryti na pvz saldainių medžius ar puokštes...jis toks plonytis...sakė neseniai atsirado...susuktas į rulonėlį,yra įvairiausių spalvų...man rodos mačiau,kad gėlių puokštes kartais į jį suka...jo kraštai gerai laikosi,nebrizgyja...
QUOTE(rituker @ 2012 07 03, 22:48)
Apžiūrėjau obuolių kotelius ir dar vienas klausimas Ar daug "susigadina" obuoliukų, nes pabandžiau perskelti ir nepavyko
QUOTE(BA @ 2012 07 04, 12:28)
Apžiūrėjau obuolių kotelius ir dar vienas klausimas Ar daug "susigadina" obuoliukų, nes pabandžiau perskelti ir nepavyko
Pasipraktikuok ant dantu krapstuku arba juos gali panaudot
QUOTE(kristinute24 @ 2012 07 04, 14:08)
labadiena gal kartais atsimenate kuriame mazdaug bazes sandelyje yra tu visokiu smulkmenu krikstynoms?
11,12,13 berods, na bet eini per juos ir labai gerai matosi, floristikos prekes arba Krikstynu prekes kaip tik
QUOTE(kristinute24 @ 2012 07 04, 15:08)
labadiena gal kartais atsimenate kuriame mazdaug bazes sandelyje yra tu visokiu smulkmenu krikstynoms?
Labuka,taip, yra 11,13 sandeliuose visokių gražumynų.
QUOTE(rituker @ 2012 07 04, 13:42)
Pasipraktikuok ant dantu krapstuku arba juos gali panaudot
Ačiū. Ieškosiu obuolių su platesniais koteliais
QUOTE(vil24ka @ 2012 06 08, 22:16)
sveikos. Gal kas turit nuoroda kaip is serveteles islankstyt baltinius? SOS! Labai reikia o kaip tycia nerandu
gal jau nereikia, bet nuoroda idesiu
http://www.napkinfol...e.com/14-shirt/