Rodau, kaip buvo musu stalas papuostas,
Va tokie buvo papuosimai is roziu
QUOTE(candy-candy @ 2010 06 22, 15:46)
Papasakokit plačiau apie rožių papuošimus, labai jau gražiai ir skoningai atrodo. Aš ir planuoju kažką su rožytėmis daryt, tai visur ieškau minčių. Ačiū
QUOTE(Greta77 @ 2010 06 22, 15:35)
Papasakokit plačiau apie rožių papuošimus, labai jau gražiai ir skoningai atrodo. Aš ir planuoju kažką su rožytėmis daryt, tai visur ieškau minčių. Ačiū
nukerpi rozes koteli mazdaug 5 cm atstumu iki ziedo prie kotelio pririsi koki nors grazu raisteli ir to raistelio gale pritvirtini akmenuka, koki tik nori, kad tik butu svorio tada i koki nors platu permatoma inda pili vandens ir dedi tas rozes, taip, kad jos panirtu po vandeniu ir atrodo super visi sveciai liko suzaveti
QUOTE(candy-candy @ 2010 06 22, 16:52)
nukerpi rozes koteli mazdaug 5 cm atstumu iki ziedo prie kotelio pririsi koki nors grazu raisteli ir to raistelio gale pritvirtini akmenuka, koki tik nori, kad tik butu svorio tada i koki nors platu permatoma inda pili vandens ir dedi tas rozes, taip, kad jos panirtu po vandeniu ir atrodo super visi sveciai liko suzaveti
Didelis AČIŪ Pasiskolinsiu šią idėją savo mažylės šventei Kažin ar iš vakaro galima pasiruošt?
QUOTE(Greta77 @ 2010 06 23, 10:48)
Didelis AČIŪ Pasiskolinsiu šią idėją savo mažylės šventei Kažin ar iš vakaro galima pasiruošt?
As manau, kad drasiai....
taip pat labai grazu turetu atrodyti po vandeniu nasturtos jomis taip pat galima puosti maista.... toks manau derinys taip pat butu labai grazu
QUOTE(Greta77 @ 2010 06 23, 10:48)
tai zinoma, kad galima, jos issilaiko ir ilgiau, o jei is vakaro pasiruosit tikrai niekas joms neatsitiks
sveikos mamytės,
gal galit man patarti ir mestelti kokių idėjų, kaip papuošti stalą ir salę krikštynų ir tuo pačiu vaikystės tema? kad šios dvi temos persipintų?
gal galit man patarti ir mestelti kokių idėjų, kaip papuošti stalą ir salę krikštynų ir tuo pačiu vaikystės tema? kad šios dvi temos persipintų?
O as norejau isvengt rozinio-melyno atspalvio ir savo mergaites krikstynu stala planuoju puost zaliais/baltais atspalviais - sodrios samanines spalvos medziagines serveteles perristos balta juostele ir perkista smilga, didelis baltas indas su samanom ir i vidu istatytom baltom cilindrinem zvakem, smilgu puokste ir pan. juolab kad pietus bus kaimiskoj sodyboj, manau visai isipaisys
tik dabar galvoju ar i tema, jei vaskine kriksto zvake (na ta geltonaja) papuosciau rutomis, ar rutos labiau vestuvems?
tik dabar galvoju ar i tema, jei vaskine kriksto zvake (na ta geltonaja) papuosciau rutomis, ar rutos labiau vestuvems?
Saldų stalą puošiau savo darytu saldainių medeliu
QUOTE(Swetty @ 2010 07 09, 03:13)
Gal gali mane apsviesti, kur ta tema randasi,nes nerandu,o labai noriu pati pasidaryti krikstynom medelius
I "paieska" ivesk "saldainiu medeliai" ir ismeta o ten labai daug mamyciu kurios pasidalijo savo patirtimi ir patarimais
cia nuoroda: http://www.supermama...dainiu medeliai