QUOTE(saveke @ 2009 05 12, 12:23)
Kokiais patiekaliukais nustebinote savo svetelius? Pasidalinkit savo mintimis
1. Balta misraine
2. Silke(koks balius be misraines ir silkes?
)
3. Mesos vyniotiniai.
4. Salotos zalios su salia ivairiais atskirai padetais padazais.
5. Darzoves zalios(pomidorai, agurkai, paprikos ir t.t.)
6. Imantresnes misraines(su visokiom krevetem, kalmarais, krabais ar tunais-jei megstanciu tokiu yra)
7. Keliu rusiu suriu
8. Zuvis kepta
9. Pikantiska misraine krepseliuose.
Karstam: mes kepem vistienos karbonada su grybu padazu. Kitas variantas buvo saslykai, ale pabijojom del oro.
Saldziam:vaisia, tortas, saldainiai, sausiainiai.
Prie alaus: kepta duona su cesnaku, rukytas suris, rukyta zuvis, rukytos kiauliu ausys.
Gerimai: pagal kisene ir galimybes.
Uzsigerti: "kurmis"-cocacola, sultys, kompotas.
Atminkit: zmogus neturi dvieju skrandziu, tad visu patiekalu gali buti daug, bet po NEDAUG, ypac, jei yra karsti, kad nereiktu mesti viska paskui lauk.
Svarbu, nepritruktu gerimu, o maisto visada uzteks
Ir dar:sveciai ateina isgerti, pavalgyti ir namie imantriau gali