Ikristute rašė, kad Droge būna stiklinių akmenėlių. Aš jų ieškojau, bet neradau nei Maximoj, nei Iki, nei Yske, nei Tomas filipse...
Na gal tiks balti žiedlapiai man... nežinau... dėkui už mintį
Sveikutes
Gal pasirodysiu visai kvaisa, bet kas yra ta organza?
Jau radau kitam psl atsakyma
Gal pasirodysiu visai kvaisa, bet kas yra ta organza?
Jau radau kitam psl atsakyma
QUOTE(Dangra @ 2010 03 30, 09:57)
Koks grozis!!! Pasaka!
Pasiskolinsiu sias grazias idejas...
Papildyta:
QUOTE(rasute2 @ 2010 05 28, 10:12)
Ikristute rašė, kad Droge būna stiklinių akmenėlių. Aš jų ieškojau, bet neradau nei Maximoj, nei Iki, nei Yske, nei Tomas filipse...
Del stikliniu akmeneliu dar bandysiu Vilniuje nuvaziuoti i Audiniu parduotuve prie Kalvariju turgaus... Gal ten bus...
Vis delto tikejaus rasti Jyske, ex pasirodo tu neradai...
Misija neimanoma
QUOTE(rasute2 @ 2010 05 28, 08:12)
nutariau atsisakyti stikliniu akmenuku, galvoju, nusipirksiu gyvą rože, ir žiedlapiu ant organzos pabarstysiu tik va galvoju, ar ant ružavos organzos barstyt ružavus žiedlapius, ar raudonus.... patarkit, prašau, nes nelabai vaizduote mano dirba
tiesa, visa kauna beveik išvažinėjau, tai didžiausias angeliuku pasirinkimas - bazėj kokių tik nori, ir kiek nori
tiesa, visa kauna beveik išvažinėjau, tai didžiausias angeliuku pasirinkimas - bazėj kokių tik nori, ir kiek nori
Aš berčiau arba baltus arba raudonus, nes rožinių nesimatys, nes organza rožinė, vistik manau berčiau raudonus arba bordo spalvos
Papildyta:
QUOTE(Ethella @ 2010 05 28, 10:43)
Papildyta:
Del stikliniu akmeneliu dar bandysiu Vilniuje nuvaziuoti i Audiniu parduotuve prie Kalvariju turgaus... Gal ten bus...
Vis delto tikejaus rasti Jyske, ex pasirodo tu neradai...
Misija neimanoma
Misija įmanoma, važiuokit į Drogą tikrai rasit
QUOTE(ikristute @ 2010 05 28, 13:49)
Aš berčiau arba baltus arba raudonus, nes rožinių nesimatys, nes organza rožinė, vistik manau berčiau raudonus arba bordo spalvos
Papildyta:
Papildyta:
Buvau siandien Droge, Big'e, bet nebuvo melynu tik zali, ruzavi...
Rytoj dar reiks i kitus nuvaziuot, tikiuos rasiu
Aciu Ikristute
Siandien Akropolyje uzsakeme kavines ir stalo papuosimus is balionu po kirkstynu ikelsiu foto paziureti,kas gavosi
QUOTE(Ethella @ 2010 05 28, 18:12)
Buvau siandien Droge, Big'e, bet nebuvo melynu tik zali, ruzavi...
Aciu Ikristute
Aciu Ikristute
Nėr už ką , bandykit kituose Droguose, aš atsimenu kai neradau kokių reikėjo vienam, perbėgau per kitus ir radau
Per savaitgali pasigaminau tokius... Dangros paveikslelis padejo nuspresti, kokius papuosimus daryti... Aciu jai
http://s58.radikal.r...9c1482de62f.jpg
Ant stalo padesim kiekvienam sveciui...
Ir dar inirtingai ieskau stikliniu akmeneliu... Visur pilna zaliu, ruzavu... Ex, o kur melyni...
Ir dar inirtingai ieskau stikliniu akmeneliu... Visur pilna zaliu, ruzavu... Ex, o kur melyni...
QUOTE(bezdzionele @ 2010 05 23, 15:53)
prisiskaiciau daug ideju graziu,kadangi krikstysim berniuka tai galvoju islankstyti is serveteliu marskinukus ir padeti ant lekstes,nors cia daug visokiu lankstymo pamokeliu yra.
lankstinukai is sevreteliu
lankstinukai is sevreteliu
pries ketverius metus berniuko krikstynoms stalo papuosimui lanksciau lektuvelius . Ivairiu pasteliniu spalvu, zydri, ruzavi, gelsvi berods. Sudejome ir ant stalo ir i tuscias lekstes. Buvo ir grazu ir vaikams atrakcija juos palaidyt
QUOTE(Ethella @ 2010 05 31, 09:20)
Per savaitgali pasigaminau tokius... Dangros paveikslelis padejo nuspresti, kokius papuosimus daryti... Aciu jai
Labai gražu .
Jei netyčia kur užmatysiu mėlynų, parašysiu
Nežinau kiek jums iki šventės liko, bet mes akmenėlius žydrus iš ebay siuntėmės
skaitineju sia temele, nes paciai krikstynos jau greitai. akmeneliu (stikliniu, ivairiu spalvu) tikrai yra Senukuose, oranzerijos skyriuose. nebent, apie kitokius akmenelius kalbat.