Jau pakrikstyjom,stala kavines darbuotojai pabarste roziu ziedlapiais(nors neprasiau),o saldu stala as pati papuosiau angeliukais(radau universalineje,visokiu dydziu yra) kuriuos po to iteikem krikstateviams, tortas buvo irgi su angeliukais,taip,kad labai graziai atrode ir visiems patiko
As megstu paprastuma ir elegancija, tad man patinka va siame paveikslelyje stalo paruosimas:
Nu super man šis forumas kuo toliau tuo labiau patinka
Kai krikštijom pirmą vaiką jokių puošmenų nebuvo net mintis nebuvo užplaukus tokia... o dabar savo mažyliui tikrai papuošiu ir pasinaudosiu jūsų patarimais merginos dėkui
Bus pilna mašinėlių, saldainių čiulptukų... gal dar balionai tiktų kaip manot?
mūsų "balius" bus sode kaži kas dar tiktų?
Kai krikštijom pirmą vaiką jokių puošmenų nebuvo net mintis nebuvo užplaukus tokia... o dabar savo mažyliui tikrai papuošiu ir pasinaudosiu jūsų patarimais merginos dėkui
QUOTE(Dalbara @ 2006 06 23, 13:50)
Nu super man šis forumas kuo toliau tuo labiau patinka
žinoma-balionai
Musu krikstynu stalo pagrindinis papuosimo akcentas-balta staltiese,baltos islankstytos medziagines serveteles ir rutos.Visa svente dege per viduri stalo trys baltos zvakes,apdetos rutu sakelem,ant vidurines kedes atloso uzgaubiau kriksto skraiste,virs jos pririsau balta baliona.Bendras vaizdas,mano akim tikrai atspindejo sventes tema,papuosimas buvo skoningas ir neperkrautas
QUOTE(smilciukas @ 2006 06 25, 00:01)
ant vidurines kedes atloso uzgaubiau kriksto skraiste,virs jos pririsau balta baliona.
Turejo atrodyti, reikes ir man kazka panasaus sugalvot
na kaip supratau nuotraukyciu nebus
gal taip ir geriau, kiekviena juk savaip isivaizduojam kad ir ta stala su karoliukais ir roziniais batukais, tai kiekviena pagal save ir puosim, o jei butu nuotraukyte, tai vis vien kazkiek kopijuotume , na bent jau man taip atrodo
gal taip ir geriau, kiekviena juk savaip isivaizduojam kad ir ta stala su karoliukais ir roziniais batukais, tai kiekviena pagal save ir puosim, o jei butu nuotraukyte, tai vis vien kazkiek kopijuotume , na bent jau man taip atrodo
QUOTE(Dalbara @ 2006 06 23, 14:50)
Balionai
Savaitgalį pakrikštinom mūsų mergaitę. Krikšto mama atsivežė heliu pripildytų baltų ir rožinių balionų, kuriuos užrišome prie kėdės atlošų. Baigiantis šventimui ant tų balionų parašėmė po palinkėjimą ir paleidome į orą.
Balionai atrodė taip:
Dar puošėmė rožėmis šviestuvą. Taip galima pasipuošti ne tik per krikštynas. Gėlių parduotuvėje paprašėme, kad paruoštų kapsules, nors jas ir patiems galima pasiruošti: pripilt vandens ir apvynioti kokiu lapu. Į tas kapsules dėjome rožytes, pririšome juostelę ir pakabinome ant šviestuvo. Man tai gražu:
Stalą dar galima papuošti rožių žiedlapiais, bet ant mūsiškio jau neliko vietos. Arba stikliuką apvynioti lapu, kad jo nesimatytų ir įmerkti rožytę ar kitokią gėlytę.
Linkiu jums gražių krikštynų ir kūrybingumo puošiant stalus
ievbuk, klabai graziai papuosus viska buvai as po krikstynu irgi imesiu savo dekoraciju nuotraukas. nzn kaip viskas bus nzn...
QUOTE(nuotaka @ 2006 07 03, 22:38)
na kaip supratau nuotraukyciu nebus
As galiu ideti bendro stalo vaizdo nuotrauka,tik specialiai papuosimu nefotkinau,todel nelabai matosi