O štai taip atrodė mano klecko krikštynų stalas, gal kas pasisems idėjų
QUOTE(*Gina @ 2012 05 09, 10:48)
Svediska,taip turbut butu galima pavadint Svesime vietoveje kurioje supynes,vandens telkinukas,mesytes kepimas,kamuolio zaidimai..Zodz poilsis aktyvus nusimato,ne sedejimas uz stalo Bet stalas vistiek pagrinda sventej sudarys,kad be ko..
ar tik ne ten pat svesim? bent jau is pasakojimo taip atrodo
QUOTE(rituker @ 2012 05 09, 10:53)
labai grazu gyvos geles ant stalo, t.y. vienodos specialiai progai gamintos puokstytes ar siaip gelytes, tik ne bet kokios, ka sveciai atnese tai nzn, gal uzsisakysiu toj vietoj, kur svesime pagamins.grazu ivairus takeliai ant staltieses.irgi gal issiprasysiu dar nuziurejau nebloga ideja - ant medzio(siuo atveju obelis buvo) prikabinta ivairaus dydzio ir formos stiklainiukai apristi siulu ar vielute ir i vidu ideta zvakute.kaip grazu!!!ir taip kaimiska nu, kas cia dar is country stiliaus...berzeliai du prie iejimo pastatyti ir sulenkti ale arka.irgi kaimiska.graziai atrodo.tik vat dar vienas svarbus momentas-svarbu ispildymas vizijos.jei graziai, tvarkingai viskas padaryta-liux!ir paprastas dalykas gali tapti puosmena, bet jeigu bile kaip, tai geriau isvis nereikia, nei ant juoko o man kadangi prastai su rankdarbiais ir pan dalykais, tai reikia kad kas kitas pasirupintu.
o ka Jus, mielosios, planuojat? kaip puosites tos, kurios prijaucia etno stiliui?
ibis, tikrai geros idėjos , ypač patiko su obels šaka, juk tokią idėją galima panaudoti bet kokiai šventei
Nerandu kur tas medis su stiklainiukais
Papildyta:
Ibis-mes Geguziukuose Jus?
Papildyta:
Ibis-mes Geguziukuose Jus?
QUOTE(egzotikaa @ 2011 08 30, 15:44)
musu krikstynu saldu stala puose dukrytes lauktuviu tortas ir vardines dezutes
http://s011.radikal....3ef35f654fb.jpg[/img][/url]
http://s011.radikal....3ef35f654fb.jpg[/img][/url]
Labai gražus, žaismingas lauktuvių tortas
Kadangi daug ideju semiausi is krikstynu temu, jauciu pareiga atiduoti duokle
Grazu ir prabangu,nereik jokiu restoranu
O koks seip geris is stalo korteliu?.. Svecias pagerbtas atseit buna? Nesenai buvom jubiliejuje,tai mano mama net pyktelejo,kad buvo "nugrusta" prie pensininku..Mat korteles buvo..
Kaip suprantu jos skirtos,kad "isskirstyt" liaudi,kaip per pamokas,kad grupelem nesibiciuliautu per daug?
O koks seip geris is stalo korteliu?.. Svecias pagerbtas atseit buna? Nesenai buvom jubiliejuje,tai mano mama net pyktelejo,kad buvo "nugrusta" prie pensininku..Mat korteles buvo..
Kaip suprantu jos skirtos,kad "isskirstyt" liaudi,kaip per pamokas,kad grupelem nesibiciuliautu per daug?
QUOTE(*Gina @ 2012 05 22, 13:52)
Grazu ir prabangu,nereik jokiu restoranu
jei virs 20 zmoniu tai as tik uz stalo korteles. nes dazniausiai stovi visi ir nedrista niekas pirmas pradet sest uz stalo, arba kai per viena jubilieju vienas zmogelis atsisedo stalo centre, na ten , kur turetu jubiliate sedet... man nepatinka balaganas kai ateina metas sedet ,todel stalo korteles puiki iseitis
QUOTE(lape snape* @ 2012 05 22, 22:56)
jei virs 20 zmoniu tai as tik uz stalo korteles. nes dazniausiai stovi visi ir nedrista niekas pirmas pradet sest uz stalo, arba kai per viena jubilieju vienas zmogelis atsisedo stalo centre, na ten , kur turetu jubiliate sedet... man nepatinka balaganas kai ateina metas sedet ,todel stalo korteles puiki iseitis
Todel ir as dariau korteles, tuo paciu papuosiu stala
Ule, labai gražu
sveikutes,
musu krikstynos jau uz 2sav irgi ieskau kaip galima butu papuosti stala, daug graziu ideju cia radau, aciu.
dabar mastau tik, reik korteliu ar ne... nzn atrodo grazu bet is kitos pues kaip jas sudelioti jei su sveciais i kavine atvyksime tuo paciu metu... iki krisktyno nebus kaip nes makiezai, sukuosenos ir t.t. kaip jus darote?
musu krikstynos jau uz 2sav irgi ieskau kaip galima butu papuosti stala, daug graziu ideju cia radau, aciu.
dabar mastau tik, reik korteliu ar ne... nzn atrodo grazu bet is kitos pues kaip jas sudelioti jei su sveciais i kavine atvyksime tuo paciu metu... iki krisktyno nebus kaip nes makiezai, sukuosenos ir t.t. kaip jus darote?
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 05 23, 12:59)
sveikutes,
penktadieni vaziuosime i sodyba, tada ir isdeliosiu. o kavineje galite irgi is vakaro nuvezti korteles, sedejimo plana ir padaveja isdelios.